![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Ma ktoś już jakieś info odnośnie wykonawców?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: śro, 07 mar 07 Nr użytkownika: 537 ![]() |
Sobotnią gwiazdą będzie Perfect
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Piątek cos w stylu reggae, nazw nie pamietam, a niedziele dla starszych , cos a'las Krawczyk
![]() Sobota Perfect Dla kazdego cos miłego Piątek bardziej dla młodziezy, sobota wykonawca uniwersalny, niedziela - rodzinny ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() GNLS ! ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: nie, 21 lut 10 Skąd: Dąbrowa Górnicza (MDC Północ) Nr użytkownika: 3,730 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdzie Wam do dni DG
![]() Jeszcze 2,5 miesiąca zostało (zaczynają się zwykle na początku czerwca). A Wy już chcecie wiedzieć kto wystąpi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: śro, 15 lis 06 Nr użytkownika: 300 ![]() |
Tym razem będą pod koniec maja - 28-30 maja
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a mnie się wczoraj coś o uszy obiło, że na Dniach DG w tym roku zagra Coma. Ktoś jest w stanie potwierdzić tą informację?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 81 Dołączył: sob, 01 lis 08 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 2,293 Płeć: Kobieta GG: 8646382 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Odwiedź moją stronę
Patrzcie co znalazłam ![]() Ale jestem hepi! ![]() ![]() EDIT: Sama nie mogę edytować swojego pierwszego postu, ale fajnie by było gdyby jakiś admin to zrobił i wpisał, że w piątek zagra Coma, a w sobotę Perfect ![]() ![]() Ten post edytował eve nie, 28 mar 2010 - 16:15 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odwiedź moją stronę Patrzcie co znalazłam ![]() Ale jestem hepi! ![]() ![]() EDIT: Sama nie mogę edytować swojego pierwszego postu, ale fajnie by było gdyby jakiś admin to zrobił i wpisał, że w piątek zagra Coma, a w sobotę Perfect ![]() ![]() A jednak ![]() |
|
|
![]()
|
|
Hmmm.... do Comy możemy jeszcze dodać Jamala
![]() Odwiedź moją stronę No to pozostało wyśledzić tylko co nas czeka w niedzielę ![]() EDIT: Przy okazji dowiedziałam się co będzie na zakończenie lata. Niby to dopiero za 5 miesięcy, ale jak widać miasto zaklepuje to dużo wcześniej ![]() Ten post edytował eve nie, 28 mar 2010 - 20:06 |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 81 Dołączył: sob, 01 lis 08 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 2,293 Płeć: Kobieta GG: 8646382 ![]() |
Patrzcie co znalazłam Ale jestem hepi! Właśnie to info chciałam usłyszeć zakładając ten temat EDIT: Sama nie mogę edytować swojego pierwszego postu, ale fajnie by było gdyby jakiś admin to zrobił i wpisał, że w piątek zagra Coma, a w sobotę Perfect Będzie czytelniej [/url] ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował lilith_88 pon, 29 mar 2010 - 11:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
no piątek wkońcu nie piknikowy, ale sobota to już zupełnie nie moje klimaty.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: śro, 07 mar 07 Nr użytkownika: 537 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: czw, 03 kwi 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 1,198 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tym razem będą pod koniec maja - 28-30 maja nie tym razem tylko zawsze Dni DG są w ostatni weekend maja. Maleńczuk przyjedzie do D.G. 28 sierpnia czyli zakończenie wakacji. Coroczna impreza w Parku Halera organizowana przez U.M. PS. fajne zdanie...tylko zawsze... ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tym razem będą pod koniec maja - 28-30 maja nie tym razem tylko zawsze Dni DG są w ostatni weekend maja. Nie prawda bo dawniej były z początkiem czerwca, lub w drugi tydzień czerwca - jakoś ok. 10 lat temu to było nawet, że pierwsze były dni Sosnowca a dopiero w następny tydzień dni DG! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 29 Dołączył: śro, 11 lip 07 Nr użytkownika: 755 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:25 |