![]() |
![]() |
Guest_maro_* |
![]()
|
Guests ![]() |
wiecie moze kto organizuje te dni??
i kogo byscie chcieli zobaczyc?? ja bym chcial zeby byl jakis z tych zespolow:Akurat,happysad,Strachy na lachy co o tym myslicie moim zdaniem bylo by zajefajnie!!!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
akurat jest spoko
dni dg organizuje albo csir albo UM czasem tez swoje 3grosze wrzuca PKZ albo ZDK no i WSB jak tez robia juwenalia PS Swoja droga warto wyczaic czy bylaby mozliwosc wplyniecia na wybor "repertuaru" w nasze miejskie swieto hmmm dodam jeszcze ze na www Bedzina mozna wypelnic ankiete ktora dotyczy wyboru artysty na dni tego miasta. Pomysl bardzo dobry - mozna by tez u nas cos takiego zrobic a nie jak ostatnie "biedne" dni DG przez ost kilka lat (DeMono, Wisniewski itp) Ten post edytował Hator czw, 04 sty 2007 - 23:16 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
A mi się marzy jakaś polska gwiazda w jeden dzień, oraz zagraniczny DJ w drugi..
![]() ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
myslicie ze w tym roku jest szansa no unikniecie Kola Gospodyn Wiejskich z Łosnia?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Jest szansa na Panie z Łośnia. Zaprośmy TSA!!! Myślę , że gospodynie długo nie wytrzymają
![]() A tak nawiasem... Łosień to przecież Dąbrowa czyż nie? -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
Dla pań z Łośnia tez powinno być miejsce na dniach DG.
Co do zespołów to jest to kwestia gustu. Osobiście nie przepadam za wymienionymi powyżej grupami (jak mawia mój kumpel - graja muzyke dla kinderhipipunków)... Ameryki nie odkryję, jak napisze , że powinno być dla każdego coś miłego. Zamiast ja dyskoteki wolałbym soundsystem, natomiast z zespołów: skankana, naturalmystic, konopians, black gang albo ziggie piggie. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Proponuję zrobić sondę/typowanie/głosowanie jak zwał tak zwał dotyczące zróżnicowania oferty Dni Dąbrowy 2007: 1. Dla dzieci 0 - 12 - wykonawca, zespół, zabawy? 2. Młodzież i wyżej 12 - 35? - wykonawca, zespół, atrakcje? 3. Prawie seniorzy i seniorzy 36 - ... - wykonawca, zespół,atrakcje? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam! Proponuję zrobić sondę/typowanie/głosowanie jak zwał tak zwał dotyczące zróżnicowania oferty Dni Dąbrowy 2007: 1. Dla dzieci 0 - 12 - wykonawca, zespół, zabawy? 2. Młodzież i wyżej 12 - 35? - wykonawca, zespół, atrakcje? 3. Prawie seniorzy i seniorzy 36 - ... - wykonawca, zespół,atrakcje? Seniorzy po 36 hehehe niezle. Ja bym chciał jakas gwiazde w DG....nie jakias tam Rock,Punk,Techno tylko np. Maryle Rodowicz , byle nie "Ich Troje" ![]() Ten post edytował Sebastian22 pią, 05 sty 2007 - 17:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Seniorzy po 36 hehehe niezle. Ja bym chciał jakas gwiazde w DG....nie jakias tam Rock,Punk,Techno tylko np. Maryle Rodowicz , byle nie "Ich Troje" ![]() oczywiście podział jest z przymróżeniem oka ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mogłoby być na strefy....np. w każdy dzień dla kogos innego....bylo by chyba ok. Pierwszy dzien - imprezy dla dzieciaków - gry, konkursy jakies pokazdy itp.; drugi - cos dla młodzieży - choć to chyba najtrudniejsza decyzja kogo wybrać ale dzień jest długi takze powinna być muzyka zróżnicowana. Trzeci dzień coś dla "seniora" - takie VH1 Live:P Jakas muzyka dla starszych....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Tak tak pomysł z Marylką jest moim zdaniem dobry , ona jest niezniszczalna!!!
Byłem w sylwestra w Krakowie i gawiedź najlepiej się bawiła właśnie przy Marylce , czego nie mogę powiedzieć o innych wykonawcach. -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:06 |