![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 17 sty 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,130 Płeć: Mężczyzna GG: KS6841974 Skype: brak Tlen: ks ![]() |
czy może mi ktoś polecić dobre gimnazjum dla spokojnego i osiągającego bardzo dobre wyniki w nauce szosto klasisty na terenie dąbrowy i gołonoga
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobre gimnazjum? Dla mnie nie ma dobrego gimnazjum. Wszystkie moim zdaniem są na takim samym poziomie.
Choć słyszałem, że na Alejach jest podobno gimnazjum dla dobrych dzieciaków. Nie wiem czy to prawda ![]() Dopiero o liceach można dyskutować ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 17 sty 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,130 Płeć: Mężczyzna GG: KS6841974 Skype: brak Tlen: ks ![]() |
Dobre gimnazjum? Dla mnie nie ma dobrego gimnazjum. Wszystkie moim zdaniem są na takim samym poziomie. Choć słyszałem, że na Alejach jest podobno gimnazjum dla dobrych dzieciaków. Nie wiem czy to prawda ![]() Dopiero o liceach można dyskutować ![]() DZIĘK JA TEŻ TAK SŁYSZAŁEM ALE CHCĘ SIĘ UPEWNIĆ |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
No jak The Ge to raczej gim4...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Raczej gdzie bliżej po prostu ^^
-------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tylko gimnazjum nr 4! Miałem tam praktykę z geografii 2 roki temu i było supcio! Fajna młodzież i szkoła
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Tylko gimnazjum nr 4! Miałem tam praktykę z geografii 2 roki temu i było supcio! Fajna młodzież i szkoła dzięki ![]() ![]() ![]() http://wynikiegzaminow.pl/może się przydać dzięki ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 186 Dołączył: śro, 30 lip 08 Skąd: 41-300 Nr użytkownika: 1,389 Płeć: Kobieta ![]() |
zdecydowanie gim nr 4 , na alejach.
super szkoła, bardzo wysoki poziom. -------------------- Można wyrwać człowieka z Dąbrowy, ale nie Dąbrowę z człowieka.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ogólnie tak się mówi, że gim. 4 to wysoki poziom, więc idą tam najzdolniejsi. Oczywiście poza tymi, których to jest rejon.
![]() A prawda jest taka, że poziom jest taki jak wszędzie i kto się chce uczyć, będzie się uczył wszędzie. Ja osobiście mogę tylko odradzić pewne gimnazja, polecać nie ma po prostu co ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ogólnie tak się mówi, że gim. 4 to wysoki poziom, więc idą tam najzdolniejsi. Oczywiście poza tymi, których to jest rejon. ![]() A prawda jest taka, że poziom jest taki jak wszędzie i kto się chce uczyć, będzie się uczył wszędzie. Ja osobiście mogę tylko odradzić pewne gimnazja, polecać nie ma po prostu co ![]() To napisz mi które odradzasz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na pewno gimnazjum w ZSS
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: śro, 12 gru 07 Skąd: IX Nr użytkownika: 944 Płeć: Mężczyzna GG: 5855609 Tlen: zskywalker@o2.pl ![]() |
A ja polecam gimnazjum nr 5 w ZS 2, w egzaminach lepsze wyniki niż w gim4, zresztą wystarczy np spojrzeć ile osób jest nagradzanych przez prezydenta na rozdaniu nagród w TZNie. Jak jeszcze tam chodziłem to zawsze było nas najwięcej;)
|
|
|
![]()
|
|
A ja polecam gimnazjum nr 5 w ZS 2, w egzaminach lepsze wyniki niż w gim4, zresztą wystarczy np spojrzeć ile osób jest nagradzanych przez prezydenta na rozdaniu nagród w TZNie. Jak jeszcze tam chodziłem to zawsze było nas najwięcej;) DZIĘKI ja też słyszałem o gim 5 ,ale póżniej dowiedzałem się na forum że gim4 |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
z tego co wiem Gimnazjum nr 1 jest duzo bardziej spokojne , od Gimnazujum w bylej sp 33 i wiele dzieci z mydlic północnych chodzi do gimnazjum nr 1 niz do swojego rejonu na chopina
|
|
|
![]()
|
|
Spokojniejsze jest, to owszem, ale poziom równie marny
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A wg. mnie gimnazja to jak podstawówki - poziom ogólnie wyrównany, dopiero należy zastanowić się nad wyborem szkoły średniej, choć czasem ta najlepsza okazuje się że nie jet taka do końca....a co to jest poziom? Średnia ocen? Ocena wystawiona przez danego nauczyciela nie równa się ocenie wystawionej przez drugiego itp. itd. Gimnazjum to ogólnie cieżka sprawa - młodzież w tym wieku ma "najfajniejsze" pomysły taki wiek....
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: nie, 15 cze 08 Nr użytkownika: 1,338 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja polecam Gimnazjum nr 6 im ks kard. Stefana Wyszyńskiego. Jest ono w budynku ZSO2 (Szenwald).
Nauczyciele rewelacyjni, mają ogromny dystans do Siebie i liczą się z uczniem. Wyniki w nauce są dość dobre. Wszelkie info można znaleźć naStronie szkoły. Naprawdę polecam tę szkołę! Warto ;] |
|
|
![]()
|
|
A ja polecam Gimnazjum nr 6 im ks kard. Stefana Wyszyńskiego. Jest ono w budynku ZSO2 (Szenwald). Nauczyciele rewelacyjni, mają ogromny dystans do Siebie i liczą się z uczniem. Wyniki w nauce są dość dobre. Wszelkie info można znaleźć naStronie szkoły. Naprawdę polecam tę szkołę! Warto ;] Z tego co słyszałem jest tam dużo problemów wychowawczych,poziom przeciętny ,trudna młodzież z patologicznej dzielnicy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:28 |