maro
Thu, 04 Jan 2007 - 18:12
wiecie moze kto organizuje te dni??
i kogo byscie chcieli zobaczyc??
ja bym chcial zeby byl jakis z tych zespolow:Akurat,happysad,Strachy na lachy co o tym myslicie moim zdaniem bylo by zajefajnie!!!!!
Hator
Thu, 04 Jan 2007 - 23:07
akurat jest spoko
dni dg organizuje albo csir albo UM
czasem tez swoje 3grosze wrzuca PKZ albo ZDK no i WSB jak tez robia juwenalia
PS Swoja droga warto wyczaic czy bylaby mozliwosc wplyniecia na wybor "repertuaru" w nasze miejskie swieto
hmmm
dodam jeszcze ze na www Bedzina mozna wypelnic ankiete ktora dotyczy wyboru artysty na dni tego miasta. Pomysl bardzo dobry - mozna by tez u nas cos takiego zrobic a nie jak ostatnie "biedne" dni DG przez ost kilka lat (DeMono, Wisniewski itp)
kwintosz
Thu, 04 Jan 2007 - 23:32
A mi się marzy jakaś polska gwiazda w jeden dzień, oraz zagraniczny DJ w drugi..

a potem po nim.. dyskoteka pod niebem do rana..
:)
Fri, 05 Jan 2007 - 11:14
myslicie ze w tym roku jest szansa no unikniecie Kola Gospodyn Wiejskich z Łosnia?
endriu
Fri, 05 Jan 2007 - 12:48
Jest szansa na Panie z Łośnia. Zaprośmy TSA!!! Myślę , że gospodynie długo nie wytrzymają
A tak nawiasem... Łosień to przecież Dąbrowa czyż nie?
michu
Fri, 05 Jan 2007 - 13:15
Dla pań z Łośnia tez powinno być miejsce na dniach DG.
Co do zespołów to jest to kwestia gustu. Osobiście nie przepadam za wymienionymi powyżej grupami (jak mawia mój kumpel - graja muzyke dla kinderhipipunków)... Ameryki nie odkryję, jak napisze , że powinno być dla każdego coś miłego. Zamiast ja dyskoteki wolałbym soundsystem, natomiast z zespołów: skankana, naturalmystic, konopians, black gang albo ziggie piggie.
kursor
Fri, 05 Jan 2007 - 17:01
Witam!
Proponuję zrobić sondę/typowanie/głosowanie jak zwał tak zwał dotyczące zróżnicowania oferty Dni Dąbrowy 2007:
1. Dla dzieci 0 - 12 - wykonawca, zespół, zabawy?
2. Młodzież i wyżej 12 - 35? - wykonawca, zespół, atrakcje?
3. Prawie seniorzy i seniorzy 36 - ... - wykonawca, zespół,atrakcje?
Sebastian22
Fri, 05 Jan 2007 - 17:15
QUOTE(kursor @ Jan 5 2007, 05:01 PM)

Witam!
Proponuję zrobić sondę/typowanie/głosowanie jak zwał tak zwał dotyczące zróżnicowania oferty Dni Dąbrowy 2007:
1. Dla dzieci 0 - 12 - wykonawca, zespół, zabawy?
2. Młodzież i wyżej 12 - 35? - wykonawca, zespół, atrakcje?
3. Prawie seniorzy i seniorzy 36 - ... - wykonawca, zespół,atrakcje?
Seniorzy po 36 hehehe niezle. Ja bym chciał jakas gwiazde w DG....nie jakias tam Rock,Punk,Techno tylko np. Maryle Rodowicz , byle nie "Ich Troje"

Powinna być to muzyka dla wszystkich...Oczywiście Panie z Łośnia też mogłyby wystąpić w jakiś dzień.....
kursor
Fri, 05 Jan 2007 - 19:24
QUOTE(Sebastian22 @ Jan 5 2007, 05:15 PM)

Seniorzy po 36 hehehe niezle. Ja bym chciał jakas gwiazde w DG....nie jakias tam Rock,Punk,Techno tylko np. Maryle Rodowicz , byle nie "Ich Troje"

Powinna być to muzyka dla wszystkich...Oczywiście Panie z Łośnia też mogłyby wystąpić w jakiś dzień.....
oczywiście podział jest z przymróżeniem oka

tylko czy Maryla Rodowicz przemówi do wszystkich? dla tego moja próba podziału na kilka grup zainteresowanych Dniami Dąbrowy
Sebastian22
Fri, 05 Jan 2007 - 20:51
Mogłoby być na strefy....np. w każdy dzień dla kogos innego....bylo by chyba ok. Pierwszy dzien - imprezy dla dzieciaków - gry, konkursy jakies pokazdy itp.; drugi - cos dla młodzieży - choć to chyba najtrudniejsza decyzja kogo wybrać ale dzień jest długi takze powinna być muzyka zróżnicowana. Trzeci dzień coś dla "seniora" - takie VH1 Live:P Jakas muzyka dla starszych....
endriu
Sat, 06 Jan 2007 - 09:41
Tak tak pomysł z Marylką jest moim zdaniem dobry , ona jest niezniszczalna!!!
Byłem w sylwestra w Krakowie i gawiedź najlepiej się bawiła właśnie przy Marylce , czego nie mogę powiedzieć o innych wykonawcach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.