![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
macie jakies ulubione dabrowskie taksowki? Jakie maja stawki?
Chyba nie maja stron internetowych. Wykaz z http://dabrowa.pl/dg_informator.htm: QUOTE RADIO TAXI "ABC VIVA" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA tel. 032 2625555 tel. 032 2626666 RADIO TAXI "BRAVO" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA tel. 032 2629999 RADIO TAXI "CASYNO" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Kasprzaka 38a/66 tel. 032 2603003 RADIO TAXI "COSMOS" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Wybickiego 1 tel. 032 2649999 RADIO "TAXI SIEDEM" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Królowek Jadwigi 27 tel. 032 2627777 tel. 032 2647777 RADIO TAXI "HALO" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Kościuszki 27 tel. 032 2645555 RADIO TAXI "REDEN" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Królowek Jadwigi 27 tel. 032 2682222 "YELLOW TAXI" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. tel. 032 2504040 tel. kom. 0.510 101101 POSTÓJ TAKSÓWEK PKP - ZĄBKOWICE Zrzeszenia Transportu Prywatnego - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Dworcowa tel. 032 2640421 ostatnio podoba mi sie jednakowe mlaowanie Yellow taxi i te fajne reklamy na dachu - prawie jak w NY heh ![]() Wielka szkoda ze wszystkie taksowki w naszym kraju nie maja jednakowego malowania. Albo przynajmniej w miastach -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
tak, mam ulubione taxi, zawsze dzwonie po Cosmos :)
-------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Moim ulubionym taxi są moje nogi, nie muszę nigdzie dzwonić:)
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przez długi czas tylko Cosmos , a ostatnio Yellow Taxi :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 34 Dołączył: wto, 07 sie 07 Skąd: D.G Nr użytkownika: 777 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziękujemy WSZYSTKIM za miłe zdanie o Nas i za wystawienie tych komentarzy. Dziękujemy również WSZYSTKIM klientom obecnym jak i przyszłym. Będziemy robić wszystko by sprostać Państwa oczekiwaniom. Serdecznie ZAPRASZAMY do korzystania z Naszych usług. Jeszcze raz PODZIĘKOWANIA od całego YELLOW TAXI tel. 510-101-101
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Czy ktoś posiada dane o cenach za kilometr poszczególnych sieci taksówkowych? Także w rozbiciu na ceny w poszczególnych strefach, międzymiastowe czy nocne. Pytanie do domina czy mógłbyś podać taryfy Yellow Taxi? myślę, że fajnym i pomocnym dla wszystkich było by naklejenie na szybach samochodów cen za kilometr tak jak to mają taksówkarze w Warszawie. pozdro |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 08 sie 07 Nr użytkownika: 778 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam czasami jezdze taxi do domu z imprez zwlaszcza w soboty z pod mandaryna i wtedy wole wezwac YELLOW bo sa tani a co do cen i naklejek to maja cenniki na szybach bocznych i ceny sa przystepne mianowicie 1 strefa 1.5zl 2strefa nocna 2zl 3 strefa w dzien poza miastem 2.5 i 4 w nocu poza miastem 3zl i zapomnial bym 2 dyszki za postoj za godzine to wszystko wiem dzieki kierowca z YELLOW wylumaczyli mi oco w ym biega pozatym pozdro dla nich
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oo! Porządną reklamą mi tu zapachniało! :>
Ja się właśnie zacząłęm zastanawiać od niedawna, co to za "YELLOW" się pojawiło w naszym mieście (a w Sosnowcu tego nie ma ![]() ![]() Aha! A jaka jest cena startowa w YELLOW i innych? Bo to jest dość istotne! :> |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 34 Dołączył: wto, 07 sie 07 Skąd: D.G Nr użytkownika: 777 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeżeli chodzi o zastanawianie się czy firma YELLOW jest prawdziwym TAXI to warto najpierw pomyśleć nad tym czy firma przewozowa posiada licencje taxi... bo to istotne ponieważ w przeciwieństwie do nich my ją posiadamy a oto one : licencja taxi 1136 , 1263 , 1296 , 1297 , 1298 oraz 1313. Jeżeli natomiast chodzi o konkretny napis taxi na kogucie to oczywiście jest taki umieszczony na samej jego górze nad nazwą YELLOW. A odnośnie startowego to wynosi ono 3zł. Jeżeli są jeszcze jakieś pytania odnośnie naszej korporacji to z chęcią udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania. Co do reklamy to trzeba być szczerym i potrafić odpowiedzieć tak jak jest... dziś bez reklamy nie ma nic... każdy kto prowadzi jakąkolwiek działalność to wie jak jest ciężko bez tego więc nie ma co się oszukiwać.. kto odpowie inaczej ten mówi tylko to co inni chcą słyszeć. Naszym głównym założeniem i celem jest to by stworzyć "COŚ" z czego Dąbrowa Górnicza byłaby dumna.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Jeżeli chodzi o zastanawianie się czy firma YELLOW jest prawdziwym TAXI to warto najpierw pomyśleć nad tym czy firma przewozowa posiada licencje taxi... bo to istotne ponieważ w przeciwieństwie do nich my ją posiadamy a oto one : licencja taxi 1136 , 1263 , 1296 , 1297 , 1298 oraz 1313. Jeżeli natomiast chodzi o konkretny napis taxi na kogucie to oczywiście jest taki umieszczony na samej jego górze nad nazwą YELLOW. A odnośnie startowego to wynosi ono 3zł. Jeżeli są jeszcze jakieś pytania odnośnie naszej korporacji to z chęcią udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania. Co do reklamy to trzeba być szczerym i potrafić odpowiedzieć tak jak jest... dziś bez reklamy nie ma nic... każdy kto prowadzi jakąkolwiek działalność to wie jak jest ciężko bez tego więc nie ma co się oszukiwać.. kto odpowie inaczej ten mówi tylko to co inni chcą słyszeć. Naszym głównym założeniem i celem jest to by stworzyć "COŚ" z czego Dąbrowa Górnicza byłaby dumna. powodzenia Panowie! ja jednak wróciłbym do mojego pytania o ceny wszystkich korporacji w DG. Może Ty domin masz możliwość zrobić taką "zbitkę" cen innych firm - skoro jesteście konkurencyjni to będzie to dla Was duży plus pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
no wlasnie cos inni nie chca skorzysac z darmowej reklamy
![]() przydaloby sie jakies zestawienie co by mozna porownac. Piszcie jakie macie doswiadczenia tez z innymi bo widac ze poza Yellow cos sami nie sa zaintersowani. A jesli chodzi o image to Yellow nie ma konkurencji! Przydalyby sie strony internetowe. Moze Yellow tez powinno o takiej pomyslec -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Co do listy cen innych firm to napewno zrobimy taką listę tylko potrzebujemy trochę czasu ponieważ na pierwszym planie ..praca bo przecież trzeba dbać o Klientów bo to tylko dzięki Nim istniejemy na rynku. Mogę obiecać że lista napewno siię pojawi bo nie mamy nic do ukrycia za co Nas konkurencja nie lubi.
