![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: czw, 26 sie 10 Nr użytkownika: 4,050 Płeć: Kobieta GG: 25915338 ![]() |
Witam!
Chciałam się dowiedzieć, czy w Dąbrowie Górniczej są jakieś chóry m.in. młodzieżowe, dorosłe mieszane, kościelne itp.? Ktoś coś może wie na ten temat? ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 271 Dołączył: nie, 26 lis 06 Nr użytkownika: 336 ![]() |
Uniwersytet 3 wieku w PKZ ma takie zajęcia
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Witam! Chciałam się dowiedzieć, czy w Dąbrowie Górniczej są jakieś chóry m.in. młodzieżowe, dorosłe mieszane, kościelne itp.? Ktoś coś może wie na ten temat? ![]() Zapisz się w PKZ do Gołowian lub śpiewających Seniorów. W jednym z sosnowieckich kościołów jest dobry chór - prowadzi go Pan Sojka. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam! Chciałam się dowiedzieć, czy w Dąbrowie Górniczej są jakieś chóry m.in. młodzieżowe, dorosłe mieszane, kościelne itp.? Ktoś coś może wie na ten temat? ![]() jest w DG chór w parafii św. Jadwigi na Manhattanie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:29 |