![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy są w naszej okolicy gdzies miejsca zbiorki uzywanego /popsutego/ starego sprzetu RTV i AGD ??
Mam pare rzeczy tego typu do wyrzucenia ( Telewizor, monitor) i zastanawiam czy poprostu wyrzucic do osiedlowego kosza czy są moze miejsca gdzie są one jeszcze jakos wykorzystywane |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Czy są w naszej okolicy gdzies miejsca zbiorki uzywanego /popsutego/ starego sprzetu RTV i AGD ?? Mam pare rzeczy tego typu do wyrzucenia ( Telewizor, monitor) i zastanawiam czy poprostu wyrzucic do osiedlowego kosza czy są moze miejsca gdzie są one jeszcze jakos wykorzystywane http://www.dabrowa-gornicza.pl/strona-205-...bezpieczne.html Tam jest plik Worda z harmonogramem. Zdaje się, że do osiedlowego kosza to nie wolno wyrzucać (ale kto tego pilnuje?). Najlepiej oddawać przy zakupie nowego (sklepy mają chyba obowiązek przyjmować sztukę za sztukę) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 497 Dołączył: pon, 01 paź 07 Skąd: reden Nr użytkownika: 818 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://www.lipowka2.pl/articles/harmonogram2.pdf
o to chodzi?? edit: widze ze vacu mnie uprzedzil ![]() Ten post edytował menago czw, 15 paź 2009 - 18:15 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zdaje się, że do osiedlowego kosza to nie wolno wyrzucać (ale kto tego pilnuje?). Napewno nie wolno tego wrzucać do kosza. Nikt tego nie pilnuje w sumie - no chyba, że masz nadgorliwego sąsiada, któremu zalazłeś za skóre i Cie podkabluje ![]() Sklepy przyjmują taki towar bo mają taki obowiązek - niby sztuka za sztuke, ale ja swego czasu do MM wywiozłem 3 monitory za jednego kupionego LCD'ka i nikt nie miał do mnie o to pretensji ![]() Ten post edytował mgmisiek czw, 15 paź 2009 - 18:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:47 |