|
|
|
![]()
|
|
Co do listy cen innych firm to napewno zrobimy taką listę tylko potrzebujemy trochę czasu ponieważ na pierwszym planie ..praca bo przecież trzeba dbać o Klientów bo to tylko dzięki Nim istniejemy na rynku. Mogę obiecać że lista napewno siię pojawi bo nie mamy nic do ukrycia za co Nas konkurencja nie lubi. To do boju o niższe ceny i zadowolenie dla klientów. Czekamy na listę. pozdro |
|
|
![]()
|
|
Dziękujemy za miłe słowa jeśli chodzi o image. To dla Nas duży komplement ale zdajemy sobie sprawę że przed Nami jeszcze daleka droga i to często "pod górka" by dalej walczyć o spełnienie Naszych marzeń. Nie chcemy zaniedbać czegoś o co tak długo się staraliśmy. Nie poddamy się napewno!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
A posiadacie jakieś wizytówki firmy? Takie jak mają np. inne korporacje taksówkarskie, gdzie są numery telefonów i takie inne informacje?
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Witam!
prośba a zarazem przypomnienie dla domina/yellowtaxi o sporządzenie listy opłat TAXI dla wszystkich korporacji z DG, który zaoferował się że je wykona i wrzuci na forum pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
korzystałem z yellow w ostatni weekend i byłem mile zaskoczony cenami
tak dalej |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja bym chciał żeby Yellow Taxi zostało numer 1 w naszym mieście ze względu właśnie na wygląd taksówek, kultury kierowców i z tego co zauważyłem nawet mają żółte koszulki :)
Wcześniej korzystałem z Cosmos, a teraz ja jak i moi znajomi wybierają Yellow :) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jechałem także Yellow - poza charakterystycznym wyglądem aut mają fajne ceny - polecam!
|
|
|
![]()
|
|
Serdeczne PODZIĘKOWANIA dla użytkownika MICHU , dla użytkownika SEBASTIAN22 a w szczególności dla użytkownika BARTEK!!! Dziękujemy za SUPER ocenę Naszej firmy!!! Również chcielibyśmy zostać Nr 1 ale to jak wcześniej pisaliśmy jeszcze długa droga przed Nami.. Jesteśmy ambitni i będziemy do tego napewno dąrzyć.. bez względu na opinię konkurencji..Tak zgadza się mamy swój firmowy strój ale na tym nie spoczniemy.. staramy się co chwile wprowadzać coś nowego. Postaramy się jeszcze nie raz Was zaskoczyć.. Chcemy napomnieć też o kartach stałego klienta które posiadamy ( za każden zrealizowany kurs naklejamy na tą kartę firmową naklejkę , gdy uzbiera się ich 10 to MASZ DARMOWY KURS do wartości 10zł.) promocja ta trwa u Nas jeszcze tylko do końca tego roku. Pozatym od niedawna posiadamy auto DACIA MCV do przewozu 6osób. Na początku Nowego Roku ruszamy z Naszą stronką internetową na którrą oczywiście ZAPRASZAMY!!! Jednak jeśli chodzi o listę którą wcześniej obiecaliśmy ( odnośnie cen wszystkich korporacji ) to niestety musimy odmówić umieszczania jej , ponieważ to byłoby niesprawiedliwe wobec innych korporacji.. Chcemy być fair nawet mimo faktu iż konkurujemy ze sobą.Mimo wszystko jednak doszliśmy do wniosku , że nie każdy może sobie życzyć umieszczania cen ich firmy.. Jeśli będą mieć na to ochotę to wolimy by zrobili to sami. No chyba , że listę napisałaby osoba postronna. My musimy naprawdę PRZEPROSIĆ.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zawsze można to zrobić poprzez działania forumowiczów którzy korzystają z danej korporacji
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
brakuje nam forumowicza-wywiadowcy, który wybadałby tego typu informacje
![]() |
|
|
![]()
|
|
Taksowki wplywaja na wizerunek miasta podobnei jak komunikacja miejska. Fajnie ze Yellow sie postaral. Moze inni tez cos zmienia.
