![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na prozbe admina tejze stronki umieszczam tutaj mala ankiete dotyczaca jego stronki. Prosze pisac !!!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
strona jest zajeb... :)
Prawie wszystko w niej jest :)) Co do moich sugestii - mozna by np zrobic zdjecia dworcow PKP w DG - wiem ze nie sa cudne ale ja z checia bym zobaczyl jak dworzec wyglada na Sikorce czy gdzie (nie wiem - moze to jakie zboczenie? ![]() PS i druga sprawa - mozna by porobic foty wszystkich szkol w DG - skoro sa adresy to mozna by to upiekszyc jakimi fajowymi fotami :) Jak co mi wpadnie do glowy dam znac -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Yo. Stronka jest spoko, ale...nie wiem jak was, ale mnie strasznie wkurza strona glowna. Te wszystkie "plywajace" napisy, migajace gify, info o zalecanej konfiguracji...lekka przesada. Mozna dostac oczoplasu...
Poza tym jest git ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Hator, myŚlĘŻe pomysŁ ze zdjĘciami dworcÓw nie jest rewelacyjny. Miej na uwadze to, Że bĘdĘoglĄdaĆ tĄ stronĘpewnie teŻ ludzie z innych miast. A takie dworce to tylko odstraszajĄ.
Tak wiĘc przykro mi - musisz zaspokoiĆ swe fantazje seksualne w inny sposÓb. ![]() ![]() ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja powiem tak. Strona jest bardzo tresciwa i ogolnie jest super, ale zrobilbym na niej wiecej grafy. Menu we flashu albo chociaz w jakims skrypcie ( latwiej nawigowac ) no i jeszcze raz wiecej grafy i wszystko ladnie posegregowac w menu ! Takie male 2 zastrzezenia !!!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
QUOTE(Kwasny @ Oct 31 2003, 03:22 PM) A ja powiem tak. Strona jest bardzo tresciwa i ogolnie jest super, ale zrobilbym na niej wiecej grafy. Menu we flashu albo chociaz w jakims skrypcie ( latwiej nawigowac ) no i jeszcze raz wiecej grafy i wszystko ladnie posegregowac w menu ! Takie male 2 zastrzezenia !!! ![]() Tak, bardzo duŻo informacji moŻna znaleĹşĆ na stronie co jest ogromnym plusem. Niepodoba mi sie i to w duzym stopniu to jak wyglĄda szata graficzna. Te nie trzymajĄce sie kupy kolory, latajĄce napisiki itd., ogÓlnie to mĘczy wzrok i moŻe zniechĘciĆ odwiedzajĄcego. przydaŁyby sie animacje flash'owe(menu) i aby kolorystyka nie byŁa tak krzykliwa lecz spokojna. -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
co do dworcow to ja widze w tym jakis urok - wiem ze to odstrasza i moze lepiej nie pokazywac (3majmy kciuki by wkoncu nam wybudowali wmiare porzadny dworzec) ale chcialbym zauwazyc, ze nawet brzydkie budynki przy dobrym oswietleniu, kacie robienia itp moga cudownie wyjsc - juz nie mowie o tym ze nasze dworce (np z centrum, golonog czy zabkowice to kawal waznej historii kolejnictwa - trasa wiedenska)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
zdecydowanie lepsze menu byloby w js badz dhtml zamiast we flashu. Po pierwsze szybciej sie laduje (co ma ogromne znaczenie) i nie trzeba zadnych pluginow.
|
|
|
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
DziĘkujĘwszystkim, ktÓrzy zagŁosowali oraz wnieŚli uwagi co do stron.
W miarĘmoŻliwoŚci bĘdĘsiĘstaraŁ, by strony byŁy coraz lepsze i odpowiadaŁy gustom czytelnikÓw. Pozdrawiam nddg :) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
QUOTE(Webmaster NSMM DG @ Nov 22 2003, 01:18 AM) DziĘkujĘwszystkim, ktÓrzy zagŁosowali oraz wnieŚli uwagi co do stron. W miarĘmoŻliwoŚci bĘdĘsiĘstaraŁ, by strony byŁy coraz lepsze i odpowiadaŁy gustom czytelnikÓw. Pozdrawiam nddg :) Wielkie dziĘki dla autora tej strony za pasje fotograficznĄ (zwŁaszcza za skany fotek historycznych) ! Pozdrawiam ! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ostatnio, po dluzszej nieobecnosci, zajrzalem na te stronke i musze przyznac, ze widoczne sa postepy. Spokojniejsza kolorystyka zdecydowanie ulatwia czytanie. No i oczywiscie wartosci informacyjne. Predziej dowiem sie czegos z tej stronki, niz z oficjalnej witryny dg. Oby tak dalej.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:11 |