![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://mksdabrowa.tv/tagi/ewelina-sieczka/...za-dabrowe.html
CYTAT Po każdym zakończonym sezonie, przychodzi czas rozstań w wielu klubach. Pierwszą zawodniczką która opuści dąbrowską drużynę, jest dość niespodziewanie, Ewelina Sieczka. - Nie wiem jeszcze gdzie, ale na pewno odchodzę z Dąbrowy Górniczej. - powiedziała przed kamerą mksdabrowa.tv. Cały wywiad z Eweliną Sieczką (numer osiem na spodenkach) na początku przyszłego tygodnia. Żeby się nie zdziwiła, że gdzie indziej już tyle grać nie będzie... |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
CYTAT Po każdym zakończonym sezonie, przychodzi czas rozstań w wielu klubach. Pierwszą zawodniczką która opuści dąbrowską drużynę, jest dość niespodziewanie, Ewelina Sieczka. - Nie wiem jeszcze gdzie, ale odchodzę po tym sezonie - powiedziała przed kamerą mksdabrowa.tv. - Cieszę się, że tak się żegnam z tym klubem. Jestem wdzięczna za te wszystkie lata, której tutaj mi poświęcono - dodała przyjmująca, która już niedługo będzie miała możliwość zadebiutować w reprezentacji Polski. Ewelina Sieczka może dalej grać w polskiej lidze, ale ma też zagraniczne oferty. Cały wywiad z Eweliną Sieczką (numer osiem na spodenkach) na początku przyszłego tygodnia. mksdabrowa.tv Oprócz tego prawdopodobnie nową zawodniczką Muszynianki Muszyna jest już Katarzyna Gajgał. -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardziej boli ewentualna strata Kasi
![]() A Sieka jak dla mnie to wyląduje albo w Bydgoszczy albo w Pile. Może też Łódź. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: wto, 20 kwi 10 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 3,827 Płeć: Kobieta ![]() |
Odejście Eweliny Sieczki mnie dziwi. Kasi trochę też, dlatego, że myślałam, że nie chce się znowu przeprowadzać ... No ale ... Jedno i drugie - wielka strata :/
-------------------- MKS Dąbrowa Górnicza! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja myślę jednak, że Gajgał zostanie. Nie mam tu niczego potwierdzone tak mi coś poprostu szepce do ucha. Natomiast strasznie zdziwiło mnie odejście zawodniczki z nr. "8". Jeszcze tak niedawno czytałem jej słowa w Magazynie Siatkówka, że jest osobą, która przywiązuje się do miejsc a w Dąbrowie jest jej dobrze. No cóż zobaczymy jak to się dalej potoczy. Ale nie ma co, życzymy jej wszyscy szczęścia. Zawsze będzie miała zapisane w statystykach, że jest wychowanką MMKS Dąbrowa Górnicza
![]() CYTAT Joanna Szczurek zapytana o plany na przyszły sezon i czy kibice będą ją nadal mogli oglądać w barwach klubu z Dąbrowy Górniczej odpowiedziała: - Jeszcze nie wiem, ale jest mi tutaj dobrze. To dobry, stabilny klub, więc niewykluczone, że tak. Uff... Kamień z serca ![]() ![]() Czekamy na dalsze konkrety... Kontrakty do końca maja więc w przyszłym tygodniu będzie wszystko wiadome ![]() -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<--- |
|
|
![]()
|
|
Ja czuję, że będzie zmiana trenera. Kawka na bardzo szczęśliwego nie wyglądał i wczoraj na dekoracji i po przyjeździe do DG.
Czy to słuszne? Nie wiem, ale niektóre warianty taktyczne powtarzały się u nas przez cały sezon i rozpracować nas to chyba nie był problem. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: nie, 21 mar 10 Skąd: Reden Nr użytkownika: 3,779 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Natomiast strasznie zdziwiło mnie odejście zawodniczki z nr. "8". Jeszcze tak niedawno czytałem jej słowa w Magazynie Siatkówka, że jest osobą, która przywiązuje się do miejsc a w Dąbrowie jest jej dobrze. No cóż zobaczymy jak to się dalej potoczy. Ale nie ma co, życzymy jej wszyscy szczęścia. Zawsze będzie miała zapisane w statystykach, że jest wychowanką MMKS Dąbrowa Górnicza smile2.gif Może to i dobrze, że Sieka opuszcza Dąbrowę - w końcu dostanie się pod inny warsztat trenerski, inne środowisko i być może dokona w Łodzi/Bydgoszczy/Bielsku/Novarze (niepotrzebne skreślić ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 62 Dołączył: wto, 26 maj 09 Skąd: dąbrowa górnicza Nr użytkownika: 3,332 Płeć: Mężczyzna GG: 15773508 ![]() |
ciekawe kto jeszcze odejdzie oby nie stało się tak że zostanie w klubie tylko prezes i nasz trenerjo
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Nr użytkownika: 3,278 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardziej boli ewentualna strata Kasi ![]() A Sieka jak dla mnie to wyląduje albo w Bydgoszczy albo w Pile. Może też Łódź. Nie wiem po co taka dziewczyna jak Sieka ma odchodzić do Bydgoszczy czy Piły? Gdzie będzie miała takie warunki jak w Dąbrowie? Jak odchodzić to tylko do lepszej drużyny jak Bielsko, Muszyna albo za granicę. W Dąbrowie ma perspektywę gry w europejskich pucharach i odejście do słabszej drużyny będzie dla niej krokiem do tyłu. U nasz jest podstawową zawodniczką i ławy nie grzeje... |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chyba schodzimy powoli z tematu.