Nie ma to jak podrozny wysiadajacy na naszym dworcu a pod nim stal kiedys prawie zawsze taki stary rozwalony golf taxi ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 221 Dołączył: pią, 15 gru 06 Skąd: Ujejsce City Nr użytkownika: 370 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Ale tu milo:))Taxidriver Yellow
|
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Ja rozumiem że Yellow Taxi jest w porządku, ale moglibyście troszkę ostudzić swoje emocje i nie chwalić tak ww. korporacji ponieważ jeszcze w naszym mieście będą monopolistami
![]() Ten post edytował syzio nie, 16 wrz 2007 - 20:33 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 17 wrz 07 Nr użytkownika: 814 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam.Wyczaiłem dla Was stawki COSMOS TAXI
START-4 zl 1 taryfa-1,5 zl 2 taryfa-2,25 3 taryfa-3 zl 4 taryfa-4,5 zl godzina postoju 30.00 zl Nastepne firmy w trakcie reralizacji:))))Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
I tu mały kamyczek do ogródka Yellow:
w piatek siedząc w knajpie zamówiłem zamówiłem taxi, miało być za 25 min, wyszedłem po ok. 30 min i nic... Zadzwoniłem, a pani z centrali oznajmiła, że kierowca czekał całe 15 minut!? i ze nie dzwonia do klientów, że auto czeka.... Inne korporacje dzwonią. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja pochwalę (a co? Byłem zadowolony w końcu!
![]() ![]() Ten post edytował Dave wto, 25 wrz 2007 - 23:35 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: śro, 26 wrz 07 Nr użytkownika: 815 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam mnie osobiscie nie podoba sie ta firma dzwoniłem może ze dwa razy jeden kierowca przyjechał taki chudy smierdzący mało skasowal ale prosze o higiene to trzeba dbać a drugi calkiem naćpany gadal jak najęty podobno już nie pracuje.Jeżeli chodzi o wygląd taxi fajny pomysł ale jakość świadczonych uslug żenada czekałem 25 min w tygodniu a taxi miało być max do 15
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 17 wrz 07 Nr użytkownika: 814 Płeć: Mężczyzna ![]() |
WITAM PONOWNIE:
A oto cennik VIVA TAXI Start- 4 zl 1 taryfa - 2 zl 2 taryfa - 3 zl 3 taryfa - 4 zl 4 taryfa - 5 zl godzina postoju - 40.00 zl tutaj mamy ceny HALO TAXI Start- 4 zl 1 taryfa - 2 zl 2 taryfa - 3 zl 3 taryfa - 4 zl 4 taryfa - 5 zl godzina postoju - 40.00 zl Reszta firm w realizacji.Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Żółte Dacie??? Jak widzę obok siebie zdejmuję nogę z gazu i bacznie obserwuję. Już nie raz zdarzył mi się napalony gówniarz machający łapami, że śmiem po mieście jechać 50 km/h. albo zajeżdżający drogę. Mam nadzieję, że obecny tu przedstawiciel skrupulatnie będzie zbierał takie informacje
Nie znalazłem tu informacji o nowej korporacji - POGORIA. 268 1111. To firma po Cosmosie, który znika z mapy DG. Tak myślę. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Mam pytanie do pana z Yellow!
W jaki sposób skontaktować się z Państwem w celu złożenia oferty pracy jako kierowca? Czy Wasi kierowcy muszą mieć zarejestrowaną działalność gospodarczą? Jakie warunki musi spełniać kandydat na kierowce w Waszej firmie? Czy jest możliwe zatrudnienie w niepełnym wymiarze (umowa-zlecenie lub dzieło), jako tzw. praca dodatkowa? -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W nowym taxi POGORIA (tel. 268 11 11) obowiązuje poniższy cennik:
Start - 4 zł 1 taryfa - 1,50 zł 2 taryfa - 2,25 zł 3 taryfa - 3 zł 4 taryfa - 4,50 zł Godzina postoju - 30 zł Jak widać ceny bardzo konkurencyjne. Wizytówka: ![]() Ten post edytował Dejmon nie, 30 wrz 2007 - 21:33 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: pon, 01 paź 07 Nr użytkownika: 819 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mam pytanie , ile posiadacie samochodów - bo napewno nie 6 ,macie jakiś swój postój gdzie stoicie np wcentrum?? ktowpadł na pomysł tej korporacji - moze zrobicie coś na przykład dawnej Sosnowieckiej Polonia Taxi - gdzie oni mieli tylko białe Mercedesy , a wy będziecie jeździli np samymi Daciami ?
Bo z tego co widzę , to jeździcie 4 Daciami (żółtymi) + teraz doszła ta granatowa i jest jeszcze czerwona, 1 Fiatem Sieną . 1 lub 2 volkswageny passaty z czego jeden jest żółty? Co to za nowa korporacja jeździ po naszym mieście - Pogoria Taxi - a co się dzieje z Cosmosem - bo w Pogorii widze taksówkarzy, co jeździli jeszcze niedawno właśnie w Cosmosie ? Ten post edytował troll pon, 01 paź 2007 - 23:10 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
mam pytanie , ile posiadacie samochodów - bo napewno nie 6 ,macie jakiś swój postój gdzie stoicie np wcentrum?? ktowpadł na pomysł tej korporacji - moze zrobicie coś na przykład dawnej Sosnowieckiej Polonia Taxi - gdzie oni mieli tylko białe Mercedesy , a wy będziecie jeździli np samymi Daciami ? Bo z tego co widzę , to jeździcie 4 Daciami (żółtymi) + teraz doszła ta granatowa i jest jeszcze czerwona, 1 Fiatem Sieną . 1 lub 2 volkswageny passaty z czego jeden jest żółty? Co to za nowa korporacja jeździ po naszym mieście - Pogoria Taxi - a co się dzieje z Cosmosem - bo w Pogorii widze taksówkarzy, co jeździli jeszcze niedawno właśnie w Cosmosie ? Z Cosmosu powstała Pogoria. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A coż takiego stało sie z COSMOSem , według mnie najlepiej prosperującą korporacją w Dąbrowie ??
