![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Hej,
Nie rejestrujĘsiĘna forum, bo nie jestem stĄd. PrzyciĄgnĘŁa mnie nazwa - Dabrowa GÓrnicza. Szukam chŁopaka (a wŁaŚciwie to mĘŻczyzny, ma 27 lat) z Waszego miasta. ChociaŻ tak naprawdĘnie wiem, czy ciĄgle tu mieszka. Od naszego ostatniego spotkania minĘŁy prawie 4 lata, ale z przyczyn osobistych muszĘgo odnaleĹşĆ. Nie chcĘprzedstawiaĆ tu z imienia i nazwiska osoby, ktÓrej poszukujĘ. Ale gorĄco proszĘ, zajrzyjcie na mojego bloga, pod ten adres: http://whistar.blog.pl/archiwum/index.php?nid=4656219 . Gdyby ktokolwiek z Was mÓgŁ mi pomÓc odezwijcie siĘna adres jooann@o2.pl . Wiem, Że to desperacka proŚba, ale bardzo mi na tym zaleŻy. A jak ostatnio stwierdzili jacyŚ tam naukowcy od dowolnego czŁowieka na Ziemi dzieli nas tylko 7 znajomych. WiĘc moŻe to bĘdzie dobry strzaŁ? Pozdrawiam Ania |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moze bede wiedziaŁ kto to byŁ. Napisz na klocekdg@op.pl
|
|
|
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
OdpisaŁam na priv.
Pozdrawiam Ania |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Aniu, jeŻeli chodzi o tego kolesia co Klocek napisaŁ ci na blogu, to teŻ wiem, ktÓry to jest. Nie znam go osobiŚcie, chyba raz w Życiu zamieniliŚmy kilka sŁÓw ale to byŁo w jakimŚ wiĘkszym towarzystwie.
Popytam siĘznajomych, moŻe czegoŚ siĘdowiem. Pozdrawiam. -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Hm... Nie wiedziaŁam, Że to aŻ taka persona ;-)
A na powaŻnie - bĘdĘczekaĆ na kaŻdĄ informacjĘ. I juŻ macie u mnie ogromne piwo za chĘĆ pomocy. NaprawdĘwielkie, wielkie dziĘki - to duŻo dla mnie znaczy. Pozdrawiam Ania |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Jakie piwo ???
Po prostu wiedz, Że DĄbrowie sĄ fajne chŁopaki. :))) Ale skoro nalegasz, to ja przynajmniej nie odmawiam :))) -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Piwo? Zimne najlepiej :-)
A w fajnoŚĆ chŁopakÓw z DĄbrowy nie wĄtpiŁam nigdy :) Ania |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Eno ja na browara teŻ bym sie zaŁapaŁ . Aniu nie martw siĘchopa ci znajdziemy. :4:
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: pon, 29 wrz 03 Nr użytkownika: 23 ![]() |
Grzecznie czekam :-)
JuŻ siĘnawet zarejestrowaŁam, co by sobie czas umiliĆ :-) A co do piwa to starczy dla wszystkich. W koncu bĘdzie co ŚwiĘtowaĆ :4: (tudzieŻ znajdzie siĘidealny powÓd do upicia siĘna smutno :-( ) Ania |
|
|
![]()
|
|
Aniu, nie bĘdzie picia na smutno. :)))
ChŁopaki z DĄbrowy zawsze dobrze siĘbawiĄ ... :drunk: :4: ... chociaŻ czasami zdarzajĄ siĘjakieŚ niepoŻĄdane akcenty. :))) Ale Ty tak nas podkrĘciŁaŚ, Że Ci pomoŻemy ... BĄdĹş cierpliwa ... -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: pon, 29 wrz 03 Nr użytkownika: 23 ![]() |
NieŚmiaŁo chciaŁam siĘprzypomieĆ...
Czy sĄ juŻ znane jakies wstĘpne wyniki wizji lokalnej? ![]() Ania |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tez jestem ciekawy czy sie cos ruszyŁo w sprawie Ani. Jak sie spisaŁa ekipa dochodzenieow Śledcza?? hehehehehe czuwaj!!
|
|
|
![]()
|
|
WyraŻĘsiĘtak ... poszukiwania trwajĄ.
