![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 31 Dołączył: wto, 01 lut 11 Nr użytkownika: 4,417 Płeć: Mężczyzna GG: 3552055 ![]() |
Witam. Czy możecie ( gdy znacie) podać w jakich cenach są wejściówki do naszych lokali organizujących imprezy sylwestrowe. Trudno biegać i pytać po licznych lokalach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Sylwester przed Nemo z Radiem Planeta FM
http://www.dabrowa-gornicza.pl/wydarzenie-...planeta_fm.html |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: śro, 21 maj 08 Nr użytkownika: 1,296 Płeć: Mężczyzna GG: 784484 ![]() |
ja z Ząbkowic to powiem jak tu, Hotel Zacisze 450zł, Dom Kultury 350zł(z tego co sie orientowałem to ma nie być 0,5, kobitka myślała) remiza Ząbkowicka 300zł-jest i 0,5 i "szampan" i normalne jedzenie,
ide do remizy ![]() i za free jak wcześniej przed Nemo, |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 67 Dołączył: śro, 05 lis 08 Nr użytkownika: 2,358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja proponuje Sosnowiec Inferno-300zł , Passe-290 zł od pary
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: pon, 18 lip 11 Skąd: Staszic Nr użytkownika: 4,717 Płeć: Kobieta ![]() |
Tez się zastanawiamy jeszcze gdzie pójść..
w Impresji sa wolne miejsca - 500zł , Shuma - 600 zł - wersja all incluziw Astra 380 zł ale mocno okrojone menu, Origami - 580 zł wersja all incluziw, Zajazd Bachus -490 zł Nie komentuję bo w sumie tez nie wiem gdzie iść heh -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 115 Dołączył: śro, 30 sie 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Centrum Nr użytkownika: 217 ![]() |
Ja nie rozumiem, od czego mamy prezydenta miasta... Nie potrafi już któryś raz z rzędu zorganizować w Dąbrowie fajnej imprezy sylwestrowej. Jak przeczytałam co organizują pod Nemo to aż mi ręce opadły.. Dlaczego Ci dj-e nie mogą zagrać normalnej muzyki (choćby składankę największych hitów tego roku). Na pewno znajdzie się ktoś kto pójdzie słuchać tego rzępolenia ale ja osobiście już wolę siedzieć w domu przed telewizorem.
Już nawet sylwek w Będzinie zapowiada się ciekawiej, bo przynajmniej można się tam pobawić przy piosenkach Boney M i Abby. Dąbrowa - wstyd !!!! Podraza - wstyd !!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: nie, 29 sie 10 Nr użytkownika: 4,060 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"B**ch Please..."
![]() abba i boney?? - nie każdy urodził sie przed '60 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmmm - a ja powiem tak - jeżeli spojrzeć na średnią wieku na takich imprezach to na 100% Sylwester w DG przyciągnie więcej ludzi niż ten w Będzinie - o to nawet mogę się założyć. Do tego skład DJ'ów jak najbardziej trafny. No i do tego pójdzie na żywo w radiu Planeta - duży plus dla miasta.
No oczywiście można zrobić Sylwestra takiego jak w Będzinie dla ... "10" osób ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zagrają muzykę klubową, czyli bardzo szerokie spectrum
![]() A tak a propos Boney M to chyba 3 lata temu mieliśmy ich w mieście na Sylwestra i wtedy zdaje się też, komuś się nie podobało. Teraz gdyby była znowu jakaś gwiazda, to pewnie padło by pytanie typu, "a po jakiego ... wydajecie naszą kasę na takie głupoty?". Oczywiście każdy ma prawo do swojej opinii i od tego jest tez forum. A ludzie przecież są różni i mają różne gusta i dlatego co roku jest inaczej. Teraz mamy dyskotekę pod gołym niebem i już. Jak ktoś ma ochotę to przyjdzie i się zabawi. Wszystkim forumowiczom życzę Wesołych i spokojnych Świąt. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmmm - a ja powiem tak - jeżeli spojrzeć na średnią wieku na takich imprezach to na 100% Sylwester w DG przyciągnie więcej ludzi niż ten w Będzinie - o to nawet mogę się założyć. Do tego skład DJ'ów jak najbardziej trafny. No i do tego pójdzie na żywo w radiu Planeta - duży plus dla miasta. No oczywiście można zrobić Sylwestra takiego jak w Będzinie dla ... "10" osób ... Ja sądzę całkowicie odwrotnie. Młodzież raczej upycha się po barach czy domówkach a ludzie w średnim wieku, którzy raczej prowadzą mało aktywne życie towarzyskie trudniej mają wkręcić się na domówkę do jakiś znajomych i chętnie przeszliby się w plener na coś dla starszych, choć niekoniecznie na jakieś covery Abby etc. ![]() Ale dla mnie takie 'połączenie' jest właśnie ok. Na młodzieżowo u nas, na dojrzale w Będzinie. W tym kierunku to powinno iść właśnie, żeby się nie dublować a uzupełniać, bo jesteśmy jedną, Zagłębiowską rodziną ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Polecam Wiedeń na sylwestra.
Z Dąbrowy to tylko około 420km a impreza i atmosfera niepowtarzalna. Z konieczności oszczędności oraz braku chętnych dwóch osób do auta (zawsze to w kupie raźniej i taniej z benzyną), w tym roku chyba będę musiał zrezygnować z wyjazdu (planowałem 2 nocki - 31.12-02.01). Znajomi albo zaciskają pasa, albo mają inne plany albo nie dostają urlopu.. ![]() Każdy znajdzie tam coś dla siebie (różne rodzaje muzyki), a atmosfera oświetlonego i świątecznego Wiednia oczaruje większość. Sam Wiedeń, bezsprzecznie dla mnie miasto numer 2 w Europie. Jakby ktoś reflektował chętnie pomogę podpowiedzieć co warto zobaczyć. Poniżej program sylwestrowej ścieżki Wiednia: PROGRAM SYLWESTRA W związku z powyższym rozważam sylwester express do Pragi. Ale program napięty i dwie nocki w autokarze, nie jest najlepszą opcją. Ale czego się nie robi by zapoznać się z miastem i sprawdzić czy warto wrócić - na dłużej. P.S. poniżej trzy zdjęcia z sylwestrowego Wiednia 2010/2011 Ten post edytował kwintosz pią, 23 gru 2011 - 21:56 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 07 maj 09 Nr użytkownika: 3,314 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie nie komentujcie tylko oferty jak ktoś ma lub się wybiera wstawiać
![]() Gdzie na sylwka iśc w D.G warto i ile kosztuje w roku 2012 jak byliście gdzieś w latach ubiegłych to napiszcie polecić coś warto nie daleko już do sylwka a ludziska czekają na konkretne oferty .... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:59 |