Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Badania okulistyczne w Dąbrowie
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
slepakura60
Mam pytanie do zorientowanych w kwestii badań lekarskich. Czy gdzieś w Dąbrowie można sobie tanio (a może za darmo? jak na przykład jest z mammografia w busach), bez specjalnych kolejek zbadać wzrok? Nie mam ubezpieczenia, ale mam za to kłopot z oczami i szukam informacji.

Będę wdzięczna za wskazówki.
Erka45
No teraz to już trochę za późno, ale z tego co wiem to w wyznaczonych placówkach w całej Polsce jest cyklicznie organizowana ta akcja CZAS NA WZROK, wiec trzeba śledzić kiedy znów będą i w których salonach dokładnie.
Bartek
Fajny szeptany marketing ;-) Oj ludzie, wy się nigdy nie nauczycie rzetelnego pracowania w tej branży.
Izabela Gil
Powiem Wam , że ta akcja naprawdę się odbyła i miała na celu zwiększenie świadomości wśród społeczeństwa na temat noszenia okularów dla osób po 40 roku życia.

Była to akcja ogólnopolska, zrobiła bardzo dużo dobrego bo wychwyciła mnóstwo osób , które w swoim życiu co najwyżej kupują okulary na targu i dziwią się, że mają zawroty i bóle głowy.

Finansowały to w głównej mierze Jeleniogórskie Zakłady Optyczne w porozumieniu z wybranymi zakładami Optycznymi , które zgłosiły swój wkład w postaci bezpłatnych badań wzroku.

Oczywiście tez braliśmy w tym udział :-)

Raczej nikt na tej akcji nie zarabiał .
Bardziej ( tak było w moim przypadku) stawiał na potencjalnych, przyszłych klientów
Slyzaba
I mamy nadzieję, p. Izabelo, że kiedy pojawi się kolejna akcja tego typu, to będziemy mogli liczyć na informację na forum?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.