Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Smell Like Roots Vol.8
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
BaloMan
Witam!

Zgodnie z wcześniejszą deklaracją zapraszamy na kolejna odsłonę SMELL LIKE ROOTS VOL.8

Smell Like Roots Vol.8

Klub ENIGMA
Dąbrowa Górnicza ul.Kościuszki 27

3.marca.2007
godz.20.00
bilet 5 zł

Rainbow Hi Fi Soundsystem
[Mikael, Jahdas, JaOko]

Jah Killers Soundsystem
[Balba, Qba, BaloMan, KoreK]
picaro
Fajnie biggrin.gif jeszcze więcej i jeszcze więcej ognia!!!
BaloMan
QUOTE(picaro @ Feb 19 2007, 07:06 PM) *
Fajnie biggrin.gif jeszcze więcej i jeszcze więcej ognia!!!

nie inaczej raczej:))
gość
podbije troszeczke ten wątek Zaproszenia muzycznego nie będzie ?? buuu
picaro
a no mogło by być, bo ostanie było ładne biggrin.gif
BaloMan
QUOTE(gość @ Feb 28 2007, 11:02 AM) *
podbije troszeczke ten wątek Zaproszenia muzycznego nie będzie ?? buuu

Wedle życzenia:D:D:D:D

Mzuyczne zaproszenie

jingiel_smell_like_roots_vol8.mp3
picaro
milutko laugh.gif
olo
Niestety 3 marca będę w Kraku na Punky Reggae Live ale po przeczytaniu Waszych zachwytów nie mogę się doczekać kolejnej odsłony, na którą zapewne z synem wjedziemy. A co do pamiętnego reggae na Zielonej, to już nie te czasy i nie to prawo. Na ostatnim Nie Zabijaj nie słuchało się już soundsystemów z piwkiem w ręku.
powodzenia
olo
picaro
rozumiem że na nie zabijaj jakiś zakaż alko był? to polecam ostróde tam nie ma z tym problemu, a organizacyjnie to według mnie najlepszy reegae fetiwal w tym kraju, zresztą jeśli chodzi o repertuar to też bomba. Tym czasem jednak mamy lokalną odsłonę soundsystemową i to cieszy biggrin.gif
olo
QUOTE(picaro @ Mar 1 2007, 07:31 AM) *
rozumiem że na nie zabijaj jakiś zakaż alko był? to polecam ostróde tam nie ma z tym problemu, a organizacyjnie to według mnie najlepszy reegae fetiwal w tym kraju, zresztą jeśli chodzi o repertuar to też bomba. Tym czasem jednak mamy lokalną odsłonę soundsystemową i to cieszy biggrin.gif

Mało, że ogrodu piwnego pilnowali ochroniarze to jeszcze na płocie wisiała płachta żeby nie można było nic zobaczyć. Tak więc przepiliśmy z paroma ludźmi tę imprezę w ogrodzie. A co do Ostródy, to wakacje nas zagoniły do Ostródy gdy się zaczynała, ale cóż... Wood wystarczył na ten rok...
Gość
bedzie ogien:) ciekawe jaki odsetek forumowiczów sie wybierze:P
picaro
no to może niech każdy się przyzna kto idzie biggrin.gif

ja będę na bank laugh.gif
wykształciuch
serwus. ja myśle że zajrze .... na pewno bede:P a co do pytania : " ciekawe jaki odsetek forumowiczów sie wybierze:P" to można by zadać jaki procent w ogóle odkleja sie od monitorów:P
mary cha
@picaro-sklad zagosci w komplecie-taka mam nadzieje przynajmniej,bo beda 2 impry w jednej:D
picaro
to miło marycha biggrin.gif
ale niektórzy tylko do 22 laugh.gif (wiesz kogo mam na myśli)
Gość
ludzie sie zmieniaja-czasem na plus,czasem na minus-badz dobrej mysli.tak jak dzis rozmawialismy.
mary cha
nie zalogowalo mnie na forum.ale to moje slowa powyzej:D
PDG
Bedzie dobra biba, wiec do zobaczenia...
wykształciuch
Imprezka jedna z najlepszych jakich odbyły sie w DG ostatnimi czasy. Po prostu pełen wypas - świetny koncert , zajebiści ludzie, ogólnie wszystko superanckie :) .podziękowania dla organizatorów, oraz pozdrowienia dla wszystkich bujających się wczoraj w enigmie.
Ps. jak ktos ma jakies fotki to nie wrzuci linka wink.gif
mary cha
jednym slowem-REWELACJA! jedna z najlepszych imprez w dg.dlugo bede wspominal.

zdjecia mam ale prywatne:D
picaro
no imprezka bardzo miła, choć pod koniec mnie lekko już zachwiało, i chyba nie tylko mnie, ale o to chodziło biggrin.gif

jeden minus osobisty jaki odniosłem to strata bluzy, więc jak by ktoś przypadkiem znalazł granatową rozpinaną bluzę z kapturem firmy cropp to niechaj się ze mną skontaktuje, nawet pifko postawie smile.gif , bo lubiłem tego ciucha, ehhh

i dzięki dla organizatorów, muzyków i dla nas publiczności, że się tak ładnie potrafimy bawić laugh.gif
michu
było nieźle, szczególne podziękowania dla JahKillersSoundsystem & DwóchFilarówLibero za rozkręcenie imprez w Dąbrowie biggrin.gif

Szkoda tylko, że po 3 ochrona chciała juz kończyc imprezę.
BaloMan
W imieniu Jah killers, Rainbow hi fi oraz Libero chciałbym wszystkim podziękować za współną zabawe do 4 rano:P.
Wyrażamy podziw i mamy do Was WIELKI SZACUNEK!!

A tu zamieszczam kilka fot z imprezy autorstwa Dr. Love i Balby biggrin.gif

Reszta znajduje się na

LIBERO

Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.