![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szukam taniej i dobrej myjni, po przykrym doświadczeniu z myjnia przy tesco (porysowany dach), potrzebuje czegos sprawdzonego.
Ten post edytował xMarcinx nie, 16 sty 2011 - 14:50 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja myję auto na długosza w sosnowcu...tyle że nie jest to automat...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Szukam taniej i dobrej myjni, po przykrym doświadczeniu z myjnia przy tesco (porysowany dach), potrzebuje czegos sprawdzonego. Może samoobsługowa za Lidlem przy ul. 11-go listopada? A jaki koszt i jak rozliczają? Też polecam tę za Lidlem, z tego co pamiętam to wychodzi chyba 1zł/min albo mniej w każdym razie ja się mieszczę z dokładnym myciem w 10-15 zł, mycie "o tyle o ile" to kilka zł. Rozliczenie jak to na myjkach, wrzucasz bilon i woda leci ![]() Ja czasem jeżdżę też na Norauto na myjkę, tam jest fajny patent czyli szczotka z gorącą wodą ale tam wychodzi duuużo drożej, za 5 zł nie zdążę opłukać nawet całego auta. Ten post edytował vacu nie, 16 sty 2011 - 19:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja czasem jeżdżę też na Norauto na myjkę, tam jest fajny patent czyli szczotka z gorącą wodą ale tam wychodzi duuużo drożej, za 5 zł nie zdążę opłukać nawet całego auta. to samo jest na długosza w sosnowcu tyle że lepsze ![]() i nie wiem czy zwróciłeś uwaę ale na norauto po myciu auta jak włączysz spłukiwanie to i tak leci trochę piany...więc nie da się całkiem spłukać auta... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 93 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 952 Płeć: Mężczyzna GG: 5344968 ![]() |
ja zawsze myję za Lidlem na ręcznej i nie narzekam:) tak wychodzi 1zł za minutkę .. Spokojnie za 5zł da sięwyrobić żeby auto świeciło :>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ja czasem jeżdżę też na Norauto na myjkę, tam jest fajny patent czyli szczotka z gorącą wodą ale tam wychodzi duuużo drożej, za 5 zł nie zdążę opłukać nawet całego auta. to samo jest na długosza w sosnowcu tyle że lepsze ![]() i nie wiem czy zwróciłeś uwaę ale na norauto po myciu auta jak włączysz spłukiwanie to i tak leci trochę piany...więc nie da się całkiem spłukać auta... Pod Norauto wiem, że porażka, czasem tam podjeżdżam awaryjnie jak akurat jestem w Auchan i nie chce mi się gdzie indziej jechać, ceny wysokie a jakość niska. Muszę sprawdzić tę na Długosza, parę osób już polecało, ta za Lidlem też jest OK tylko mi brakuje szczotki, zdaje mi się też, że nie wszystkie stanowiska są tam tak samo "wyposażone". |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja polecam myjnię ręczną za DAMEL-em, przy zakładzie PEC....myją bardzo dokładnie:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:24 |