![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: nie, 18 maj 08 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 1,287 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cześć,
Mam do Was pytanko, czy ktoś z Was składał skargę do administracji "Lokator" na swojego sąsiada ?? Chodzi mi dokładnie o psa sąsiada, wyje i szczeka niemiłosiernie od rana do wieczora (sąsiad w pracy, dzieci w szkole). Próby rozmowy z sąsiadem nie zdały rezultatu, więc trzeba sięgnąć po inne środki. Nie chodzi mi tutaj o jakieś podpieprzanie sąsiada ale kurde ja płacę co miesiąc za to mieszkanie i należy mi się w nim spokój !!! Nie wiem jak reszta sąsiadów (jestem nowy w bloku a więc nie rozmawiam z nikim, tylko "dzień dobry" ![]() Ani prośby, ani zdrowy rozsądek nie skutkują więc trzeba szukać pomocy u osób trzecich. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Cześć, Mam do Was pytanko, czy ktoś z Was składał skargę do administracji "Lokator" na swojego sąsiada ?? Chodzi mi dokładnie o psa sąsiada, wyje i szczeka niemiłosiernie od rana do wieczora (sąsiad w pracy, dzieci w szkole). Próby rozmowy z sąsiadem nie zdały rezultatu, więc trzeba sięgnąć po inne środki. Nie chodzi mi tutaj o jakieś podpieprzanie sąsiada ale kurde ja płacę co miesiąc za to mieszkanie i należy mi się w nim spokój !!! Nie wiem jak reszta sąsiadów (jestem nowy w bloku a więc nie rozmawiam z nikim, tylko "dzień dobry" ![]() Ani prośby, ani zdrowy rozsądek nie skutkują więc trzeba szukać pomocy u osób trzecich. W Niemczech takim pieskom robią jakiś zabieg na strunach głosowych. W Polsce to Ty zostaniesz obwołany nieczułym dla zwierząt draniem. 10 lat znosiliśmy wycie dwóch psów, które właściciel trzymał w klatce 2 x 2 m w ogrodzie. Na szczeście wyprowadził się. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: nie, 18 maj 08 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 1,287 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to Arbas mnie pocieszyłeś:(
A może do jakiś Animalsów napisać, że pies jest cały dzień sam ?? jest często zamykany na balkonie (taka jest prawda, jakiś czas temu załatwiał się przez balkon) i coś od siebie pododawać ?? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: nie, 01 lip 07 Nr użytkownika: 745 Płeć: Kobieta ![]() |
Sugeruję poradzić się na forum dogomania.pl Tam zapewne ktoś coś konkretnego Ci napisze.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:58 |