czyzby Yellow odbili im a tylu klientów ?? Mimo niektórych złych opinii, to jak dla mnie YELLOW numer 1 , potem był Cosmos |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A coż takiego stało sie z COSMOSem , według mnie najlepiej prosperującą korporacją w Dąbrowie ?? A cóż się mogło stać? Pokłócili się kasę i się podzielili. Część z nich założyła nową korporację POGORIA. |
|
|
![]()
|
|
Witam.
Część z kierowców Cosmos przyszła do YELLOW TAXI i to nawet większa część Witam. Odpowiedź dla użytkownika SIARA. Jeżeli chodzi o kontakt z Nami w sprawie pracy to proszę dzwonić na telefon firmowy 510-101-101. Proszę zaznaczyć że rozmawialiśmy na forum. Musi posiadać Pan niekaralność , minimum 3lata prawo jazdy i mieć ukończone 21lat. Resztę informacji udzielimy na ewentualnym spotkaniu. Już mogę odpowiedzieć że nie potrzeba mieć zgłoszonej działalności gospodarczej ponieważ kierowcy u Nas właśnie dostają umowę -zlecenie. Jeżeli chodzi o niepełny wymiar pracy to z tym nie ma problemu. Na dzień dzisiejszy dalej szukamy kierowców ponieważ niebawem mamy do odbioru kolejne auto. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: pon, 01 paź 07 Nr użytkownika: 819 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Chciałbym zadać kilka takich małych pytań: 1), gdzie mieści sie siedziba Yellow Taxi , 2) Kto jest jej właścicielem i Skąd sie wziął pomysł na założenie owej korporacji 3) Co się stało z korporacją Viva, że już nie stoina postoju pod Realem w Dąbrowie 4) Czemu nie stoicie np w Gołonogu na postoju - czy jest on zarezerwowany tylko dla tych z Cosmosu, oraz Pogorii ?? 5) Macie swoją stronę internetową ? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
to znowu ja, uprzejmie informuję, że przerzuciłam się z Cosmosu na Yellow i to było najlepsze rozwiązanie
![]() ps: animuszu sprawie dodaje fakt, że za każdym razem świetnie się ubawie podczas jazdy wysłuchując rozmów taksówkarzy przez CB radio ![]() ![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
Witam.
Odpowiadam na pytania użytkownika TROLL ad.1. Siedziba YELLOW TAXI miesci się na ulicy Wybickiego 1 ad.2. Prosimy o inny zestaw pytań ad.3. Brak odpowiedzi ad.4. Nie staliśmy lecz to się zmieniło , od napisania petycji do U.M. w Dąbrowie Górniczej przez korporacje taxi stoimy w Centrum oraz w Gołonogu ad.5. Strona w budowie |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Bardzo często widze jak stoją pod Tesco na redenie... Jeest tam często po 3 samochody :)
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Ja podejrzewam że to pod Tesco to dlatego, że jeśli nie ma kursów i trzeba poczekać to stamtąd wszędzie dość łatwo dojechać, co równa się z tym że szybciej się dotrze do następnego klienta. Też nieraz widziałem tam te charakterystyczne samochody. Duże osiedla, gdzie mieszka duża część dąbrowian są stosunkowo blisko.. Może dlatego?
Ten post edytował kwintosz pon, 08 paź 2007 - 23:16 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Yellow Taxi należy zliwkidowaaać! w czwartek późnym wieczorem zamówiłem Yellowkę na konkretną godzinę (22:45) pod dw. PKP w D.G. (20 minut wcześniej) i było zapewnienie, że taxi będzie. O 22:43 wysiadam i idę na przystanek, a tam - poza jedną taci "miejską" i Cosmos zamówioną przez innych pasażerów - pusto! Poczekałem 5 minut i polazłem pieszo w stronę PKZ i se podjechałem za darmo (
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: nie, 14 paź 07 Nr użytkownika: 834 Płeć: Kobieta GG: 7244563 ![]() |
to znowu ja, uprzejmie informuję, że przerzuciłam się z Cosmosu na Yellow i to było najlepsze rozwiązanie ![]() ps: animuszu sprawie dodaje fakt, że za każdym razem świetnie się ubawie podczas jazdy wysłuchując rozmów taksówkarzy przez CB radio ![]() ![]() miło nam to słyszeć, a co do rozmów - dbamy o dobrą atmosferę w pracy ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: wto, 16 paź 07 Nr użytkownika: 837 Płeć: Mężczyzna GG: 2772881 ![]() |
HoLa HoLa coś tu niekturzy się zapędzili!jaki COSMOS sie rozpada, kto wam to powiedział! Że odeszło paru kierowców z COSMOSU to nieoznacza że kosmos sie sypie, ktoś Wam niepowiedział że odeszli bo poczuli solidarność do założyciela pogorii i tym samym popełnili najwiekszy błąd jaki tylko mogli!
