![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: czw, 30 lis 06 Nr użytkownika: 351 ![]() |
Witam,
Zna ktoś jakieś hurtownie w rejonach Dąbrowy, gdzie kupie tanio płytki do łazienki ?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Witam, Zna ktoś jakieś hurtownie w rejonach Dąbrowy, gdzie kupie tanio płytki do łazienki ?? Ja kupowałem w Merze w Tychach, niestety nie jest blisko ![]() Jest taki salon obok Makro, naprzeciwko przystanku autobusowego, wybór również nie mały ale mnie zawiedli, zamówiłem płytki, czekałem, czekałem na telefon, w końcu się pofatygowałem to mnie poinformowano, że tego modelu mi jednak nie sprowadzą po czym zwrócono mi zaliczkę, nikt mnie jednak nie raczył poinformować więc duży minus. Jeszcze z bardzo tanich to mogę polecić Cerkolor, kupiłem je do kuchni, te co chciałem bywały w marketach ale akurat jak chciałem kupić to nie było, w marketach kosztowały po zł 30+/m2. Na stronie mieli tę samą cenę ale napisałem maila do salonu fabrycznego w Bytomiu, pojechałem tam i kupiłem je za... 8 zł/m2 ![]() ![]() ![]() Niestety to wszystko dość daleko, sam szukałem w okolicy ale ja muszę zobaczyć i pomacać a o taki salon w okolicy ciężko niestety chyba. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:02 |