Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kupię małą działkę rekreacyjną ! Dąbrowa Górnicza i okolice
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > BAZAR
KJS
Kupię działkę rekreacyjną. Potrzebna niewielka powierzchnia (może być 20 m2) . Może być bez altanki, prądu, wody . Interesuje mnie teren dąbrowy górniczej i okolic do 15 km.

Proszę pisać na kajox@o2.pl
gregol
CYTAT(KJS @ nie, 13 mar 2011 - 17:51) *
Kupię działkę rekreacyjną. Potrzebna niewielka powierzchnia (może być 20 m2) . Może być bez altanki, prądu, wody . Interesuje mnie teren dąbrowy górniczej i okolic do 15 km.

Proszę pisać na kajox@o2.pl

Na 20m2 może być ciężko o altankę wink.gif

Jeszcze tydzień temu na działkach na przeciw reala wisiały ogłoszenia. Początek wiosny to dobry okres na szukanie.
KJS
byłem. niestety nic nie było. Cóż, generalnie to szukam naprawdę malej powierzchniowo działki, stąd obawiam się, że będzie mi ciężko coś znaleść sad.gif
gregol
CYTAT(KJS @ nie, 13 mar 2011 - 22:56) *
byłem. niestety nic nie było. Cóż, generalnie to szukam naprawdę malej powierzchniowo działki, stąd obawiam się, że będzie mi ciężko coś znaleść sad.gif

Widać 20m2 to nie pomyłka. W jakim celu (jeśli można wiedzieć) potrzebujesz działkę o wymiarach np 3 na 6,5metra? Stół i 4 krzesła to już grilla nie ma gdzie położyć..
KJS
inaczej, chyba jestem słaby z matmy wink.gif

szukam działki do 3000 - 4000 PLN . Więc małej smile2.gif
Bathurst
Rok temu byłem w temacie więc się podzielę wiedzą:

3000-4000 zł ?
To będzie bardzo trudne. Ale warto próbować rolleyes.gif

Na Łęknicach rok temu:
działka 10x20 m z murowana nową altanką - 20 000 zł
działka blisko torów, narożna ze stara altanką murowaną 10x 15m - 15 000 zł
działka z altanką ( a raczej zaadaptowanym na altankę kioskiem rolleyes.gif ) z potęznym słupem energetycznym tuż przy niej - 10 000 zł. też jakies 10x20 m
Działka 10x20 m ze starym, piętrowym, drewnianym altanko - gołębnikiem - 12 000 zł

Tej zimy sąsiedzi kupowali działkę obok Reala - klasyczna powierzchnia, mała drewniana altaneczka - 15 000 zł.

Jeszcze jedno - raczej nie licz na działke wybitnie małą - generalnie sa one powierzcniowo mało zróżnicowane - 10x20 m.
Master
3 lata temu -2007- kupiłem działke 230 m2. W okolicy Łeknic (ul.Podłeknicka) za 2 tys !!! była troche zaniedbana, gdyż nalezała do starszej osoby. Kilka miesiecy pozniej mialem propozycje kupna jej za 5 tys. Ale mam ja nadal.

Rosna tam owoce, kwiatki i rozne rosliny, kilka drzewek, oczko wodne ( z wanny) wink.gif wc, miejsce na grill i malutka stara altanka.

Jak sie szuka , to mozna trafic okazje!!!
KJS
mocno zaangażowałem się w szukanie i jak pisze Master - trzeba mieć niemałe szczęscie. W tej chwili jest tak, że dzialkowcy na dabrowie wiedza ze chetnych jest wiecej niz dzialek i jak podzwonilem w kilka miejsc to mniej wiecej za 200 - 300m2 ludzie chca ok 15000- 25000 . Szczesliwi Ci co kupili wczesniej smile2.gif
KJS
w zasadzie nieaktualne wink.gif nabyłem 400m2 + altankę w cenie 5000 pln. 11 km od centrum dg smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.