![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pozwoliłem sobie zamiescic taki temat, gdyz coraz wiecej w naszym miescie takich punktów i mają coraz wiecej klientów.
Wasze uwagi i refleksje .... W sondzie zaznaczyc mozna więcej niz jedną odpowiedz. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: pią, 04 lip 08 Nr użytkownika: 1,362 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na Bandrowskiego lubie, ale chyba z przyzwyczajenia, na Kościuszki tez bardzo ok (dobre sosy), nie smakują mi w tej chatce na Okrzei, mięso jakieś inne, sosy zlbo za słabe albo zaostre, mało mięha dużo zieleniny
![]() |
|
|
![]()
|
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: wto, 11 mar 08 Skąd: z Dupy Nr użytkownika: 1,151 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moglbys jeszcze dodać Kebab "Skiba" na MaNhaTTaNiE
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ten na Manhattanie w bloku 36? Jeśli to ten to naprawdę dobre, Istambul Kebab koło ZUSu też dobry. Kiedyś jednak najlepsze jakie jadłem były w Sosnowcu koło patelni, ale dawno tam nie byłem :/
|
|
|
![]()
|
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: wto, 11 mar 08 Skąd: z Dupy Nr użytkownika: 1,151 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bartek, zgadza sie ten w 36 bloku na Piłsudskiego
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Zdarzało mi się jeść na Okrzei. Dużo mięsa (a raz trafiło mi się 3/4 mięsa w stosunku do reszty - aż za dużo) a sosy całkiem w porządku.
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 93 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 952 Płeć: Mężczyzna GG: 5344968 ![]() |
Bardzo często jadłem na Kościuszki ale do pewnego momentu ..
W czerwcu jak byłem to koło stolika był kawałek kupy i muchy latały do mojego kebaba .. Mięsa duużo , dobre sosy ale zmieniam lokal . |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mimo tego ze lubie zjesc kebaba, w ramach sprzeciwu wobec szpecenia PKZ i centrum miasta obiecuje ze nie tkne kebaba podawanego przez Dzafar Kebab, tyle moge zrobic i tylko tyle
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dlaczego nie ma na liście tego na Okrzei
![]() Oprócz nowego przy PKZ ![]() Na Kościuszki zdarzyło mi się kupić z kwaśnymi surówkami ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Na Okrzei kiedys był dobry, teraz ani to mieso nie za bardzo, a sosy to juz totalne dno. Teraz chyba jednak Kosciuszki wiedzie prym jak dla mnie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
nie będzie to nowość jeśli powiem, że prawie najlepszym kebabem jaki kiedykolwiek jadłam jest kebab na manhattanie : dobry, cena niewygórowana, właściciel doskonale wie kto co lubi
![]() ![]() btw: a najlepszym na świecie kebabem jest kebab u Rafała-warszawiaka w Łebie ;p -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: śro, 17 paź 07 Skąd: Centrum DG Nr użytkownika: 843 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Maryhna jeśli chodzi Ci o ten kabab przy Wojska Polskiego w Łebie, gdzie podają kebab z baraniny to w pełni się zgadzam. Chyba faktycznie najlepszy jaki jadłem.
Ten post edytował aero wto, 26 sie 2008 - 13:15 -------------------- {Identyfikacja wizualna - Branding - Reklama}
www.aviaservice.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
taki trochę schowany za ciastkarnią ;p, hmm jak są dwa sklepy naprzeciwko siebie czynne 24 h/dobę to idąc od strony hotelu Wodnik ten kebab mniejszy, po prawej stronie
![]() ![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
Ten na Okrzei ;p najlepszy sos tzatziki jaki w życiu dostałam
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: czw, 04 wrz 08 Nr użytkownika: 1,440 Płeć: Kobieta ![]() |
WITAM,
UWAŻAM , ZE KTOŚ PODDAŁ DOBRY TEMAT:) RANKING KEBABÓW W DĄBROWIĘ ![]() NIEPOWTARZALNY I NAJLEPSZY , NAJŚWIEŻSZY Z NAJPYSZNIEJSZĄ SAŁATKĄ I NAJSMACZNIEJSZYM SOSEM TO KEBAB NA MANHATNIE !!!!! NIKT NIE JEST W STANIE GO PRZEBIĆ !!! JADAŁAM W WIELU MIEJSCACH, ALE TEN JEST SUPER I WSZYSTKIM SZCZEZRZE POLECAM JEŚLI MACIE OCHOTE NA KEBABA TO UDAJCIE SIĘ DO SKIBY TO 100% GWARANACJA "ŚWIETNEGO" MIĘSA , WYSTARCZY SPOJRZEĆ NA WAŁEK Z MIĘSEM I OD RAZU WIDZIMY SAMO PYSZNE MIĘSKO , A NIE JAKIEŚ ZMIELONE RÓŻNOŚCI!! , KTÓRYCH WIDOK POWODUJE ZBIERANIE NA WYMIOTY !!! SKIBA MA ZAWSZE ŚWIEŻĄ SURÓWKE( POMIDOREK ,OGÓRECZEK ŚWIEZY, CEBULKĘ BIAŁA KAPUSTKĘ PYCHOTKA A NIE SAŁATKI ZE SŁOIKÓW GDZIE BUŁKA NAM PRZESIAKA OCTEM I ZABIJA TYM SAMYM SMAK MIESA , PROPORCJE SAŁATKI I MIĘSA DOSKONALE DOBIERA MYŚLĘ , ŻE WARTO REKLAMOWAĆ SKIBE!!! ON ZAWSZE DBA O JAKOŚĆ MIĘSA I SMAK NIE CHCE SWOIM KLIENTOM PODAWAĆ BYLE CZEGO JAK RESZTA!!! JEŚLI KEBAB TO TYLKO U SKIBY -MANHATAN:))) Ten post edytował pati czw, 04 wrz 2008 - 10:38 |
|
|
![]()
|
|
ale reklama hehe
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
taaa... admin zmień nick z pati na skiba
![]() to może jakaś zniżka za reklame na FMDG dla użyszkodników ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
A jak tam trafić? Chętnie przetestuje bo nie miałem okazji..
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
piłsudskiego 36
![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
No dobra, niby prościej się nie dało ale nadal nie wiem jak dojść nie szukając zbytnio po numerach bloków.
![]() ![]() No a poza tym mają kebaby na dowóz, jeśli tak od jakiej kwoty i jaki jest tam numer telefonu? ![]() Ten post edytował kwintosz czw, 04 wrz 2008 - 15:34 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:11 |