![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: czw, 08 sty 09 Nr użytkownika: 3,111 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiadomo już coś na temat Dni DG 2011 ?
Powód Edycji: Mod. Temat przeniesiony
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak, wiadomo że się odbędą! :]
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Już po wyborach samorządowych więc sądzę, że będzie straszna kaszana...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
http://primus.flog.pl/ ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: pon, 26 sty 09 Nr użytkownika: 3,156 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak. Bardzo niski.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie się akurat dni DG podobały. Mam nadzieję, że i tegoroczne będą fajne i ciekawie obsadzone. Oby moje czarne prognozy się nie spełniły
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Marti, co rozumiesz przez bardzo niski poziom? I czego byś oczekiwał na takiej imprezie?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Marti, co rozumiesz przez bardzo niski poziom? I czego byś oczekiwał na takiej imprezie? Mnie to samo interesuje. Czego oczekujesz po imprezie miejskiej? Daj przykład innej dobrze zorganizowanej wg Ciebie imprezy MIEJSKIEJ? Ja też na dni dąbrowy nie chadzam, jedynie pasujący mi koncert i do domu. Bo zwyczajnie nie kręci mnie kupienie balonika, kupienie piwa i zjedzenie kiełbaski. Ale z tego co pamiętam to zawsze są tam tłumy bo ludzi to kręci. Ja też bym wolał skład wpasowujący się w mój gust ale głupi nie jestem i wiem, że DG nie zrobi z dni miasta darmowego openera.. Muzycznie musi być dopasowany do wszystkich. A z tego co pamiętam to DG rozgrywa to dość ok. Bo jeden dzień muzycznie jest dla młodszej publiki drugi dla starszej. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 86 Dołączył: nie, 17 paź 10 Nr użytkownika: 4,167 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dni DG to od wielu lat niezmiennie - KICHA. Nie jestem może konsumentem kultury wyższej, ale widzę przepaść między DG a resztą świata, Rok temu w Opolu - będąc z wizytą załapałem się na Kazika, KSU, Turbo. Plus kilka innych. W DG znowu wieś zatańczy i zaspiewa.
-------------------- pomoc dla Maksymiliana
![]() ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
Rok temu w Opolu - będąc z wizytą załapałem się na Kazika, KSU, Turbo. To pojechałeś. Raz, że Opole to stolica województwa. Ale nie to mnie rozbawiło. Kazik, KSU, Turbo... zestaw idealny na dni miasta. W szczególności podstarzałe punki z KSU i równie podstarzałe Turbo. O ile wspomnianego Turbo nie znam o tyle KSU znam i szanuje.. ale litości to są dni dla wszystkich mieszkańców a nie grupki miłośników i to dość wąskiej.. A co do Kazika. W ostatnich latach w DG grał KULT, Lao Che, Coma jeszcze na zielonej Hey i Kult raz kolejny... czy to nie są zespoły z tej najpopularniejszej półki? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I z tego co jeszcze ja pamiętam to na Dnia DG w ostatnich latach grały m.in. takie zespoły: T.Love, Kombii, Perfect, Łzy, Vavamuffin, Indios Bravos, Blue Cafe, Skankan, Natural Mystic, Jarex (Bakshish), Golec uOrkiestra, The UK Legends, Bob One, Bas Tajpan + wspomnianny Kult i Lao Che. Do tego na innych plenerach Myslowitz, Ira i pewnie jeszcze więcej zespołów rodzimych.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Niski poziom? Wręcz przeciwnie od kilku lat dni DG prezentują stały, wysoki poziom. Zawsze jest jeden wykonawca prezentujący rockowe klimaty, jeden dla starszych i coś dla lubiących hip hop i reggae. Kazik, KSU, Turbo? Sorry, ale taki zestaw to na jakiś festiwal, ale nie na dni miasta. A jeśli chodzi o okoliczne miasta takie jak Będzin czy Sosnowiec to nam raczej do pięt nie dorastają...
Swoją drogą to ja chyba od dwóch lat zakładałam ten temat, a teraz co! łeee ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 139 Dołączył: pią, 17 wrz 10 Nr użytkownika: 4,102 Płeć: Kobieta ![]() |
o gustach się nie dyskutuje - każdy chciałby zobaczyć taki zespół jaki lubi więc ciężko kogoś zadowolić. Gwiazdy na topie nie zagrają za byle jakie pieniądze, reszta to - dla większości albo nic nie mówiące nazwy albo odgrzewane kotlety.
