![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 19 lip 07 Nr użytkownika: 759 Płeć: Kobieta ![]() |
witajcie!
poszukuje chlopaka o imieniu Maciek, nazwisko prawdodopobnie kolodziej, wysoki blondyn bardzo szczuply.. pomorzcie jesli mozecie..:) dziekuje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 19 lip 07 Nr użytkownika: 760 Płeć: Mężczyzna GG: 4250766 ![]() |
a w jakim celu go poszukujesz?? bo chyba moge Ci pomoc:)
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 19 lip 07 Nr użytkownika: 759 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 19 lip 07 Nr użytkownika: 760 Płeć: Mężczyzna GG: 4250766 ![]() |
Nie chce podawac jego numeru komus kogo nie znam ale mozemy zrobic tak ze zostawisz mi jakis kontakt ja z nim pogadam i on sie z Toba skontaktuje:)
|
|
|
![]()
|
|
Nie chce podawac jego numeru komus kogo nie znam ale mozemy zrobic tak ze zostawisz mi jakis kontakt ja z nim pogadam i on sie z Toba skontaktuje:) dobrze, rozumiem, ja jednak wolalabym nie zostawiac kontaktu, czy mozna tu wysylac prywatne wiadomosci? kompletnie nie umiem obslugiwac tego forum.. a moze to ty nim jestes? :) |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
czy mozna tu wysylac prywatne wiadomosci? kompletnie nie umiem obslugiwac tego forum kliknij na nazwe uzytkownika np obok wiadomosci i pojawi sie profil - tam masz "wyslij prywatna wiadomosc". Czytasz je w gornym menu p oprawej stronie - tam gdzie masz pewnie teraz "0 nowych wiadomosci" -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
crizm czy podalbys mi maila?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:13 |