COSMOS TAXI działa i działać będzie bo firma która istnieje najdłużej w mieście (około 10 lat) ma już tylu klientów że żadne tam yelonki nie sa zagrożeniem!a różnica w cenniku jest niezbyt duża zwłaszcza jeżeli można negocjować ceny i na dłuższe trasy jeździć za 1zeta\km!Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Ciesze się że do tematu dołączył Cosmos, ponieważ ten temat wyglądał jak sponsorowany przez Yellow Taxi (nie że jestem przeciwko tej firmie). Prawie same dobre opinie (większość), wypowiadanie się pracowników tejże firmy itp.
|
|
|
![]()
|
|
Witam kolegów z COSMOSU dla Waszej informacji to nie jesteśmy bankrutami tak jak to chodzicie i opowiadacie. Miło Nam że dołączyliście do forum. A odnośnie wybierania klientów to tego NIE ROBIMY lecz NIE wysyłamy taksówek osobom które są winne pieniądze w firmie.. Prawda Benciu??
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Hej Insane ale ortografi postudiowac to nie zaszkodzi!"niekturzy:?????!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: wto, 16 paź 07 Skąd: Alejki Nr użytkownika: 839 Płeć: Mężczyzna ![]() |
temat pieniedzy ... ? tak jak wczoraj powiedziałem osobiscie szefowi Yellow Taxi jak i również przy jednym taksówkarzu z Cosmos Taxi.
Yellow Taxi zadam od ciebie pisemnych przeprosin ... nie dla mnie lecz dla mojej kobiety która stała w deszczu przez 20 minut w zimna noc. została zwyzywana od xxxxx przez panie dyspozytorki po kolejnym telefonie do waszej kolporacji zeby zwrócić uwage na to ze taxi nie przyjechalo. nie chodzi tu o mnie bo ja mam to w duxxe. a pozatym zadasz odemnie pieniedzy za dni które pracowałem w waszej kolporacji. Nawet gdyby to jaki masz dowód na to ze ja w niej pracowalem skoro nie miałem zadnej umowy. A wspomniał bym nawet ze licencji na przewóz osob Taksówka pracowalem tam na gebe. Tak jak i kolega Daniel z ktorym postapiliscie w dokładny sposób jak ze mną. powiem jeszcze tyle wole zapłacić troszke wiecej np. Viva Taxi lecz miec pewność ze taksowka przyjedzie po mnie na 100 % niż prosić was o przysłanie mi taxi z waszej kolporacji która hxx wie czy przyjedzie. jest pare kolporacji w dg. wiec mamy z leną w czym wybierac nie zważająć na dwójke w tą czy w tą. ale napewno z Yellow Taxi jeżdzić nie bedziemy. nie dlatego ze wy nie wyslecie taxi. dlatego ze my nie chcemy. aha. sądze ze to forum nie jest terenem wojny pomiedzy mną a szefami Yellow taxi. i nie zamierzam go zamieniać w pole walki. Sadzicie ze łatwo jest napisać. Ale wiecie ze ja i tak to wszystko moge powiedzieć wam prosto w oczy nie zwarzając na osoby które bedą stały obok. tak jak miało to miejsce wczoraj. chciałbym na koniec zapewnić osoby które czytają to forum. ze temat oszustwa ze strony Yellow zakończy sie jesli zamieszczą na forum pisemne przeprosiny nie mnie. oni wiedzą kogo. z pozdrowieniami benek |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: nie, 14 paź 07 Nr użytkownika: 834 Płeć: Kobieta GG: 7244563 ![]() |
Yellow Taxi zadam od ciebie pisemnych przeprosin ... nie dla mnie lecz dla mojej kobiety która stała w deszczu przez 20 minut w zimna noc. została zwyzywana od xxxxx przez panie dyspozytorki po kolejnym telefonie do waszej kolporacji zeby zwrócić uwage na to ze taxi nie przyjechalo. nie chodzi tu o mnie bo ja mam to w duxxe. BENCIU, nie bądź nie fair w stosunku do mnie, ja w życiu nie zwyzywałam twojej kobiety. To co jest między tobą a szefostwem, dotyczy tylko was. Mnie do tego nie włączaj. Nie życzę sobie, aby ktokolwiek rzucał w moim kierunku fałszywe oskarżenia, "bejbe". |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: czw, 25 sty 07 Skąd: MDC Nr użytkownika: 414 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tanie brzydkie samochody te dacie.Taryfa co prawda bardzo niska,ale trochę przypałowo wysiadać z takiej żółtej brzydkiej taksy
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 221 Dołączył: pią, 15 gru 06 Skąd: Ujejsce City Nr użytkownika: 370 ![]() |
A może Panowie taksówkarze założą własne forum, na którym będą się mieszać z błotem. Póki co wątek zrobił się mało konstruktywny dla przeciętnego mieszkańca DG. (Ale za to ilu przybyło nam zarejestrowanych członków forum)
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: wto, 16 paź 07 Skąd: Alejki Nr użytkownika: 839 Płeć: Mężczyzna ![]() |
BENCIU, nie bądź nie fair w stosunku do mnie, ja w życiu nie zwyzywałam twojej kobiety. To co jest między tobą a szefostwem, dotyczy tylko was. Mnie do tego nie włączaj. Nie życzę sobie, aby ktokolwiek rzucał w moim kierunku fałszywe oskarżenia, "bejbe". jesli nie jest prawda to co pisze i co próbóje wyjasnić od paru dni to stan oko w oko ze mną i osobą która została zwyzywana. wiem czego żądam od Taxi Yellow i wiem ze zadać bede tego dalej. piec minut temu dowiedziałem sie ze jeden z prezesów zakłada mi sprawe o cyt "pomówienie" jego osoby co do zaistnialego fakt. Tonący brzytwy sie chyta. takie moje zdanie. Nie przestane ZADAĆ OD TAXI YELLOW PRZEPROSIN. jesli kogoś uraziłem wypowiadając sie w ten sposób o Yellow Taxi to przepraszam. Lecz moje zachowanie jest ukierunkwane na samą kolporacje Yellow a nie na postronne osoby. z pozdrowieniami jak zawsze benek ... |
|
|
![]()
|
|
Oko w oko to ja mogę stanąć z kimś równym sobie, bejbe.