Dlatego w gwoli powrócenia kolejne potwierdzenie: CYTAT Myślę, że zdecyduję się na przedłużenie umowy, jeśli tylko będą mnie chcieli. Wywalczony medal dodaje sił, dobrze się czuję, dlaczego miałabym kończyć karierę. Chyba jeszcze sobie pogram – z uśmiechem dodała Magda Śliwa. lsk.net.pl Czyli na rozegraniu bez zmian Marta i Magda ![]() -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to krótko - trener Mistrza Włoch Pesaro jest do wzięcia
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: pią, 30 paź 09 Nr użytkownika: 3,533 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szkoda że Sieka odchodzi , ale mam nadzieję , że rozwinie swój talent i będzie godnie nas reprezentować w innym klubie.Powodzenia Sieka!!!!!
Na jej miejsce już trzeba myśleć o zastępstwie by potem nie obudzić się z ręką w nocniku!!!!! Mam idealną kandydatke która chce u nas grać ale reszta zależy od prezesa Karlika. To Dominika Sieradzan z Miluzy , ja jestem za bo to b.doświadczona była reprezentantka Polski. Do tego jeszcze bym ściągnał Anię Rybaczewski i już byłoby pięknie!!!!! Zobaczymy jak spiszą się nasi działacze , oby na piątkę!!!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Po każdym zakończonym sezonie, przychodzi czas rozstań w wielu klubach. Pierwszą zawodniczką która opuści dąbrowską drużynę, jest dość niespodziewanie, Ewelina Sieczka. - Nie wiem jeszcze gdzie, ale odchodzę po tym sezonie - powiedziała przed kamerą mksdabrowa.tv. - Cieszę się, że tak się żegnam z tym klubem. Jestem wdzięczna za te wszystkie lata, której tutaj mi poświęcono - dodała przyjmująca, która już niedługo będzie miała możliwość zadebiutować w reprezentacji Polski. Ewelina Sieczka może dalej grać w polskiej lidze, ale ma też zagraniczne oferty. Cały wywiad z Eweliną Sieczką (numer osiem na spodenkach) na początku przyszłego tygodnia. mksdabrowa.tv Oprócz tego prawdopodobnie nową zawodniczką Muszynianki Muszyna jest już Katarzyna Gajgał. A ja uważam, że odejście faworyzowanej Eweliny wyjdzie tylko dla zespołu na dobre ![]() Uważam, że w wielu meczach Walawender była lepsza, a siedziała na ławie - tak samo jak pamiętam ją z tamtego sezonu gdzie w swoim zespole była jednym z liderów a u nas ... siedziała tylko przez"uwielbienie" trenejro do Eweliny. Ja raczej poszukałbym zastępstwa dla Kasi Gajgał - dobrym wyborem byłaby Wojtowicz z Piły - myślę, że do wyciągnięcia. No i po taki sukcesie spodziewam się nowych sponsorów - po coś chyba wypełnialiśmy te ankiety ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: nie, 21 mar 10 Skąd: Reden Nr użytkownika: 3,779 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Przy normalnej rozgrywającej wsyzstkie Nasze skrzydłowe byłyby skuteczniejsze... A to Dąbrowa nie ma normalnej rozgrywającej? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Gajgał według siatki.org w Muszynie
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT A skoro to forum nie powstało po to żeby każdy mógł wyrazic swoja opinię, a jak widze po to żeby się krytykowac to zyczę KK troche rozumu A czy to forum powstało tylko dla KK ? nie wydaje mi się... Jest to ogólnie dostępne forum dla każego mieszkańca Dąbrowy Górniczej, Zagłębia Dąbrowskiego i całej Polski, który ma zamiar coś ciekawego powiedzieć. Dlatego rozumu życzę też i Tobie, gdyż 3/4 osób wypowiadających się tutaj jest spoza Klubu Kibica. Basta! -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: nie, 11 cze 06 Skąd: Reden Nr użytkownika: 208 Płeć: Mężczyzna GG: 7870143 ![]() |
wg volley24.pl odchodzi od nas Kasia Walawender (szuka klubu)
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 57 Dołączył: pon, 26 paź 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 3,525 Płeć: Mężczyzna GG: 2977166 ![]() |
to widze zeby nie bylo ze za rok to bedziemy walczyc nie o medale tylko o utrzymanie sie jak wszystkie nagle odchodza a nic nie slychac kto ma przyjsc
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wg volley24.pl odchodzi od nas Kasia Walawender (szuka klubu) No to pięknie ![]() ![]() ![]() Swoją drogą aż dziw bierze, że tak nagle wszystkie chcą odejść. Czyżby konfliktowy trener? Zresztą Moim skromnym zdaniem trener pewnie Swoim zachowaniem dał ostatecznie do myślenia Kasi Walawender ![]() Ten post edytował tomekl80 nie, 23 maj 2010 - 22:30 |
|
|
![]()
|
|
UŻYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: czw, 12 lut 09 Skąd: Center ! Nr użytkownika: 3,192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie, nie jarajmy się, bo dopiero się sezon co skończył. Jeszcze myślę, że będzie mile zaskoczeni tegorocznym oknem transferowym.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:56 |