Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nieoficjalna Strona Mieszkanca
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Kwasny
Na prozbe admina tejze stronki umieszczam tutaj mala ankiete dotyczaca jego stronki. Prosze pisac !!!!
Hator
strona jest zajeb... :)
Prawie wszystko w niej jest :))
Co do moich sugestii - mozna by np zrobic zdjecia dworcow PKP w DG - wiem ze nie sa cudne ale ja z checia bym zobaczyl jak dworzec wyglada na Sikorce czy gdzie (nie wiem - moze to jakie zboczenie? biggrin.gif)
PS i druga sprawa - mozna by porobic foty wszystkich szkol w DG - skoro sa adresy to mozna by to upiekszyc jakimi fajowymi fotami :)
Jak co mi wpadnie do glowy dam znac
rafi
Yo. Stronka jest spoko, ale...nie wiem jak was, ale mnie strasznie wkurza strona glowna. Te wszystkie "plywajace" napisy, migajace gify, info o zalecanej konfiguracji...lekka przesada. Mozna dostac oczoplasu...
Poza tym jest git wink.gif Fajne fotki itp....
Misiek
Hator, myŚlĘŻe pomysŁ ze zdjĘciami dworcÓw nie jest rewelacyjny. Miej na uwadze to, Że bĘdĘoglĄdaĆ tĄ stronĘpewnie teŻ ludzie z innych miast. A takie dworce to tylko odstraszajĄ.
Tak wiĘc przykro mi - musisz zaspokoiĆ swe fantazje seksualne w inny sposÓb.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kwasny
A ja powiem tak. Strona jest bardzo tresciwa i ogolnie jest super, ale zrobilbym na niej wiecej grafy. Menu we flashu albo chociaz w jakims skrypcie ( latwiej nawigowac ) no i jeszcze raz wiecej grafy i wszystko ladnie posegregowac w menu ! Takie male 2 zastrzezenia !!! ph34r.gif
Jashi
QUOTE(Kwasny @ Oct 31 2003, 03:22 PM)
A ja powiem tak. Strona jest bardzo tresciwa i ogolnie jest super, ale zrobilbym na niej wiecej grafy. Menu we flashu albo chociaz w jakims skrypcie ( latwiej nawigowac ) no i jeszcze raz wiecej grafy i wszystko ladnie posegregowac w menu ! Takie male 2 zastrzezenia !!!  ph34r.gif

Tak, bardzo duŻo informacji moŻna znaleĹşĆ na stronie co jest ogromnym plusem.
Niepodoba mi sie i to w duzym stopniu to jak wyglĄda szata graficzna. Te nie trzymajĄce sie kupy kolory, latajĄce napisiki itd., ogÓlnie to mĘczy wzrok i moŻe zniechĘciĆ odwiedzajĄcego.
przydaŁyby sie animacje flash'owe(menu) i aby kolorystyka nie byŁa tak krzykliwa lecz spokojna.
Hator
co do dworcow to ja widze w tym jakis urok - wiem ze to odstrasza i moze lepiej nie pokazywac (3majmy kciuki by wkoncu nam wybudowali wmiare porzadny dworzec) ale chcialbym zauwazyc, ze nawet brzydkie budynki przy dobrym oswietleniu, kacie robienia itp moga cudownie wyjsc - juz nie mowie o tym ze nasze dworce (np z centrum, golonog czy zabkowice to kawal waznej historii kolejnictwa - trasa wiedenska)
rafi
zdecydowanie lepsze menu byloby w js badz dhtml zamiast we flashu. Po pierwsze szybciej sie laduje (co ma ogromne znaczenie) i nie trzeba zadnych pluginow.
Anonymous
DziĘkujĘwszystkim, ktÓrzy zagŁosowali oraz wnieŚli uwagi co do stron.
W miarĘmoŻliwoŚci bĘdĘsiĘstaraŁ, by strony byŁy coraz lepsze i odpowiadaŁy gustom czytelnikÓw.

Pozdrawiam

nddg

:)
Krawiec
QUOTE(Webmaster NSMM DG @ Nov 22 2003, 01:18 AM)
DziĘkujĘwszystkim, ktÓrzy zagŁosowali oraz wnieŚli uwagi co do stron.
W miarĘmoŻliwoŚci bĘdĘsiĘstaraŁ, by strony byŁy coraz lepsze i odpowiadaŁy gustom czytelnikÓw.

Pozdrawiam

nddg

:)

Wielkie dziĘki dla autora tej strony za pasje fotograficznĄ (zwŁaszcza za skany fotek historycznych) !
Pozdrawiam !
rafi
Ostatnio, po dluzszej nieobecnosci, zajrzalem na te stronke i musze przyznac, ze widoczne sa postepy. Spokojniejsza kolorystyka zdecydowanie ulatwia czytanie. No i oczywiscie wartosci informacyjne. Predziej dowiem sie czegos z tej stronki, niz z oficjalnej witryny dg. Oby tak dalej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.