![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zaczynamy...
Mobilizacja bo każdy wie jaka jest stawka tego meczu...w młynie nasz aliczba ma być znacznie wyższa niz poprzednio...MOBILIZACJA !! Na meczu prowadzona będzie zbiórka pieniędzy na oprawe meczu z Calisią oraz do nabycia będa także szaliki w cenie 20 zł ! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 199 Dołączył: śro, 27 lut 08 Nr użytkownika: 1,123 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bedzie transmitowany mecz w polsacie?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Do tej pory nic nie wiadomo, więc najprawdopodobniej nie będzie transmisji...
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
Szkoda, bo w tym sezonie każdy transmitowany wygrywamy
![]() ![]() ![]() Bez walczyka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Liczymy na takie same emocje jak z Bielskiem rom temu
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Plakty klubowe z sobotni mecz są już na portierni hali.
Z góry dzięki za pomoc w rozwieszaniu. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie, dałem w Dąbrowskim Typie 3-0 dla nas, a więc zgotujmy dzisiaj Muszyniankom piekło! ;-) Niech zobaczą, jak się bawią najlepsi kibice siatkówki w Polsce!
A jeśli będzie faktycznie komplet 3tys. ludzi to atmosfera będzie niezapomniana ![]() Naszym klubem MKS... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Eh, a ja jestem chory. Ograniczam się dziś do klaskania.
No i do zbierania pieniążków na oprawy ![]() Ja obstawiłem 1:3, ale wierzę, że dziś gwiazdki sprawią Nam miłą niespodziankę. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No musimy się pokazać z dobrej strony. Bo przy naszym dopingu myślę, że jest szansa sprawić ogromną niespodziankę, a to by bardzo podbudowało dziewczyny. Także kto może, niech nie oszczędza dziś gardła.
Jak to Goły powiedział na jednym z pierwszych meczów tamtego sezonu: "Żeby się kręgle w Nemo przewróciły" ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Jak to Goły powiedział na jednym z pierwszych meczów tamtego sezonu: "Żeby się kręgle w Nemo przewróciły" ![]() Haha, i o to chodzi ![]() Dzisiaj doping ma być przedni!: ) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
kto oszczędzi gardło ten z Muszyny! kręgle? żeby bile w nemo skakały na stołach
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 142 Dołączył: nie, 27 sty 08 Nr użytkownika: 1,059 Płeć: Mężczyzna ![]() |
MKS Dąbrowa Górnicza-Muszynianka Muszyna 0-3
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Doping taki sobie.
Frekwencja na zajebiście wielki plus ![]() Szkoda, że wynik nie był w odwrotną stronę... |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Doping taki sobie, ale nie latwo jest dopingowac kiedy przegrywamy seta do 9...
Nie ma sie co oszukiwac, ze cala druzyna zagrala dzis fatalnie, wyroznic mozna jedynie M.Sliwe i M.Wilczynska, ale pamietac trzeba tez, ze nie przegralismy z byle kim tylko z mistrzyniami Polski, oby w Pile bylo lepiej, o Biesku nie wspominajac ![]() Naszym klubem MKS...!!! -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Fratczak wiekszosc atakow nad blokiem, nasze niewymuszone bledy - wiecej chyba pisac nie trzeba
![]() Hala chyba pelna byla ![]() edit: a, zapomnialem o kibicu po prawej z jego "niezbyt milymi" tekstami. To zdecydowanie na - Ten post edytował Prosty sob, 22 lis 2008 - 19:49 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Po meczu z Beica i rolnikiem byliśmy w pogorii i kogo tam widzieliśmy? Bogdana Serwińskiego z druzyną na pomeczowym posiłku w KFC
![]() Co do meczu to mecz na mega minus frekfencja na mega plus oby tak zawsze ![]() wyniki w setach -9 -21 - 17 (o ile się nie pomyliłem ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
edit: a, zapomnialem o kibicu po prawej z jego "niezbyt milymi" tekstami. To zdecydowanie na - Jeżeli był z Klubu Kibica to natychmiast wywalić... Zdecydowanie na niekorzyść KK działał! -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
jak schodzila Malgosia Ciesla to nawet polecialo z jego ust "wyp...", a z zebran KK chyba tego pana kojarze
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Zachowanie zdecydowanie skandaliczne! Jednoznacznie stwierdzające iż dana osoba pod wpływem alkoholu!
Niestety też kojarzę z zebrań naszych... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() kk #41 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 34 Dołączył: pią, 07 gru 07 Skąd: osiedle mickiewicza Nr użytkownika: 933 Płeć: Mężczyzna GG: 11403924 Skype: -- Tlen: -- ![]() |
i to slynne "gramy do konca" juz od piewszych punktów xD no ale nie ładnie sie zachował w stosunku do M. Ciesli
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Na początku napiszę, że dopiero pierwszy raz w tym sezonie widziałem grę naszych siatkarek (tak jakoś wyszło) i wyglądały na bardzo rozkojarzone i jednocześnie nie pewne swoich umiejętności. Na prawdę, patrząc na nie wydawało mi się, że nie przegrywają przez brak umiejętności, a przez złe nastawienie/słabą psychikę.
Ludzi dużo, ale tak jak rok temu prawie same pikniki ;P (tzn. nie powinienem się odzywać bo sam ograniczałem się do klaskania, ale byłem strasznie zmęczony, jakieś wytłumaczenie ;p). Ps. Hala nie była pełna ;] Jako że przyszedłem pod sam koniec siedziałem niemal na samej górze i jakieś dwa, trzy ostatnie rzędy były puste ^^ Ale nic tylko życzyć takiej frekwencji zawsze ![]() -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Magda Śliwa po konferencji prasowej prosiła nas z Zibarem, aby przekazać:
"Przepraszam kibiców, że wraz z zespołem nie podeszłam do sektora KK, aby podziękować za wspaniały doping, pomimo tak słabej postawy dzisiaj.Byłyśmy bardzo przybite stylem w jakim przegrałyśmy" co niniejszym czynię. P.s. Klaruje się nasz KK, trzeba wywalić złodzieja, tego gostka co krzyczy "wyp****" i jeszcze tego co ma legit. i nie kibicuje. Dzisiejszy mecz był wodą na młyn dla "loży szyderców", a było tych loż ![]() Ale nie ma co się przejmować, tak było, jest i będzie. Trzeba robić swoje. Goły co ten pan, co podszedł do Ciebie po meczu mówił?? pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:24 |