![]() |
![]() |
Guest_BaloMan_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Witam!
Zgodnie z wcześniejszą deklaracją zapraszamy na kolejna odsłonę SMELL LIKE ROOTS VOL.8 ![]() Smell Like Roots Vol.8 Klub ENIGMA Dąbrowa Górnicza ul.Kościuszki 27 3.marca.2007 godz.20.00 bilet 5 zł Rainbow Hi Fi Soundsystem [Mikael, Jahdas, JaOko] Jah Killers Soundsystem [Balba, Qba, BaloMan, KoreK] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 25 Dołączył: pon, 19 lut 07 Skąd: Będzin Nr użytkownika: 480 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajnie ![]() nie inaczej raczej:)) -------------------- ___________________________________________
yardee sound -> myspace.com/yardeedasquad baloman -> myspace.com/baloman |
|
|
Guest_gość_* |
![]()
|
Guests ![]() |
podbije troszeczke ten wątek Zaproszenia muzycznego nie będzie ?? buuu
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a no mogło by być, bo ostanie było ładne
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 25 Dołączył: pon, 19 lut 07 Skąd: Będzin Nr użytkownika: 480 Płeć: Mężczyzna ![]() |
podbije troszeczke ten wątek Zaproszenia muzycznego nie będzie ?? buuu Wedle życzenia:D:D:D:D Mzuyczne zaproszenie jingiel_smell_like_roots_vol8.mp3 -------------------- ___________________________________________
yardee sound -> myspace.com/yardeedasquad baloman -> myspace.com/baloman |
|
|
![]()
|
|
milutko
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Niestety 3 marca będę w Kraku na Punky Reggae Live ale po przeczytaniu Waszych zachwytów nie mogę się doczekać kolejnej odsłony, na którą zapewne z synem wjedziemy. A co do pamiętnego reggae na Zielonej, to już nie te czasy i nie to prawo. Na ostatnim Nie Zabijaj nie słuchało się już soundsystemów z piwkiem w ręku.
powodzenia olo -------------------- |
|
|
![]()
|
|
rozumiem że na nie zabijaj jakiś zakaż alko był? to polecam ostróde tam nie ma z tym problemu, a organizacyjnie to według mnie najlepszy reegae fetiwal w tym kraju, zresztą jeśli chodzi o repertuar to też bomba. Tym czasem jednak mamy lokalną odsłonę soundsystemową i to cieszy
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
rozumiem że na nie zabijaj jakiś zakaż alko był? to polecam ostróde tam nie ma z tym problemu, a organizacyjnie to według mnie najlepszy reegae fetiwal w tym kraju, zresztą jeśli chodzi o repertuar to też bomba. Tym czasem jednak mamy lokalną odsłonę soundsystemową i to cieszy ![]() Mało, że ogrodu piwnego pilnowali ochroniarze to jeszcze na płocie wisiała płachta żeby nie można było nic zobaczyć. Tak więc przepiliśmy z paroma ludźmi tę imprezę w ogrodzie. A co do Ostródy, to wakacje nas zagoniły do Ostródy gdy się zaczynała, ale cóż... Wood wystarczył na ten rok... Ten post edytował olo czw, 01 mar 2007 - 13:54 -------------------- |
|
|
Guest_Gość_* |
![]()
|
Guests ![]() |
bedzie ogien:) ciekawe jaki odsetek forumowiczów sie wybierze:P
|
|
|
![]()
|
|
no to może niech każdy się przyzna kto idzie
![]() ja będę na bank ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() AdminAdminów:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 60 Dołączył: śro, 18 paź 06 Nr użytkownika: 236 Płeć: Mężczyzna ![]() |
serwus. ja myśle że zajrze .... na pewno bede:P a co do pytania : " ciekawe jaki odsetek forumowiczów sie wybierze:P" to można by zadać jaki procent w ogóle odkleja sie od monitorów:P
|
|
|
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
@picaro-sklad zagosci w komplecie-taka mam nadzieje przynajmniej,bo beda 2 impry w jednej:D
Ten post edytował mary cha pią, 02 mar 2007 - 15:56 |
|
|
![]()
|
|
to miło marycha
![]() ale niektórzy tylko do 22 ![]() |
|
|
Guest_Gość_* |
![]()
|
Guests ![]() |
ludzie sie zmieniaja-czasem na plus,czasem na minus-badz dobrej mysli.tak jak dzis rozmawialismy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
nie zalogowalo mnie na forum.ale to moje slowa powyzej:D
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: pon, 12 lut 07 Nr użytkownika: 454 ![]() |
Bedzie dobra biba, wiec do zobaczenia...
|
|
|
![]()
|
|
![]() AdminAdminów:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 60 Dołączył: śro, 18 paź 06 Nr użytkownika: 236 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Imprezka jedna z najlepszych jakich odbyły sie w DG ostatnimi czasy. Po prostu pełen wypas - świetny koncert , zajebiści ludzie, ogólnie wszystko superanckie :) .podziękowania dla organizatorów, oraz pozdrowienia dla wszystkich bujających się wczoraj w enigmie.
Ps. jak ktos ma jakies fotki to nie wrzuci linka ![]() |
|
|
![]()
|
|
jednym slowem-REWELACJA! jedna z najlepszych imprez w dg.dlugo bede wspominal.
zdjecia mam ale prywatne:D |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:02 |