![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: nie, 26 paź 14 Nr użytkownika: 5,529 Płeć: Kobieta ![]() |
Widzę, że ktoś się w końcu tym zainteresował:
http://tbs24.pl/przeglad-artykulow/785-dla...a-socjalne.html Co o tym sądzicie? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 571 Dołączył: wto, 15 sty 13 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 5,133 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To niemożliwe to na pewno fury dozorcy i sprzątaczki a te anteny to na pewno nie łapią sygnału tv
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: pon, 11 lip 11 Nr użytkownika: 4,707 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Poza jednym BMW to ja na tym zdjęciu nie widzę żadnego porządnego auta. Ten Mercedes, to stara klasa A, mega wtopa, która po 10 latach tak rdzewieje, że w Niemczech nie jest w stanie przejść przeglądu technicznego. Dlatego są tak tanio sprzedawane w PL - większość osób nie ma pojęcia co kupuje.
Co do wyliczeń dochodu, to największy problem stanowią pewnie jak zawsze samotne matki żyjące w konkubinacie. Jest w ogóle jakiś sposób, żeby im udowodnić dodatkowe źródła finansowania? Ten post edytował DG_User pon, 22 gru 2014 - 20:37 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Dokąd sobie nie kupiłem samochodu, myślałem, że naród bogaty. Te auta na parkingu to żadne znamiona bogactwa. Postój tam codziennie i sprawdź czy systematycznie wyjeżdżają. Potem zrób ankietę, gdzie pracują i czy można tam dojechać środkami komunikacji miejskiej. Itd itp.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: czw, 06 lut 14 Nr użytkownika: 5,326 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeżeli o to chodzi to akurat jest o wiele gorzej na Spisaka... bo kto by się tam pchał do kawalerek w "kontenerze"... największe cwaniaki sobie domki załatwiły... przecież tam się ulicą człowiek ledwo przeciska między autami...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 11:08 |