Według mnie zeszły rok był ciekawy pod względem artystów - starano się zadowolić osoby bardziej wiekowe (Perfect), młode (Jamal) i ludzi w średnim wieku (Coma, Maleńczuk). Było ok mam nadzieję, że w tym roku poziom imprezy nie spadnie |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
- fatalne nagłośnienie ( ta sama amatorszczyzna co w PKZ )
- zbyt mało zróżnicowany repertuar, zbyt mało ambitnej muzyki ( jedeń dzień spokojnie można na to poświęcić ) - zbyt mała ilość miejsc siedzących w ogródkach gastronomicznych - słaba, a wręcz kuriozalna organizacja występów artystów rodzimych ( przykładowo przerywanie koncertu hip-hopowego tańcami 5 latków ) - ogólna wieś ( ale to wina, nas mieszkańców, a nie organizatorów ) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
No to pierwszy wykonawca już znany.
27 maja ABRADAB ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Niach, niach ;]
Jak dla mnie to może być ;D -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: nie, 18 maj 08 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 1,287 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem zadowolony
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja tak średnio, bo to nie moje klimaty
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
O! Abradab. Super
|
|
|
![]()
|
|
28 maja - Elektryczne Gitary
![]() Ten post edytował eve pon, 14 mar 2011 - 11:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Abradab - nie moja muzyka, ale gość jest bardzo pozytywny i można się pobawić. cieszę się.
Elektryczne gitary - nie przepadam za nimi, ale jakbym był w okolicy to czemu nie posłuchać. Ciekawi mnie tylko czy, opierając się na tradycyjnym schemacie, nasze władze uznają Elektryczne gitary za ten rockowy zespół dla młodzieży czy może raczej za zespół dla starszych. Mam nadzieję, że nie jest to "ta" kapela, która ma zapewnić rock na dniach DG. -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 68 Dołączył: śro, 10 lut 10 Nr użytkownika: 3,703 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dla mnie narazie świetnie
Abradab - mój klimat Elektryczne Gitary - świetny zespół byłem kiedys na ich koncercie na Urodzinach Tyskiego zagrali rewelacyjnie więc jestem narazie szczerze zadowolony:D |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: śro, 16 gru 09 Nr użytkownika: 3,608 Płeć: Mężczyzna Skype: Gajowy614 ![]() |
Z tego co sie dowiedziałem ponownie ma wystapić zespół HEY;)
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 09 mar 11 Nr użytkownika: 4,514 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiadomo coś więcej?
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
CYTAT Kto zagra na Dniach Dąbrowy?
Zbliża się wielkie majowe święto miasta - Dni Dąbrowy. Znamy już gwiazdy, które zaprezentują się przed dąbrowską publicznością w Parku Hallera. Wśród największych muzycznych atrakcji, które wystąpią dla Was na scenie w piątek i sobotę są zespoły Hey i Elektryczne Gitary. Wstępny rozkład koncertów na Dniach Dąbrowy, które w tym roku odbędą się od 27 do 29 maja, prezentuje się następująco: piątek Bas Tajpan oraz HEY sobota Daab i Elektryczne Gitary niedziela De Trebles oraz Rico Sanchez Więcej informacji - wraz ze szczegółowym harmonogramem - przedstawimy wam już wkrótce Źródło: dg.pl -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
No to w końcu będzie dAb czy Daab?? Bo to jednak jest różnica.
|
|
|
![]()
|
|
Daab chyba jednak.
Na stronie Abradaba było info w koncertach, że wystąpi na Dniach DG, ale po kilku dniach to zniknęło ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
CYTAT idabrowa.pl
Wkrótce święto miasta W ostatni weekend maja będziemy świętować Dni Dąbrowy. W tym roku na scenie głównej w Parku Hallera będzie można usłyszeć m.in.: zespół EIER, BAS TAJPAN z zespołem, zespół HEY, DAAB, MBQ, Elektryczne Gitary, De trebles, Rico Sanchez & "The Gipsy Kings party". Imprezę uświetniają występy zespołów amatorskich i gwiazd estrady. W trakcie trwania imprezy odbywają się liczne konkursy, gry i zabawy dla najmłodszych. Impreza plenerowa ma charakter piknikowo - rodzinny. Tradycyjnie odbywać się będzie w Parku Hallera, w centrum miasta. Organizatorami są Pałac Kultury Zagłębia i Urząd Miejski w Dąbrowie Górniczej. Ponadto odbędzie się wiele imprez towarzyszących m.in. warsztaty artystyczne i ekologiczne dla najmłodszych. W trakcie trwania warsztatów artystycznych dzieci będą mogły uczestniczyć w malowaniu wielkoformatowycm, tworzeniu biżuterii, zdobieniu ceramiki, tworzeniu witrażu, supełkowaniu. Główną atrakcją warsztatów ekologicznych będą wyścigi gokartów na pedały. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Bas Tajpan ? palić pedałów mówi dąbrowski dread
Nie chcę go słuchać, ani tym bardziej oglądać. Chwast i tyle. HEYa sobie odświerzę i tyle z tych koncertów. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bas Tajpan ? palić pedałów mówi dąbrowski dread chyba Ci sie za przeproszeniem cos pojebało.Nie chcę go słuchać, ani tym bardziej oglądać. Chwast i tyle. HEYa sobie odświerzę i tyle z tych koncertów. nic mu się nie "pojebało".... popieram olo w 100%. ten człowiek na dniach miasta to wielkie nieporozumienie... słyszałem ten "utwór" ostatnio w EsceRock w Porannym WFie - wstyd. http://www.tekstowo.pl/piosenka,bas_tajpan,chwasty.html Ten post edytował prezes śro, 11 maj 2011 - 21:46 |
|
|
![]()
|
|
Po jednym kawałku oceniacie całą twórczość człowieka? Słyszeliście jego najnowszą płytę?
