Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie w Dąbrowie Górniczej kupić akumulator?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Pantas
Gdzie w Dąbrowie Górniczej kupię tanio dobry akumulator? Konkretnie to chodzi o samochód marki Mazda 323F BA.
Lui
Koło dworca PKP w Gołonogu, za przystankiem Gołonóg Dworzec PKP jakby się jechało w strone Centrum.Po prawej stronie ok. 100 m za przystankiem pisze SZEGAS wink.gif
Zobacz tam, bo kiedyś się tam bardzo opłacało tongue.gif
Sebastian22
Wiem że też tani sklep był zaraz na początku Zagórza - jak sie jedzie w strone Sosnowca po stronie Expo Silesii (dawniej silmy) zaraz za światłami ....
mawwm
CYTAT(Lui @ wto, 20 paź 2009 - 22:55) *
Koło dworca PKP w Gołonogu, za przystankiem Gołonóg Dworzec PKP jakby się jechało w strone Centrum.Po prawej stronie ok. 100 m za przystankiem pisze SZEGAS wink.gif
Zobacz tam, bo kiedyś się tam bardzo opłacało tongue.gif

+ gratis kontrola ładowania, akumulatory droższe niż w marketach, jakościowo dobre (ja nie narzekam),
wjazd obok knajpy zwanej Dołek
xMarcinx
polecam centra futura
Pantas
Zamówiłem jednak na allegro Centre Future, bo najtaniej, a chciałem przy okazji zostawić sobie stary akumulator, a w sklepach trzeba go oddawać bo inaczej kaucję naliczają.

Centra daje 3 lata gwarancji i 2 lata Assistance.
xMarcinx
Pewnie Futura CA602 60Ah 600A za jakieś 250zł - słowem świetny wybór.
Pantas
Akurat 53 AH wink.gif Za 217 zł, bo 60tka byłaby za duża na moje wyposażenie autka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.