![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Chyba tego tematu jeszcze nie było na forum.
Jakiś czas temu ogrodzono działkę, przy Granicznej, vis a vis Policji. To ta za przystankiem przy placu z dębami. Dziś zauważyłem tam taką tablicję "Tu od VII 2012 Powstaje inwestycja "fair play" Urzędu Miasta" oraz adres czekamynazjazd.pl/. W skrócie ze strony wychodzi, że ktoś chciał wybudować kolejną myjnię samochodową (dbamy w mieście o błysk aut ![]() Ktoś coś wie? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Tyle, co na linkowanej stronie. Ale wydaje mi się, że ogrodzenie to w tym roku w lecie stawiali dopiero.
Ten post edytował Leszek sob, 10 lis 2012 - 18:07 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Tak mi świta, że najpierw było ogrodzenie z paneli siatkowych/drucianych, a potem obwiesili je dodatkowo szmatami.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ogrodzeniu nie ma się co dziwić. Bo to oni teraz odpowiadają za sprzątanie działki i jej zabezpieczanie.
Ale abstrahując od problemów z miastem. Ostatnio mamy wysyp myjni samoobsługowych.. czy to się jeszcze opłaca? Patrząc na myjnie między przystankiem a Lukoilem.. to wątpię. Auta tam właściwie są tylko w sobotę. W ciągu tygodnia pojedyncze sztuki. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zaraz ktoś uaktywni straż miejską i jeszcze będą tłumy przed tego typu myjniami
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ale abstrahując od problemów z miastem. Ostatnio mamy wysyp myjni samoobsługowych.. czy to się jeszcze opłaca? Nam tak ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zawsze tamtędy przejeżdżając zastanawiałem się, co to za szmaty... Myślę, że nie mamy co wnikać w opłacalność kolejnej myjni w mieście. Jest inwestor, który kupił działkę i nie może zrealizować swojego projektu...
Tak źle, tak niedobrze... -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A teren dalej stoi ogrodzony i nic się nie dzieje ,ciekawe jak się potoczą sprawy z inwestorem i urzędem miasta.
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Naprawili ogrodzenie i pojawiły się jakieś koparki. To tam gdzie "czekają na dojazd", a miastu nie odpowiadała myjnia samochodowa w tym miejscu.
Szkoda, że np. nie budynek biurowo-usługowy. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: śro, 21 maj 08 Nr użytkownika: 1,296 Płeć: Mężczyzna GG: 784484 ![]() |
jednak myjnia będzie, rury już wystają, zarys stanowisk zrobiony
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekawe czy ten sam właściciel myjni co protestował?
-------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: pon, 01 sie 11 Nr użytkownika: 4,733 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I było by bardzo dobrze jak by to była myjnia, bo to co się dzieje na myjni koło opla to jest masakra ( ciągłe kolejki ). widać że brakuje tego w D.G
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: czw, 06 lut 14 Nr użytkownika: 5,326 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I było by bardzo dobrze jak by to była myjnia, bo to co się dzieje na myjni koło opla to jest masakra ( ciągłe kolejki ). widać że brakuje tego w D.G Naprawde brakuje? ![]() Najbliżej od tej od opla masz albo za lidlem (nie wiem szczerze czy to jeszcze działa) albo przy zagłębia dąbrowskiego przy stacji kontroli pojazdów (marex II bodajże) w której kolejki są może jedynie w pierwszy ciepły dzień po dłuższej przerwie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Myjnia za Lidlem już od dłuższego czasu nie działa.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: pon, 01 sie 11 Nr użytkownika: 4,733 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I było by bardzo dobrze jak by to była myjnia, bo to co się dzieje na myjni koło opla to jest masakra ( ciągłe kolejki ). widać że brakuje tego w D.G Naprawde brakuje? ![]() Najbliżej od tej od opla masz albo za lidlem (nie wiem szczerze czy to jeszcze działa) albo przy zagłębia dąbrowskiego przy stacji kontroli pojazdów (marex II bodajże) w której kolejki są może jedynie w pierwszy ciepły dzień po dłuższej przerwie ![]() Kolejki mówią same, podjedz na opla w weekend to zobaczysz o czym mówię ale raz podjechałem w środku tygodnia po godzinie 21 jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłem że wszystkie stanowiska są zajęte. Właśnie jak zlikwidowali koło Lidla to zaczęły się problemy, a w sumie fajna tam miejscówka na myjkę, aż dziw że to zlikwidowali. Ten post edytował naitsyrk czw, 03 wrz 2015 - 19:26 |
|
|
![]()
|
|
Właśnie jak zlikwidowali koło Lidla to zaczęły się problemy, a w sumie fajna tam miejscówka na myjkę, aż dziw że to zlikwidowali. Widać nie opłacało się remontować/wymieniać wyeksploatowanych urządzeń. Podobnie było z myjnią między Lotosem a Tesco na Redenie. Nie kwestionuję przydatności tego typu myjni (sam z nich nieraz korzystam), ale IMHO powinny być gdzieś na uboczu - tak jak właśnie ta za Lidlem, Lotosem czy przy Alei ZD. Ta przy Oplu jeszcze może być, ale przy Granicznej to zły pomysł. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od parunastu miesięcy/paru lat w DG zamknięto (nie wiedzieć czemu, bo były w dobrych miejscach) co najmniej 3 myjnie "bezdotykowe": koło Lidla na 11-go Listopada, na Królowej Jadwigi na Redenie koło Tesco i spory czas temu też na Legionów Polskich w okolicach "Boruszewskiego". Nie działa(ła) też od dłuższego czasu myjnia koło Tesco na Mydlicach na Legionów Polskich.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 10:42 |