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja, jak i wielu moich znajomych i nie tylko znajomych z chęcią posłucha Bas Tajpana , ciesząc sie ze jest on mieszkańcem DG
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Po jednym kawałku oceniacie całą twórczość człowieka? Słyszeliście jego najnowszą płytę? Himlera też oceniamy po jednej wojence. Mają wspólny pogląd na sprawę. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Po jednym kawałku oceniacie całą twórczość człowieka? Słyszeliście jego najnowszą płytę? Tak, po tym kawałku oceniam poglądy tego człowieka. Ktoś kto nawołuje do przestępstwa i nienawiści nie powinien na dniach miasta występować... Już pomijając masakryczne rozjechanie jaźni takiego człowieczka, bo skoro tak kocha Boga to czemu zapomina o podstawowych 10 jego prawach.. żal. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: wto, 17 paź 06 Nr użytkownika: 235 ![]() |
tutaj bas tajpan trochę wyjaśnia kontrowersje wokół swoje osoby i kaja się za głupstwa i błędy młodości
![]() link |
|
|
![]()
|
|
tutaj bas tajpan trochę wyjaśnia kontrowersje wokół swoje osoby i kaja się za głupstwa i błędy młodości ![]() link To wiele wyjaśnia, choć ciężko jest uwierzyć w radykalne nawrócenia. Ten tekst nigdy nie powinien powstać, jednak skoro już się to stało cieszy słowo przepraszam. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
pewnie, popierajmy wszelakie dewiacje. Dajmy jeszcze pedofilom dzieci adoptować.
|
|
|
![]()
|
|
pewnie, popierajmy wszelakie dewiacje. Dajmy jeszcze pedofilom dzieci adoptować. rozumiem, że jak przyjdzie taki czas (oby nie nadszedł) to Ty jako pierwszy "podpalisz pedała." Starczy Ci odwagi? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mi tam się bardzo podoba kawałek, nie wiem o co wam chodzi
![]() |
|
|
![]()
|
|
pewnie, popierajmy wszelakie dewiacje. Dajmy jeszcze pedofilom dzieci adoptować. rozumiem, że jak przyjdzie taki czas (oby nie nadszedł) to Ty jako pierwszy "podpalisz pedała." Starczy Ci odwagi? Olo, nie pamiętasz swoich dawnych spięć z Savalasem? Odpuść dyskusję z nim ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
A wracając do tematu - taką zajawkę trafiłem, nie wiem czy już było: http://youtu.be/t6ar6R7GPj4
|
|
|
![]()
|
|
mi tam się bardzo podoba kawałek, nie wiem o co wam chodzi ![]() To mnie akurat nie dziwi. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Żenada Panowie. Bas Tajpan nagrywa już od dawna na najwyższym poziomie. To o co chodzi? Jego wizerunek ludzie utozsamiaja z DG. Majac na koncie 2 legale i wiele bootlegow jest juz na scenie legendą. Nie promuje, nie reklamuje - po prostu mowie jak jest. To najlepsza wizytowka miasta ze strony muzyki dla reggae/hiphop.
A temat z Chwastami - x lat temu . Sezon ogorkowy wymaga tego aby odkopac gowna sprzed lat. Imho niepotrzebne zamieszanie, a z drugiej strony - zajebista reklama. Nie ma po co rozgrzebywac czegos sprzed lat - oto w jakim temacie już od dawna nagrywa bas tajpan PS - nie znam Basa osobiscie, jedynie widzialem go kilka razy. I dobrze - oceniam go za muzyke a nie za znajomosc czy cholera wie co. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pią, 21 sty 11 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 4,395 Płeć: Mężczyzna GG: 1703877 ![]() |
WITAM,
na stronie miasta i pkz jest już plan ramowy Dni Miasta... link |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pon, 23 maj 11 Nr użytkownika: 4,647 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam - czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak najlepiej dostać się do Parku Hallera pociągiem regionalnym z Katowic? Na którym przystanku wysiąść?
