![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 31 lip 09 Nr użytkownika: 3,402 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czekam na wsze opinie czy komunia w domu czy w lokalu
czy ktos z was ma w tym roku komunie swojego dziecka ??? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: pią, 04 lip 08 Nr użytkownika: 1,362 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w knajpie - taniej i wygodniej
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
wszystko zależy, czy ma to być przeżycie duchowe dla Twojego dziecka, czy pokazanie mu, jak należy godnie naje*ać się z rodzinką.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 271 Dołączył: nie, 26 lis 06 Nr użytkownika: 336 ![]() |
wszystko zależy, czy ma to być przeżycie duchowe dla Twojego dziecka, czy pokazanie mu, jak należy godnie naje*ać się z rodzinką. CYTAT Gimnazjaliści z parafii św. Jadwigi w Gryfowie Śląskim, którzy chcą przystąpić do bierzmowania, muszą odciskiem linii papilarnych potwierdzić uczestnictwo we mszy. Czytnik zainstalował wikary parafii, ksiądz Grzegorz, ponoć na wniosek rodziców. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8..._dzieci_sa.html Komuniści też podlegają już takiej kontroli? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Komunia ani w domu, ani w knajpie! Po prostu w kościele.
Tzw. balanga po komunii taniej w domu, mniej kłopotliwie w knajpie. Pan Bóg widzi i nie grzmi? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
ja jestem zawziętym ateistą, ale jak ktoś już wierzy w te garbate jeże, to szlak mnie trafia, jak robi z tego parodie. A czepiają się muzułmanów i ich fanatyzmowi. Przynajmniej się starają, a nie to co większość katolików, wiara na pokaz
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ostatnio bardzo modne stało się być ateistą, krytykować katolików i cały kościół katolicki...
Człowiek prosił o radę a tu jazda na katolików... Teraz już wiem, czemu na paru forach na których się udzielam zakazane są dyskusje o religii i polityce... |
|
|
![]()
|
|
Ostatnio bardzo modne stało się być ateistą, krytykować katolików i cały kościół katolicki... Człowiek prosił o radę a tu jazda na katolików... Teraz już wiem, czemu na paru forach na których się udzielam zakazane są dyskusje o religii i polityce... To nie do końca tak - nikogo nie atakuję, a już na pewno nie wiarę bo to każdego osobista sprawa.....nawet jak ktoś wierzy w Latającego Potwora Spaghetti to też to rozumiem, jedynie co mnie drażni to taka religijność na pokaz i całe to "moherostwo" (bo tak wypada, bo taka tradycja, etc) Ten post edytował Sebastian22 czw, 28 sty 2010 - 18:25 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszystko spoko, ale nie po to powstał ten temat. Tak zniechęcacie ludzi do pytania na forum.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Tzw. balanga po komunii taniej w domu, mniej kłopotliwie w knajpie. Jak najbardziej się zgadzam. Jak Cię stać to lepiej w knajpie. Komunia to wydarzenie mocno angażujące rodziców przez cały dzień. Kościół, ubieranie "komunisty", rożne rzeczy na ostatnią chwilę. Trudno w tej sytuacji stać jeszcze przy garach. No i jest jeszcze aspekt... hmm... aserytywności. Wiadomo, różne są rodziny. Niektórych trudno się pozbyć z domu. A tak w knajpie masz określone godziny. Obiad, deser, ciacho i... do widzenia. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
W zeszłym roku byłem na komunii i późniejszej "imprezie" komunijnej w Katowicach i rozwiązano sprawę w fajny sposób - zorganizowano tam po prostu 3 czy 4 przyjęcia w restauracji, każda rodzina przy osobnym stole. Wiadomo przecież, że to nie wesele, nie ma setki gości, trwa toto też kilka godzin a nie do białego rana, a tam było to bardzo fajnie zrobione. No i przede wszystkim koszty były znacznie niższe, bo częściowo rozłożyły się na 3 czy 4, wyszło niewiele drożej niż jakby było zrobione w domu a rodzice nie musieli się już przyjęciem przejmować.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 17 sty 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,130 Płeć: Mężczyzna GG: KS6841974 Skype: brak Tlen: ks ![]() |
czy może ktoś wie w którą niedziele maja jest komunia na oś. kasprzaka.Dziękuję odpowiedzi.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 37 Dołączył: czw, 29 sty 09 Nr użytkownika: 3,169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 21 kwi 10 Nr użytkownika: 3,833 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja zdecydowanie polecam tego typy imprezy w lokalu.
Mogę polecić bardzo ładny i niedrogi lokal w Sosnowcu - www.domsielec.pl Jest stosunkowo nowy, więc pracują nad opinią, więc warto skorzystać. Ten post edytował asder nie, 25 kwi 2010 - 22:34 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 31 lip 09 Nr użytkownika: 3,402 Płeć: Mężczyzna ![]() |
lokola hmmmm nie ma to jak zamowic sobie wszystko w sprawdzonej wczesniej firmie
cala zastawa stolowa, i wogole a w knajpie to na 100 procent przebicia mozna liczyc ja polecam --- bankiet-jwb@wp.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:34 |