![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Gdzie w Dąbrowie Górniczej kupię tanio dobry akumulator? Konkretnie to chodzi o samochód marki Mazda 323F BA.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Koło dworca PKP w Gołonogu, za przystankiem Gołonóg Dworzec PKP jakby się jechało w strone Centrum.Po prawej stronie ok. 100 m za przystankiem pisze SZEGAS
![]() Zobacz tam, bo kiedyś się tam bardzo opłacało ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiem że też tani sklep był zaraz na początku Zagórza - jak sie jedzie w strone Sosnowca po stronie Expo Silesii (dawniej silmy) zaraz za światłami ....
|
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Koło dworca PKP w Gołonogu, za przystankiem Gołonóg Dworzec PKP jakby się jechało w strone Centrum.Po prawej stronie ok. 100 m za przystankiem pisze SZEGAS ![]() Zobacz tam, bo kiedyś się tam bardzo opłacało ![]() + gratis kontrola ładowania, akumulatory droższe niż w marketach, jakościowo dobre (ja nie narzekam), wjazd obok knajpy zwanej Dołek -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
polecam centra futura
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Zamówiłem jednak na allegro Centre Future, bo najtaniej, a chciałem przy okazji zostawić sobie stary akumulator, a w sklepach trzeba go oddawać bo inaczej kaucję naliczają.
Centra daje 3 lata gwarancji i 2 lata Assistance. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pewnie Futura CA602 60Ah 600A za jakieś 250zł - słowem świetny wybór.
Ten post edytował xMarcinx czw, 22 paź 2009 - 18:25 |
|
|
![]()
|
|
Akurat 53 AH
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:58 |