Poza tym faktycznie - nie rób szamba z tego forum. |
|
|
![]()
|
|
Tanie brzydkie samochody te dacie.Taryfa co prawda bardzo niska,ale trochę przypałowo wysiadać z takiej żółtej brzydkiej taksy może samochody tanie ale są wytrzymałe.A nie sądzę żeby było "obciachem" wysiadać z żółtej taxi,zważając na fakt na ilość zleceń i w weekendy czas oczekiwania na taksóweczkę.YELLOW ma wzięcie i nie sądzę zeby to szybko się zmieniło.A użytkownik benek brudy powinien prać gdzie indziej.
![]() Ten post edytował camillo wto, 16 paź 2007 - 17:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Kolejne posty nie związane z tematem a dotyczące waszych wzajemnych zatargów BĘDĄ USUWANE i rozdawane warny.
Chcecie dyskutować o taksówkach, porównywać taryfy itp. proszę bardzo ale na forum wybiegów osobistych nie będziemy tolerować bo nie o tym jest temat. Ten post edytował kwintosz wto, 16 paź 2007 - 17:22 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
DZIĘKUJEMY moderatorowi za ingerencję i zrobienie wreszcie porządku na tym forum. DUŻE BRAWA!!!
|
|
|
![]()
|
|
Myślę że złe zdania o YELLOW TAXI to chyba sprawka innych firm.Mam wrażenie że reszta boi się uczciwej konkurencji.
Ten post edytował camillo wto, 16 paź 2007 - 17:43 |
|
|
![]()
|
|
Dzisiaj na Aleji Róż widziałem taxi z jakiejś nowej korporacji - " Niebieski Jeż" - wie ktoś coświecej na jej temat ?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
"Niebieski Jeż" trzech kolesi z tzw."słupka",a jeżeli są ze słupka to cennik kosmiczny.Tak przynajmniej myślę.Pozdrowionka Mozesz kolego jaśniej wytłumaczyć , co to znaczy " trzech kolesi z tzw."słupka", "- bo widze nieraz jeszcze kilka firm taxi , ale co mają tylko np 1 samochód |
|
|
![]()
|
|
Mozesz kolego jaśniej wytłumaczyć , co to znaczy " trzech kolesi z tzw."słupka", "- bo widze nieraz jeszcze kilka firm taxi , ale co mają tylko np 1 samochód "Słupek"-przeważnie mały "kogut" na dachu,nie związany z żadną firmą,najczęściej emeryt,rencista.Cennik raczej nie przystępny z tego co wiem to sam start:5 zł a dalej to nie wiem ale na pewno żadna rewelacja. Ten post edytował camillo śro, 17 paź 2007 - 10:05 |
|
|
![]()
|
|
okej brudy wypierzemy na ulicy ...
i jak zawsze z pozdrowieniami benek ... |
|
|
![]()
|
|
Jaka jeszcze dąbrowska korporacja taksówkarska, oprócz POGORII, ma swoją stronkę internetową? Chyba nie jest tak, że tylko jedna firma i to w dodatku najmłodsza ma swą wizytówkę w Internecie. Proponuję zatem, aby w tym wątku zamieszczać również ich adresy www:
1. POGORIA - http://www.taxi-pogoria.xt.pl/ 2. 3. . . . . . . . |
|
|
![]()
|
|
Z uwagi na sytuacje która zaistniała wczorajszego dnia.
chciałem przeprosić dyspozytorki Yellow Taxi (Milene i Anie) za pomówienia z mojej strony. chciałem tez SPROSTOWAC moją wypowiedz z (wto, 16 paź 2007 - 13:08) odnośnie wyzwisk kierowanych do mojej dziewczyny. Forma wypowiedzi zarówno mojej jak i pan dyspozytorek była zupełnie inna. Wyzwisk nie było. Była to tylko kłótnia 3 rozwszcieczonych kobiet. Odebrana przezemnie w taki a nie inny sposób. Jeszcze raz z góry przepraszam dyspozytorki Yellow Taxi jak i osoby z forum. Chce zaznaczyć iz moje wypowiedzi które zamieścilem w ciągu ostatnich paru dni nie mają na celu zniszczenia renomy kolporacji Yellow Taxi. którą i tak uwarzam za NR 1 w DG. Przemyslałem to i doszedłem do wniosku iż działenia podjete przezemnie nie mogą trafiać w firme Yellow taxi. Firma nie wyrzadziła mi zadnej szkody. Tylko jeden z prezesów. Również teraz przepraszam drógiego z prezesów Kolporacji Yellow Taxi. Dominik tak jak powiedziałem wczoraj firma Yellow Taxi niczym mi nie zawinila. Wiec duze ukłony dla ciebie za fajny pomysł na działalność gospodarcza. tak samo duzy szacunek za to co robisz. Jeszcze raz przepraszam. teraz kwestja problemu jaki wynikł w ciągu ostatnich dni. w całej tej sytuacji nie mam zamiaru przepraszać Sebastiana. Powiem krótko ja zrobiłem pierwszy krok i na łamach tego forum przepraszam wszystkich ktorym swojimi wypowiedziami dogryzłem jak i w jakiś sposób chciałem zaszkodzić. seba czekam na twój krok ... wystarczy powiedzieć przepraszam (lub z ang. sorry) i ja poczynie kolejne kroki aby było wszystko tak jak powinno być. jak zawsze z pozdrowieniami Benek |
|
|
![]() ![]()
|
|
To jest prawdziwy mężczyzna!!!Pozdrawiam:D
Ten post edytował camillo czw, 18 paź 2007 - 19:25 |
|
|
![]()
|
|
mam pytanko jeszcze odnośnie Yellow taxi - mozecie wytłumaczyc mi te wasze duze numery na samochodach ??
