![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: śro, 07 kwi 10 Nr użytkownika: 3,808 Płeć: Kobieta ![]() |
Czy znacie może jakąś instytucję gdzie można oddawać ubrania, tak aby trafiły do potrzebujących osób, a nie zmarnowały się? Przy każdych porządkach w szafie zbiera mi się trochę tego, a szkoda wyrzucać...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tez o tym mysle
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Polski Czerwony Krzyż
Katowice oddział Śląski, może gdzieś bliżej też jest http://www.pck.pl/pages,52.html |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a kontener PCK? U mnie jest pod blokiem, myśle ze takowych więcej w mieście.....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
a kontener PCK? U mnie jest pod blokiem, myśle ze takowych więcej w mieście..... Te kontenery to lipa, ciuchy odbierała firma, która je na coś tam przerabiała a PCK miało dostawać z tego jakąś drobną kasę. Ale czytałem, że PCK się wycofało z tych kontenerów, bo nie działało to jak trzeba więc te, które teraz stoją nie mają nic wspólnego z PCK. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a kontener PCK? U mnie jest pod blokiem, myśle ze takowych więcej w mieście..... Te kontenery to lipa, ciuchy odbierała firma, która je na coś tam przerabiała a PCK miało dostawać z tego jakąś drobną kasę. Ale czytałem, że PCK się wycofało z tych kontenerów, bo nie działało to jak trzeba więc te, które teraz stoją nie mają nic wspólnego z PCK. Dokładnie - już dawno z kontenerów zniknęły symbole PCK. JA tam wolę położyć ciuchy przy śmietniku, żeby wziął je sobie ktoś kto potrzebuje niż wrzucić do tego kontenera - tym bardziej jak widziałem już jakieś reportaże jaka to ta firma od kontenerów biedna bo ludzie okradają jej pojemniki. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: śro, 07 kwi 10 Nr użytkownika: 3,808 Płeć: Kobieta ![]() |
Tylko, że ja nie chcę już dawać ubrań koło kontenera na śmieci, a chciałabym żeby trafiły do naprawdę potrzebujących rodzin. Zwykle to kończyło się tylko tym, że ubrania były porozwalane wszędzie i nie nadawały się już do chodzenia...
Chyba napiszę do PCK, chyba że pojawią się jeszcze jakieś sugestie. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tylko, że ja nie chcę już dawać ubrań koło kontenera na śmieci, a chciałabym żeby trafiły do naprawdę potrzebujących rodzin. Zwykle to kończyło się tylko tym, że ubrania były porozwalane wszędzie i nie nadawały się już do chodzenia... Chyba napiszę do PCK, chyba że pojawią się jeszcze jakieś sugestie. Wiem, że nie jest to dobre rozwiązanie, ale z braku innego... Jak coś się dowiesz z tym PCK to napisz. Też mam trochę ubrań niepotrzebnych. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Polski Komitet Pomocy Społecznej
tel. (32) 262 59 31 Stowarzyszenie Rodzin w Kryzysie tel. (32) 261 76 16 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: wto, 25 sie 09 Nr użytkownika: 3,422 Płeć: Kobieta ![]() |
strona http://www.gratyzchaty.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:33 |