![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: nie, 28 wrz 08 Skąd: MDC Nr użytkownika: 1,492 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
mam M4 i od tamtego roku, cały rok nie ogrzewane w ogóle były dwa pokoje!! tylko dwa pomieszczenia grzane: kuchnia (na 2 w skali do 4) + pokój (na 3-4 w skali do 4) i wyszła mi dopłata 150zł, a spodziewałem sie sporego zwrotu ( zaliczki pobrane 1400zł, koszty 1550zł = 150zł do dopłaty) w takim wypadku jak sie tak indywidualnie opłaca rozliczać to zastanawiam się nad ryczałtem, czy ktoś tak sie rozlicza?? jaki jest przelicznik mniej więcej?? ile płacicie za jakie mieszkanie i ile osób?? pozdrawiam, Piotr
Powód Edycji: Mod. Przeniesiony
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Obecnie chyba sie nie da ryczałtu, u mnie M4 (kuchnia + łazienka + wc + 3 pokoje) jeden pokoj na gwiazdce, kuchnia zero, 2 pokoje 3 (na skali 8 stopniowej) i łazienka 5 (na 8) dopłata 200zł - dodam, ze mieszkam na ostatniej kondygnacji i mam spore mostki termiczne - non-stop kapie woda i wychodzi grzyb.. Administracja (SM Lokator) umywa ręce i każe wietrzyć
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Witam, mam M4 i od tamtego roku, cały rok nie ogrzewane w ogóle były dwa pokoje!! tylko dwa pomieszczenia grzane: kuchnia (na 2 w skali do 4) + pokój (na 3-4 w skali do 4) i wyszła mi dopłata 150zł, a spodziewałem sie sporego zwrotu ( zaliczki pobrane 1400zł, koszty 1550zł = 150zł do dopłaty) w takim wypadku jak sie tak indywidualnie opłaca rozliczać to zastanawiam się nad ryczałtem, czy ktoś tak sie rozlicza?? jaki jest przelicznik mniej więcej?? ile płacicie za jakie mieszkanie i ile osób?? pozdrawiam, Piotr Ja płacę ryczałt, kwotowo wychodzi podobnie tyle, że nie muszę oszczędzać ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:43 |