a Taxi Rafał - to też słupek ? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Panowie taksówkarze mam do Was parę pytań:
Jakie dokumenty złożyć do UM, aby przystąpić do egzaminu ze znajomości miasta? - nie prowadzę działalności gospodarczej Czy po zdaniu egzaminu otrzymuję jakiś dokument potwierdzający znajomość miasta? Jak wygląda taki egzaminu? Pomożecie? Ten post edytował siara nie, 21 paź 2007 - 12:46 -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
odp dla siary ...
Najpierw kurs Na wykonywanie transtortu osób taksówką organizowany przez Eko GloB potem egzamin z topografi miasta w UM to nie jest tak hop siup ... z pozdrowieniami benek |
|
|
![]()
|
|
I to mimo, że nie zamierzam otwierać działalności?
Myślałem, że sobie troszkę "dorobie" na taksówce a tu klops! Cena kursu ok.400zł + egzamin! Ten post edytował siara nie, 21 paź 2007 - 15:57 -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
I to mimo, że nie zamierzam otwierać działalności? Myślałem, że sobie troszkę "dorobie" na taksówce a tu klops! Cena kursu ok.400zł + egzamin! cena kursu to 550 zl + egzamin po zaliczonym kursie i zdanym egzaminie mogłbyś startować do Yellow Taxi. i bez otwierania działalnosci gospdarczej. i jak zawsze z pozdrowieniami benek ... |
|
|
![]()
|
|
Właśnie o Yellow myślałem. Ale to jest za drogi interes jak na moją kieseń. kurs + egzamin to pewnie by z 700-800 zł kosztował. A ponieważ pracuję jeździłbym jak co w niepełnym wymiarze godzin, popołudniami i ew. weekendami, to zarobiłbym grosze. Więc się to nie opłaca. Trzeba szukać innego zajęcia by dorobić
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
Hej troll.A o które numery pytasz???
Ten post edytował camillo śro, 24 paź 2007 - 12:19 |
|
|
![]()
|
|
Troll, te duże numery, o które pytasz, to numery taksówek.
|
|
|
![]()
|
|
Troll, te duże numery, o które pytasz, to numery taksówek. Powiadasz, ze to numery taksówek w korporacji - to bardzo dziwne, bo korporacja nie liczy sobie z tego co wiem więcej niz 10 samochodów. Na jednej z nich widziałem numer 023. Więc jak one są nadawane - "od tak sobie " ?? |
|
|
![]()
|
|
Numery nie sa nadane od tak sobie.Każdy kierowca wywoływany jest jako 0 20 a następnie numer taksówki,od 1-7 np 021 022 023 itd...
Ten post edytował camillo śro, 24 paź 2007 - 17:36 |
|
|
![]()
|
|
Troll, nie ot tak sobie, tylko od 021 w zwyż. Więcej nie musisz wiedzieć.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Witam Przepraszam za poprzednia wypowiedz sa to numery nasane przez URTiP oraz monitoringu GPS z
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 37 Dołączył: czw, 19 lip 07 Nr użytkownika: 758 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chem pogratulować firmie yelow taxi bo ma najfajniejsze taksówki w mieśćie, sa takie fajne jak w filmach o ameryce. nigdy nie jechałem bo nie musiałem ale bym pojechał jak bede musiał. tylko ja np nie moge dzwonić. Pozdrawiam!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: czw, 18 paź 07 Nr użytkownika: 845 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam.Niedawno ja i kilku moich znajomych zamówiliśmy 2 taksówki yellow taxi.było nas zbyt dużo i do jednej taksówki byśmy się nie zmieścili i co..... przyjechała jedna taksówka zabrała kilka osób i odwiozła je na wskazane miejsce a reszta została i czekała, po 15 minutach podjechała taksówka i zabrała resztę osób, gdy reszta dotarła na miejsce dowiedzieliśmy sie ze że naszych kolegów odwoził ten sam kierowca.Na szczęście kurs nie był daleki ale gdybyśmy chcieli np. kurs do Katowic to nieźle byśmy sie wyczekali.Tak więc do pań dyspozytorek:proszę nauczyć sie słuchać bo co dwie taksówki to nie jedna, no ale chociaż cena była ok i kierowca(taki starszy pan ok 50)też milutki.pozdrawiam
![]() |
|
|
![]()
|
|
Mam pytanie do prezesa
![]() |
|
|
![]()
|
|
Czy na Alejach Majakowskiego jedna z taksówek Yellow stać będzie już tam zawsze? Dziś widziałem na postoju wasz samochodzik nr 023. I swoją drogą, zastanawiam się jak to jest, że wasze taksówki mają różne blachy? Nie wszystkie są zarejestrowane w DG?
