Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Myjnia samochodowa
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
xMarcinx
Szukam taniej i dobrej myjni, po przykrym doświadczeniu z myjnia przy tesco (porysowany dach), potrzebuje czegos sprawdzonego.
kamillll
ja myję auto na długosza w sosnowcu...tyle że nie jest to automat...
Bartek
CYTAT(xMarcinx @ nie, 16 sty 2011 - 14:43) *
Szukam taniej i dobrej myjni, po przykrym doświadczeniu z myjnia przy tesco (porysowany dach), potrzebuje czegos sprawdzonego.

Może samoobsługowa za Lidlem przy ul. 11-go listopada?
xMarcinx
CYTAT(Bartek @ nie, 16 sty 2011 - 17:55) *

A jaki koszt i jak rozliczają?
vacu
CYTAT(xMarcinx @ nie, 16 sty 2011 - 19:04) *
CYTAT(Bartek @ nie, 16 sty 2011 - 17:55) *

A jaki koszt i jak rozliczają?

Też polecam tę za Lidlem, z tego co pamiętam to wychodzi chyba 1zł/min albo mniej w każdym razie ja się mieszczę z dokładnym myciem w 10-15 zł, mycie "o tyle o ile" to kilka zł.
Rozliczenie jak to na myjkach, wrzucasz bilon i woda leci smile2.gif

Ja czasem jeżdżę też na Norauto na myjkę, tam jest fajny patent czyli szczotka z gorącą wodą ale tam wychodzi duuużo drożej, za 5 zł nie zdążę opłukać nawet całego auta.
kamillll
CYTAT(vacu @ nie, 16 sty 2011 - 19:57) *
Ja czasem jeżdżę też na Norauto na myjkę, tam jest fajny patent czyli szczotka z gorącą wodą ale tam wychodzi duuużo drożej, za 5 zł nie zdążę opłukać nawet całego auta.

to samo jest na długosza w sosnowcu tyle że lepsze wink.gif
i nie wiem czy zwróciłeś uwaę ale na norauto po myciu auta jak włączysz spłukiwanie to i tak leci trochę piany...więc nie da się całkiem spłukać auta...

janosikdg
ja zawsze myję za Lidlem na ręcznej i nie narzekam:) tak wychodzi 1zł za minutkę .. Spokojnie za 5zł da sięwyrobić żeby auto świeciło :>
vacu
CYTAT(kamillll @ nie, 16 sty 2011 - 22:19) *
CYTAT(vacu @ nie, 16 sty 2011 - 19:57) *

to samo jest na długosza w sosnowcu tyle że lepsze wink.gif
i nie wiem czy zwróciłeś uwaę ale na norauto po myciu auta jak włączysz spłukiwanie to i tak leci trochę piany...więc nie da się całkiem spłukać auta...

Pod Norauto wiem, że porażka, czasem tam podjeżdżam awaryjnie jak akurat jestem w Auchan i nie chce mi się gdzie indziej jechać, ceny wysokie a jakość niska. Muszę sprawdzić tę na Długosza, parę osób już polecało, ta za Lidlem też jest OK tylko mi brakuje szczotki, zdaje mi się też, że nie wszystkie stanowiska są tam tak samo "wyposażone".
Sebastian22
a ja polecam myjnię ręczną za DAMEL-em, przy zakładzie PEC....myją bardzo dokładnie:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.