![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 35 Dołączył: pią, 31 sie 07 Skąd: gołonóg Nr użytkownika: 794 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam,mam pytanie czy ktoś wie czy w Dąbrowie znajdę osobę, która zainstalowałaby oczywiście odpłatnie router Linksys abym mogła korzystać z internetu przez Wi Fi a nie przez kabel.
|
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,mam pytanie czy ktoś wie czy w Dąbrowie znajdę osobę, która zainstalowałaby oczywiście odpłatnie router Linksys abym mogła korzystać z internetu przez Wi Fi a nie przez kabel. a od jakiego dostawcy masz net'a? teoretycznie to proste: podpinasz router, podpinasz po drucie RJ45 komputer, wpisujesz w przeglądarkę: 192.168.1.1, wpisujesz hasło i login (od dostawcy internetu), jeszcze tylko w laptopie podajesz SSID (albo udostępniasz dla wszystkich) i seeeeeerfujesz po wifi -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Każdy dostawca udostępnia takie informacje na swojej stronie internetowej - podaj tylko jego nazwę to pomożemy.
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 35 Dołączył: pią, 31 sie 07 Skąd: gołonóg Nr użytkownika: 794 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: czw, 06 lut 14 Nr użytkownika: 5,326 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Każdy dostawca udostępnia takie informacje na swojej stronie internetowej - podaj tylko jego nazwę to pomożemy. Internet mam z DG Net i teoretycznie jak podłączam router przez ten kabel to w routerze jest net le nie puszcza go przez Wi Fi Z tego co pamiętam to linksysy domyślnie mają wyłączone WI-FI i trzeba je włączyć w konfiguracji routera. Jeżeli miałaś do routera dołączoną płytkę to skorzystaj z niej (będzie tam prosty przewodnik konfiguracyjny) Jeżeli nie to podaj model routera wtedy podam Ci instrukcje "krok po kroku" |
|
|
![]()
|
|
Każdy dostawca udostępnia takie informacje na swojej stronie internetowej - podaj tylko jego nazwę to pomożemy. Internet mam z DG Net i teoretycznie jak podłączam router przez ten kabel to w routerze jest net le nie puszcza go przez Wi Fi Z tego co pamiętam to linksysy domyślnie mają wyłączone WI-FI i trzeba je włączyć w konfiguracji routera. Jeżeli miałaś do routera dołączoną płytkę to skorzystaj z niej (będzie tam prosty przewodnik konfiguracyjny) Jeżeli nie to podaj model routera wtedy podam Ci instrukcje "krok po kroku" jest to Linksys model WRT 54 GL niestety nie posiadam do niego płytki |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jest to Linksys model WRT 54 GL niestety nie posiadam do niego płytki http://support.linksys.com/pl-eu/support/routers/WRT54GL Najlepiej ściągnij Kreator instalacji - dostępny w sekcji Download. A potem postępuj zgodnie z instrukcją instalacji - również dostępną na tej stronie. Jeżeli masz kłopot z angielskim to daj znać - pomożemy ![]() |
|
|
![]()
|
|
jest to Linksys model WRT 54 GL niestety nie posiadam do niego płytki http://support.linksys.com/pl-eu/support/routers/WRT54GL Najlepiej ściągnij Kreator instalacji - dostępny w sekcji Download. A potem postępuj zgodnie z instrukcją instalacji - również dostępną na tej stronie. Jeżeli masz kłopot z angielskim to daj znać - pomożemy ![]() Wielkie dzięki za pomoc .Dałam radę |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 11:04 |