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
Mam pytanie czy firmy leasingowe wiedza że naprawiacie auta u domorosłych mechaników zdaje mi się że jeżeli ma się autko w leasingu powinno to się robic w autoryzowanej stacji obsługi a nie u kowala? Pewnie nie wiedzą - bo za drogo by to wynisoło firme (Yellow)- a swoją drogą ciekawe bo dość szybko naprawili po stłuczce jedną Dacię niepomalowaną na żółto jeszcze :)Czy na Alejach Majakowskiego jedna z taksówek Yellow stać będzie już tam zawsze? Dziś widziałem na postoju wasz samochodzik nr 023. I swoją drogą, zastanawiam się jak to jest, że wasze taksówki mają różne blachy? Nie wszystkie są zarejestrowane w DG? Powiem Ci szczerze ,sam zacząłem się nad tym zastanawiać jak to jest właśnie z tymi tablicami - bo z tego co mnie wiadomo -a nie wiem zbyt dużo to chyba ,ze te które są zarejestrowane w DG - to może być tak , że osoby, które nimi kierują są z DG i wzięły w leasing n te samochody - moze być tak, że kierowcy się zmieniają też - pracują na zmiany. Podejrzewam , że te, które są zarejestrowane na Katowice - to są resjestrowane na właścicieli firmy Yellow . Przypuszczam , ze tymi osobami - właścicielami są pan Dominik i pan Sebastian.Chociaż nie wiem czy to jest tak w 100% - to są tylko moję przypuszczenia Ten post edytował troll nie, 11 lis 2007 - 22:03 |
|
|
![]()
|
|
Mam pytanie czy firmy leasingowe wiedza że naprawiacie auta u domorosłych mechaników zdaje mi się że jeżeli ma się autko w leasingu powinno to się robic w autoryzowanej stacji obsługi a nie u kowala? Po warunkiem że auto jest na gwarancji (gwarancja a leasing to nie to samo). Poza tym w myśl nowego prawa unijnego nie trzeba serwisować w ASO żeby mieć gwarancję. Mogą to być warsztaty spełniające jakieś tam wymogi (choć w praktyce często dealerzy nie chcą tego respektować). |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: wto, 13 lis 07 Nr użytkownika: 880 Płeć: Kobieta ![]() |
no ja gratuluje P.Dominikowi i P.Sebastianowi za taksówki Yellow Taxi - chociaż pamiętam jego początki w TaxiViva i jeżdżące Passaty.ja nie korzystam z taksówek bo posiadam własne autko le uważam że te taksówki są naprawdę konkurencyjne.powodzonka i uważajcie na Vive.pozdrowionka
|
|
|
![]()
|
|
Witam.
Na blachach katowickich autka są Nasze a na warszawskich leasingowe. Tylko pierwsze autko czyli Palio jest na dąbrowskich. Pozdrawiamy |
|
|
![]()
|
|
Kurde ale tu sie zrobiło cicho!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
No to żeby było głosno!
Mój znajomy niedawno korzystał z usług "Yellow Taxi", na trasie Reden-Syberka, według nocnej taryfy. Koszt usługi 19zł. Jak twierdzi był bardzo zdziwiony bo spodziewał duzo, dużo...więcej. A swoja drogą to ciekawe bo kiedyś za przejazd na trasie Gołonóg-Real Czeladź zapłaciłem 30zł i to w dzien! Wiózł mnie wtedy "Cosmos" -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
To fakt ceny są OK,ale jeszcze dużo rzeczy,pozostawia wiele do życzenia.......
|
|
|
![]()
|
|
Jak dla mnie głównym argumentem jest cena. A możesz napisać co jest nie tak?
Marcin |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 23 sty 08 Nr użytkownika: 1,051 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pewnie nie wiedzą - bo za drogo by to wynisoło firme (Yellow)- a swoją drogą ciekawe bo dość szybko naprawili po stłuczce jedną Dacię niepomalowaną na żółto jeszcze :)Powiem Ci szczerze ,sam zacząłem się nad tym zastanawiać jak to jest właśnie z tymi tablicami - bo z tego co mnie wiadomo -a nie wiem zbyt dużo to chyba ,ze te które są zarejestrowane w DG - to może być tak , że osoby, które nimi kierują są z DG i wzięły w leasing n te samochody - moze być tak, że kierowcy się zmieniają też - pracują na zmiany. Podejrzewam , że te, które są zarejestrowane na Katowice - to są resjestrowane na właścicieli firmy Yellow . Przypuszczam , ze tymi osobami - właścicielami są pan Dominik i pan Sebastian. Chociaż nie wiem czy to jest tak w 100% - to są tylko moję przypuszczenia firma yellow taxi nie naprawiła rozbitego samochodu,samochód ten był w lizingu ale po rozbiciu poszedł do kasacji a firma wzieła kredyt i w miejsce tamtego auta kupiła inny samochód po wypadkowy który zastopił jego miejsce. |
|
|
![]()
|
|
Yellow Taxi jakiś czas temu na forum informował o planach stworzenia strony internetowej. Jak to wygląda obecnie?
Marcin |
|
|
![]()
|
|
Witam
Moze ktoś mi powiedzieć, czy Taxi Pogoria to jeszcze istnieje ?? Bo ostatnimi czasy jakoś nie widzę, zadnego z ich samochodów na postoju. Ten post edytował troll śro, 13 lut 2008 - 18:29 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:20 |