![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: nie, 12 sie 12 Nr użytkownika: 5,057 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cześć. Ostatnio żona wysłała mnie na badania, myślałem że wszystko ze mną w porządku (mam 29 lat) a tu się okazało że grozi mi rodzinna hipercholesterolemia, poczytałem sobie o cholesterolu, ale nadal nie bardzo wiem z czym to się wiąże. Ktoś się zna na cholesterolu i mógłby wytłumaczyć o co chodzi? Próbowałem dopytywać lekarza, ale wiecie on tylko powiedział żeby jeść więcej owoców, zrezygnować z tłustych potraw. I tyle. To wystarczy?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
A, więc te wcześniejsze posty to tylko zasłona dymna, żeby wstawić linka - no, przynajmniej postarałeś się trochę bardziej niż inni miszczowie marketingu szeptanego
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Polecam zgłaszać spamerów, jest narzędzie do tego: https://www.google.com/webmasters/tools/spa...hl=pl&pli=1
Ja od jakiegoś czasu to robię, nie wiem jaki jest efekt, mam nadzieję, że odwrotny do oczekiwanego przez spamera. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: nie, 12 sie 12 Nr użytkownika: 5,057 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie jestem żadnym spamerem! Zresztą, nie będę udowadniał Wam niczego. Szkoda mi słów. Gdybym miał opcję edycji to usunął bym ten post, skoro "kłuje" Was w oczy link, niestety nie mogę tego zrobić. Ale Wy się nie krępujcie, śmiało!
Ten post edytował xawer pon, 27 sie 2012 - 17:39 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: pon, 06 gru 10 Nr użytkownika: 4,303 Płeć: Mężczyzna ![]() |
haha. opakowanie zawiera 28 saszetek a docelowo stosuje się 5 saszetek dziennie. cena opakowania ponad 30 złotych ? jakiś żart.
taniej wychodzi iść prywatnie do lekarza (wizyta około 100 zł.) wziąć receptę i wykupić w aptece lek który naprawdę obniża cholesterol. na dwa miesiące to koszt mniej niż 60 złotych. razem 160 zł. teraz policzmy saszetkowy żart: 28 szt. = 6 dni (zaokrąglam w górę) czyli potrzebujemy 6 opakowań na miesiąc x 2 miesiące = 12 opakowań x 30 zł. = 360 zł i tym sposobem jesteśmy 200 złotych w plecy a efekt, jak to zwykle przy suplementach, pozostaje w sferze marzeń. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
uno - nie ma żadnych badań mówiących jednoznacznie, że zjadany cholesterol przekłada się na ten w organizmie duo - lepiej skasowac i zbanować
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 11:06 |