Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Są jakieś chóry w Dabrowie Górniczej? (młodzieżowe, dorosłe, kościelne)
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Amalia
Witam!
Chciałam się dowiedzieć, czy w Dąbrowie Górniczej są jakieś chóry m.in. młodzieżowe, dorosłe mieszane, kościelne itp.? Ktoś coś może wie na ten temat? wink.gif Głównie chodzi mi o większe zespoły, w których można pośpiewać, niekoniecznie na festiwalach czy przesłuchaniach.
st1111
Uniwersytet 3 wieku w PKZ ma takie zajęcia
Arbas
CYTAT(Amalia @ pią, 03 wrz 2010 - 15:30) *
Witam!
Chciałam się dowiedzieć, czy w Dąbrowie Górniczej są jakieś chóry m.in. młodzieżowe, dorosłe mieszane, kościelne itp.? Ktoś coś może wie na ten temat? wink.gif Głównie chodzi mi o większe zespoły, w których można pośpiewać, niekoniecznie na festiwalach czy przesłuchaniach.

Zapisz się w PKZ do Gołowian lub śpiewających Seniorów.
W jednym z sosnowieckich kościołów jest dobry chór - prowadzi go Pan Sojka.
mgmisiek
CYTAT(Amalia @ pią, 03 wrz 2010 - 18:30) *
Witam!

jest w DG chór w parafii św. Jadwigi na Manhattanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.