![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kupię działkę rekreacyjną. Potrzebna niewielka powierzchnia (może być 20 m2) . Może być bez altanki, prądu, wody . Interesuje mnie teren dąbrowy górniczej i okolic do 15 km.
Proszę pisać na kajox@o2.pl Ten post edytował KJS nie, 13 mar 2011 - 17:52 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Kupię działkę rekreacyjną. Potrzebna niewielka powierzchnia (może być 20 m2) . Może być bez altanki, prądu, wody . Interesuje mnie teren dąbrowy górniczej i okolic do 15 km. Proszę pisać na kajox@o2.pl Na 20m2 może być ciężko o altankę ![]() Jeszcze tydzień temu na działkach na przeciw reala wisiały ogłoszenia. Początek wiosny to dobry okres na szukanie. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
byłem. niestety nic nie było. Cóż, generalnie to szukam naprawdę malej powierzchniowo działki, stąd obawiam się, że będzie mi ciężko coś znaleść
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
byłem. niestety nic nie było. Cóż, generalnie to szukam naprawdę malej powierzchniowo działki, stąd obawiam się, że będzie mi ciężko coś znaleść ![]() Widać 20m2 to nie pomyłka. W jakim celu (jeśli można wiedzieć) potrzebujesz działkę o wymiarach np 3 na 6,5metra? Stół i 4 krzesła to już grilla nie ma gdzie położyć.. |
|
|
![]()
|
|
inaczej, chyba jestem słaby z matmy
![]() szukam działki do 3000 - 4000 PLN . Więc małej ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rok temu byłem w temacie więc się podzielę wiedzą:
3000-4000 zł ? To będzie bardzo trudne. Ale warto próbować ![]() Na Łęknicach rok temu: działka 10x20 m z murowana nową altanką - 20 000 zł działka blisko torów, narożna ze stara altanką murowaną 10x 15m - 15 000 zł działka z altanką ( a raczej zaadaptowanym na altankę kioskiem ![]() Działka 10x20 m ze starym, piętrowym, drewnianym altanko - gołębnikiem - 12 000 zł Tej zimy sąsiedzi kupowali działkę obok Reala - klasyczna powierzchnia, mała drewniana altaneczka - 15 000 zł. Jeszcze jedno - raczej nie licz na działke wybitnie małą - generalnie sa one powierzcniowo mało zróżnicowane - 10x20 m. Ten post edytował Bathurst pon, 14 mar 2011 - 20:48 -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
3 lata temu -2007- kupiłem działke 230 m2. W okolicy Łeknic (ul.Podłeknicka) za 2 tys !!! była troche zaniedbana, gdyż nalezała do starszej osoby. Kilka miesiecy pozniej mialem propozycje kupna jej za 5 tys. Ale mam ja nadal.
Rosna tam owoce, kwiatki i rozne rosliny, kilka drzewek, oczko wodne ( z wanny) ![]() Jak sie szuka , to mozna trafic okazje!!! |
|
|
![]()
|
|
mocno zaangażowałem się w szukanie i jak pisze Master - trzeba mieć niemałe szczęscie. W tej chwili jest tak, że dzialkowcy na dabrowie wiedza ze chetnych jest wiecej niz dzialek i jak podzwonilem w kilka miejsc to mniej wiecej za 200 - 300m2 ludzie chca ok 15000- 25000 . Szczesliwi Ci co kupili wczesniej
![]() |
|
|
![]()
|
|
w zasadzie nieaktualne
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:07 |