hipiska_dg
Sun, 21 Dec 2014 - 18:58
Widzę, że ktoś się w końcu tym zainteresował:
http://tbs24.pl/przeglad-artykulow/785-dla...a-socjalne.htmlCo o tym sądzicie?
danielmdc
Sun, 21 Dec 2014 - 19:10
To niemożliwe to na pewno fury dozorcy i sprzątaczki a te anteny to na pewno nie łapią sygnału tv

U nas obowiązuje zasada, masz łeb to kombinuj, proste.
DG_User
Mon, 22 Dec 2014 - 20:36
Poza jednym BMW to ja na tym zdjęciu nie widzę żadnego porządnego auta. Ten Mercedes, to stara klasa A, mega wtopa, która po 10 latach tak rdzewieje, że w Niemczech nie jest w stanie przejść przeglądu technicznego. Dlatego są tak tanio sprzedawane w PL - większość osób nie ma pojęcia co kupuje.
Co do wyliczeń dochodu, to największy problem stanowią pewnie jak zawsze samotne matki żyjące w konkubinacie. Jest w ogóle jakiś sposób, żeby im udowodnić dodatkowe źródła finansowania?
olo
Mon, 22 Dec 2014 - 21:03
Dokąd sobie nie kupiłem samochodu, myślałem, że naród bogaty. Te auta na parkingu to żadne znamiona bogactwa. Postój tam codziennie i sprawdź czy systematycznie wyjeżdżają. Potem zrób ankietę, gdzie pracują i czy można tam dojechać środkami komunikacji miejskiej. Itd itp.
ko ko
Mon, 22 Dec 2014 - 22:11
Jeżeli o to chodzi to akurat jest o wiele gorzej na Spisaka... bo kto by się tam pchał do kawalerek w "kontenerze"... największe cwaniaki sobie domki załatwiły... przecież tam się ulicą człowiek ledwo przeciska między autami...