![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 17 paź 12 Nr użytkownika: 5,085 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam pytanie do zorientowanych w kwestii badań lekarskich. Czy gdzieś w Dąbrowie można sobie tanio (a może za darmo? jak na przykład jest z mammografia w busach), bez specjalnych kolejek zbadać wzrok? Nie mam ubezpieczenia, ale mam za to kłopot z oczami i szukam informacji.
Będę wdzięczna za wskazówki. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: czw, 25 paź 12 Nr użytkownika: 5,090 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No teraz to już trochę za późno, ale z tego co wiem to w wyznaczonych placówkach w całej Polsce jest cyklicznie organizowana ta akcja CZAS NA WZROK, wiec trzeba śledzić kiedy znów będą i w których salonach dokładnie.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajny szeptany marketing ;-) Oj ludzie, wy się nigdy nie nauczycie rzetelnego pracowania w tej branży.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 33 Dołączył: pią, 25 sty 13 Nr użytkownika: 5,150 Płeć: Kobieta ![]() |
Powiem Wam , że ta akcja naprawdę się odbyła i miała na celu zwiększenie świadomości wśród społeczeństwa na temat noszenia okularów dla osób po 40 roku życia.
Była to akcja ogólnopolska, zrobiła bardzo dużo dobrego bo wychwyciła mnóstwo osób , które w swoim życiu co najwyżej kupują okulary na targu i dziwią się, że mają zawroty i bóle głowy. Finansowały to w głównej mierze Jeleniogórskie Zakłady Optyczne w porozumieniu z wybranymi zakładami Optycznymi , które zgłosiły swój wkład w postaci bezpłatnych badań wzroku. Oczywiście tez braliśmy w tym udział :-) Raczej nikt na tej akcji nie zarabiał . Bardziej ( tak było w moim przypadku) stawiał na potencjalnych, przyszłych klientów |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I mamy nadzieję, p. Izabelo, że kiedy pojawi się kolejna akcja tego typu, to będziemy mogli liczyć na informację na forum?
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:23 |