![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: sob, 15 sty 11 Nr użytkownika: 4,378 Płeć: Mężczyzna ![]() |
szukam dobrego i w miarę taniego architekta do przebudowy domu a właściwie to do zmiany kształtu dachu, najlepiej z Dąbrowy Górniczej ale nie koniecznie , może ktoś ma do polecenia sprawdzoną osobę(firmę)
Nie pogardzę także namiarami na wykonawców takiego projektu, tj. fachowców którzy wykonają sam dach jak i komin(y) (jeden komin jest dostawiony do budynku i wymaga rozebrania i postawienia w tym samym miejscu nowego komina) Z góry wielkie dzięki !! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: pią, 06 kwi 07 Nr użytkownika: 666 ![]() |
szukam dobrego i w miarę taniego architekta do przebudowy domu a właściwie to do zmiany kształtu dachu, najlepiej z Dąbrowy Górniczej ale nie koniecznie , może ktoś ma do polecenia sprawdzoną osobę(firmę) Nie pogardzę także namiarami na wykonawców takiego projektu, tj. fachowców którzy wykonają sam dach jak i komin(y) (jeden komin jest dostawiony do budynku i wymaga rozebrania i postawienia w tym samym miejscu nowego komina) Z góry wielkie dzięki !! mogę polecić Agbud z Sosnowca, bardzo solidna i kreatywna firma, mam już u nich stały rabat mogę pomóc i Tobie. Nie wiem tylko czy mają swoich architektów ale mogę po niedzieli się dowiedzieć. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
szukam dobrego i w miarę taniego architekta do przebudowy domu a właściwie to do zmiany kształtu dachu, najlepiej z Dąbrowy Górniczej ale nie koniecznie , może ktoś ma do polecenia sprawdzoną osobę(firmę) Nie pogardzę także namiarami na wykonawców takiego projektu, tj. fachowców którzy wykonają sam dach jak i komin(y) (jeden komin jest dostawiony do budynku i wymaga rozebrania i postawienia w tym samym miejscu nowego komina) Z góry wielkie dzięki !! Dąbrowa, Bukowa 1 - szyld na ogrodzeniu, nie zabłądzisz. Ma fajne pomysły jesli chodzi o przeróbki. Cen nie znam. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 46 Dołączył: nie, 01 kwi 07 Skąd: DG / Jaworzno / UK Nr użytkownika: 645 ![]() |
"OZI Projekt" - działają w całym regionie. Za projekt zmiany i podniesienia dachu wzieli znajomemu ok. 2800zł.
Namiary znajdź sobie w google. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: śro, 26 sty 11 Nr użytkownika: 4,409 Płeć: Kobieta ![]() |
ostatnio robilam projekt u pana Trzesimiecha - bylam bardzo mile zaskoczona. fachowa oblsuga, przede wszystkim slucha co czlowiek mowi do niego:) od razu dostalam uzgodnienia bhp i sanepidowe. no ale cena tez nie byla niska
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 10 paź 11 Nr użytkownika: 4,809 Płeć: Kobieta GG: - Skype: - Tlen: - ![]() |
Polecam: "Bud-Projekt Pracownia projektowa" Tomasz Papiernik
tel. 504-06-20-18 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: sob, 15 sty 11 Nr użytkownika: 4,378 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Bud-Projekt Pracownia projektowa" Tomasz Papiernik
a jak on się cenowo przedstawia tzn. jest drogi czy raczej w miarę |
|
|
![]()
|
|
już mam architekta teraz szukam wykonawców, cieśla-dekarz i murarz, możecie polecić kogoś sprawdzonego?
|
|
|
![]()
|
|
czyżby nikt nie był ze swych wykonawców zadowolony, nikt nikogo nie chce polecić?
chodziło by o zdjęcie starego dachu i ścian zew. poddasza i wylanie wieńca wylewki na poddaszu , wymurowania ścian szczytowych oraz zrobienia nowego dachu(z nowej więżby) Ten post edytował marian wto, 22 maj 2012 - 20:09 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: pon, 18 lip 11 Skąd: Staszic Nr użytkownika: 4,717 Płeć: Kobieta ![]() |
CYTAT czyżby nikt nie był ze swych wykonawców zadowolony, nikt nikogo nie chce polecić? heh jak już skończysz te swoje przeróbki to będziesz wiedział dlaczego nikt nie wychyla się z polecaniem brygad ![]() ja mimo szczerych chęci nie polecę Ci nikogo...sam znajdź- nie będziesz miał do nikogo pretensji -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]()
|
|
CYTAT czyżby nikt nie był ze swych wykonawców zadowolony, nikt nikogo nie chce polecić? heh jak już skończysz te swoje przeróbki to będziesz wiedział dlaczego nikt nie wychyla się z polecaniem brygad ![]() ja mimo szczerych chęci nie polecę Ci nikogo...sam znajdź- nie będziesz miał do nikogo pretensji czyli wniosek nasuwa się sam -nie ma dobrych fachowców ![]() ![]() gdybym mógł na pewno bym tak zrobił ale niestety są rzeczy których w pojedynkę się nie zrobi no i do tego dochodzi jeszcze kwestia czasu, jak wpadnie ekipa kilku chłopa to zrobią coś migiem ![]() nie zamierzam mieć do nikogo pretensji, wiadomo że trzeba jeszcze sobie samemu sprawdzić wyżej wspomnianych fachowców, obejrzeć ich realizacje itd. ![]() może ktoś ma jednak fachowców, z których jest chociaż w jakimś stopniu zadowolony? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:17 |