Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: poszukuje
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
laliya
witajcie!
poszukuje chlopaka o imieniu Maciek, nazwisko prawdodopobnie kolodziej, wysoki blondyn bardzo szczuply.. pomorzcie jesli mozecie..:) dziekuje
Crizm84
a w jakim celu go poszukujesz?? bo chyba moge Ci pomoc:)
laliya
QUOTE(Crizm84 @ Jul 19 2007, 16:07 ) *
a w jakim celu go poszukujesz?? bo chyba moge Ci pomoc:)

hmm cel..chcialam mu cos przekazac, ale nie mam jak, nie mam kontaktu z nim, dzieki za ewentualna pomoc:) pozdrawiam
Crizm84
Nie chce podawac jego numeru komus kogo nie znam ale mozemy zrobic tak ze zostawisz mi jakis kontakt ja z nim pogadam i on sie z Toba skontaktuje:)
laliya
QUOTE(Crizm84 @ Jul 21 2007, 10:23 ) *
Nie chce podawac jego numeru komus kogo nie znam ale mozemy zrobic tak ze zostawisz mi jakis kontakt ja z nim pogadam i on sie z Toba skontaktuje:)

dobrze, rozumiem, ja jednak wolalabym nie zostawiac kontaktu, czy mozna tu wysylac prywatne wiadomosci? kompletnie nie umiem obslugiwac tego forum.. a moze to ty nim jestes? :)
:)
QUOTE(laliya @ Jul 21 2007, 16:49 ) *
czy mozna tu wysylac prywatne wiadomosci? kompletnie nie umiem obslugiwac tego forum

kliknij na nazwe uzytkownika np obok wiadomosci i pojawi sie profil - tam masz "wyslij prywatna wiadomosc".
Czytasz je w gornym menu p oprawej stronie - tam gdzie masz pewnie teraz "0 nowych wiadomosci"
laliya
QUOTE(:) @ Jul 21 2007, 14:04 ) *
kliknij na nazwe uzytkownika np obok wiadomosci i pojawi sie profil - tam masz "wyslij prywatna wiadomosc".
Czytasz je w gornym menu p oprawej stronie - tam gdzie masz pewnie teraz "0 nowych wiadomosci"

tak,ale moje wiadomosci chyba nie dochodza..
laliya
crizm czy podalbys mi maila?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.