Z góry dzięki |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: wto, 07 lis 06 Skąd: zza światów Nr użytkownika: 266 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam - czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak najlepiej dostać się do Parku Hallera pociągiem regionalnym z Katowic? Na którym przystanku wysiąść? Z góry dzięki Pociągiem Regio, jadącym albo do Zawiercia albo do Częstochowy. Dalej, wysiadasz na przystanku "Dąbrowa Górnicza" (tak dla odmiany ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam - czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak najlepiej dostać się do Parku Hallera pociągiem regionalnym z Katowic? Na którym przystanku wysiąść? Z góry dzięki Jeśli spojrzysz za okno i pomyślisz "nie... to nie może być tu".. to TAK, to będzie tu ![]() Przygotuj się że zobaczysz na żywo najgorszy "dworzec" według Teleexpresu w miastach powyżej 100 tysięcy mieszkańców więc wrażenia będą zapierać dech w piersiach. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 93 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 952 Płeć: Mężczyzna GG: 5344968 ![]() |
Jak zwykle bezsens i jedna wielka PATOLOGIA .
|
|
|
![]()
|
|
Pogoda nie dopisuje. Wczoraj czasem lekki deszczyk i nieprzewidywalnie, a dzis pada i padac bedzie, 13 C. Jutro ma byc ładnie ( 21 C i bez deszczu).
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak podsumowując pierwszy dzień to Bas dał fajny koncert, na Hey też w sumie nie można było narzekać. Od strony organizacyjnej był bezpieczny standard z poprzedniego roku - wszystko porozmieszczane było dokładnie tak samo jak rok temu
![]() To co mi się rzuciło w oczy, to przede wszystkim to, że z roku na rok na dniach DG się pije coraz więcej i u coraz młodszych. W sumie to w parku była wczoraj jedna wielka swoboda i legalizacja ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
Ja zwróciłem uwagę na moim zdaniem bardzo dobre nagłośnienie ( nareszcie!) bo było słychać wszystkie dźwięki, a nie jedno wielkie buczenie jak to bywało wcześniej. Moim zdaniem była bardzo mało policji i SM. Albo byli nie widoczni albo ja trafiłem na taki moment. Przez 2 godziny trafiłem na 6 mundurowych.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 57 Dołączył: sob, 12 wrz 09 Nr użytkownika: 3,452 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dokładnie policji jak na lekarstwo , 2 radiowozy jeden na przystanku i drugi niedaleko sceny
|
|
|
![]()
|
|
relacja live @ dni dg. dobrze miec fona z netem. elektryczne gitary daja rade . publika mniej. ale to wina pogody i finalu lm. sam co minute odswiezam livescore.com . manchester !
|
|
|
![]()
|
|
w porównaniu do soboty rok temu czy 2 lub 3 ludzi bardzo malo. Ciezko ocenic moze z 2 tys, jak rok temu lczbe ludzi w parku szacowałem na kilkanasie tys. , nawet glówną aljką nie dalo sie isc
|
|
|
![]()
|
|
Jeszcze na szybko wrzucam film z wczorajszego pokazu sztucznych ogni. Nie zawiodły.
|
|
|
![]()
|
|
Pod sceną także mało ludzi w porównaniu do ubiegłych lat. Koncert moim zdaniem udany pomimo padającego deszczu. Parę bójek na głównej alejce. DDG raczej bez większej historii.
|
|
|
![]()
|
|
Na koncert w końcu wczoraj nie dotarłam, ale przeszłam się przez park i to co mi się rzuciło w oczy to dresy. Dresy, dresy, dresy, wszędzie pełno dresów. W poprzednich latach nie było tego tyle. Myślałam, że taki typ ludzi to się będzie raczej na mecz LM gapił, a nie 'bawił' na dniach DG. Na dodatek na lajcie sobie chodzili z butelkami z piwem w rękach. A policji czy straży miejskiej praktycznie zero. Nie czułam się tam bezpiecznie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 178 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,439 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak wyglądały sportowe zmagania mieszkańców w bardzo szerokim zakresie wiekowym i w najróżnorodniejszych dyscyplinach w czasie dni Dąbrowy -
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 142 Dołączył: nie, 27 sty 08 Nr użytkownika: 1,059 Płeć: Mężczyzna ![]() |
DNI DĄBROWY GÓRNICZEJ w terminie 25.05. – 27.05.2012r. (wystąpią m.in. BAS TAIPAN, KONOPIANS, GENESIS CLASSIC – RAY WILSON, K.A.S.A., CZERWONE GITARY).
Miejsce – Park Hallera w Dąbrowie Górniczej. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:24 |