Aniu pamiĘtamy o Tobie. JeŚli bĘdĄ jakieŚ problemy poprosimy o pomoc detektywa Rutkowskiego. ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
WyraŻĘsiĘtak - bardzo mnie to cieszy
![]() I dobra, przyjacielska rada - nie mieszajcie w to posŁÓw Samoobrony. ZresztĄ pan Rutkowski wybieraŁ siĘostatnio szukaĆ Saddama ![]() ![]() Pozdrawiam Ania |
|
|
![]()
|
|
WŁaŚnie siĘzaczĘŁam zastanawiaĆ, czy on w ogÓle jeszcze jest w tej Samoobronie...
No cÓŻ, nie ŚledzĘich poczynaĹ na bierzĄco... A. |
|
|
![]()
|
|
Nie jest juŻ w Samoobronie. Chyba byŁ pierwszym posŁem ktÓry opuŚciŁ "bandĘLeppera". Ale nie martw siĘ, poradzimy sobie bez niego.
![]() Damy radĘ!!!!!! -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: nie, 05 paź 03 Nr użytkownika: 26 ![]() |
Misiek moge sie zapisac do grupy poszukiwawczej....dziewczyny przyjezdzajcie do Dabrowy tu sa najlepsze chlopaki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja co prawda nie Misiek, ale z otwartymi ramionami witam w Grupie Poszukiwawczej :)
A co do chŁopakÓw powiem tylko tyle - szkoda, Że DĄbrowa jest tak daleko ![]() Pozdrawiam Ania |
|
|
![]()
|
|
Adzime oczywiŚcie, Że moŻesz siĘzapisaĆ. Tylko zastanawiam siĘco ciĘtu przyciĄgnĘŁo - chĘĆ pomocy czy browar ???
![]() Aniu, Ty oczywiŚcie masz peŁnomocnictwo w przyjmowaniu nowych detektywÓw, w koĹcu to jest Twoje zlecenie. A jeŚli chodzi o odlegŁoŚĆ ... to myŚlĘ, Że wkrÓtce siĘspotkamy. ![]() ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Mam namiary na tego twojego pana G. Czy naprawde chcesz jego nr.tel?
![]() |
|
|
![]()
|
|
A. ==> Misiek
W takim razie zapraszam serdecznie czym chata (tj. miasto) bogata. A co do zakotwiczania na dŁuŻej, to na tym forum moŻe to byĆ poczytane za zdradĘstanu ![]() A. ==> Spawn WŁaŚnie miaŁam Ci odpisaĆ na notkĘw moim blogu, ale napiszĘto i tutaj i na Twojego maila. OczywiŚcie numer telefonu jest jak najbardziej poŻĄdany, ale w tej chwili szukam przede wszytskim informacji. Tak jak napisaŁam na moim blogu (tylko juŻ nie kojarzĘ, czy akurat w tej notce do ktÓrej macie linka) uwaŻam, Że to nie jest sprawa do wyjaŚniania przez telefon. Z drugiej strony jeŚli on caŁy czas mieszka tam gdzie mieszkaŁ to wsiĄŚĆ w pociĄg i przejechaĆ te xx km to teŻ nie jest problem. Ale muszĘwiedzieĆ czy nie wchrzaniĘmu siĘw Życie w maŁo odpowiednim momencie. Czyli generalnie poznaĆ jego sytuacjĘrodzinno-zwiĄzkowĄ na dzieĹ dzisiejszy. I tej informacji przede wszystkim szukam. Nie mniej fajnie jest mieĆ telefon pod rĘkĄ. Zawsze to dodatkowa furtka jeŚli nie uda mi siĘdowiedzieĆ co siĘz nim teraz dzieje. Pozdrawiam Ania |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: nie, 05 paź 03 Nr użytkownika: 26 ![]() |
Z gÓry dziĘkuje za przyjecie mojej skromnej osoby w poczet detektywÓw.....ale zaraz czyŻby GrzeŚ siĘjuŻ odnalazŁ i moja pomoc jest zbĘdna??????
![]() |
|
|
![]()
|
|
Klubu detektywÓw jeszcze nie rozwiĄzujemy. GdyŻ GrzeŚ odnalazŁ siĘ... poŁowicznie. To znaczy ponoĆ mieszka tam gdzie mieszkaŁ, jednakŻe jego sytuacja rodzinna caŁy czas jest dla mnie jednĄ wielkĄ niewiadomĄ. Dlatego bardzo czekam na dalsze wieŚci w tej sprawie.
Pozdrawiam Ania |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:03 |