![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu odbędą się rozmowy ze sponsorem KK.
Bardzo proszę, abyście wyrazili swoje sugestie odnośnie współpracy z nim. Na czym ta współpraca ma polegać, czego od sponsora oczekujecie. Ze względu na szybki termin spotkania, proszę Was również o błyskawiczne zajęcie stanowiska w w/w sprawie. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę że potencjalny sponsor powinien :
1. wesprzeć nas w uszyciu! flag naszego klubu (flag które zawisną na barierkach) 2. wspierać KK w zakupie balonów, kartonów, folii itp. ażeby trybuny były kolorowe 3. pomógł finansowo w uszyciu nowej serii szalików? nie wiem.. to mi przyszło do głowy odrazu.. narazie tyle.. Z kibicowskiem pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dla mnie może on robić co chce , ale NIECH ZAPOMNI ŻE BĘDZIEMY SKANDOWAC JEGO NAZWE W PIOSENKACH ! na koszulkach czy czymś tam logo jego może byc ( nie każdy musi takową koszulke mieć)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
niewiem np. jakieś czapeczki czy kapelusze no wiem coś takiego żeby pisała nazwa klubu i jego nazwa..
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Może pomagał w jakiś sposób jeszcze bardziej promować mecze siatkówki w naszym mieście ( więcej plakatów do rozwieszania na mieście)
Może dogadał się z klubem w sprawie jakiś gadżetów z jego nazwą i herbem klubu (długopisy, notesy, itp.) i oczywiście dawał duuużo kasy na oprawę meczową |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
A ja powiem tyle: to co Siikor i Goły napisali ;p
Głównie współpraca powinna polegać na tym, by wspierali finansowo KK, ale głównie oprawy itp. Różne Flagi, balony, transparenty itd.... W tym sezonie daliśmy sobie świetnie radę z tym wszystkim, ale nie pociągniemy tak długo... Wszystko też zależy od tego ile wyłoży... Ponadto jakieś szaliki, koszulki i inne gadżety... Może sklepik MKSu? Może i być wirtualny... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może przydałoby się parę sztuk czegoś takiego
![]() Tylko niedużo. 5/6 egzemplarzy na dobry początek ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 89 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 905 Płeć: Mężczyzna GG: 9925585 Tlen: micael89 ![]() |
Przede wszystkim powinien zzafundowac koszulki flagi balony ogolna organizacja oprawy meczowej oraz wspomagac nas w wyjazdach:)
![]() ![]() Ten post edytował micael wto, 01 kwi 2008 - 18:33 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od tego, żeby reszta hali się przyłączyła do zabawy jesteśmy my czyli KK, ale na to potrzeba cierpliwości i czasu, a dzięki dziewczynom mamy go całkiem sporo. Tym tematem równiez zajmiemy się na kolejnych spotkaniach
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
aby sprawił zeby reszta hali sie przylaczyła do naszego dopingu;) Wiesz, do tego nie potrzebny jest sponsor. Tak ostatnio o tym myślałem i doszedłem do tego, że można by wysłać na inne sektory paru członków od Nas z KK, aby Ci rozkręcili trochę atmosferę. Mała mobilizacja by się przydała. Teksty typu "klaskać, śpiewać wszyscy razem..." i takie tam... sry za OT Ten post edytował ario wto, 01 kwi 2008 - 18:49 |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a nie lepiej jest sprawic aby w naszym młynie zasiadało po 100-150 chłopaków którzy beda darli sie przez cały mecz ?? to jest bliższe realizacji niż ruszenie tych pikników ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
PAdziu pisze o plakatach ... to nasz sponsor KK robic ? to jest rola miasta/klubu raczej ...
co do sponsora, to nie bedzie mnie jutro na spotkaniu wiec napisze : -dokladanie pieniedzy na wyjazdy/oplacanie wyjazdow -zakupic/dolozyc do jakis flagibebnow i innych rzeczy, powiazanych z oprawa, tak jak bylo to teraz : np. jakby zakupil material -moze zrobic nowe koszulki z dodatkowym jego logo ;D (np. biale na mecze na wyjazd) w zamian za np. : -jego logo na koszulkach ? -jakas flaga z logo firmy ? (jak ma to bb i kalisz chyba) Ten post edytował Prosty wto, 01 kwi 2008 - 20:51 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja tylko mam nadzieję iż to nie będzie jakaś malutka firma, która "rzuci" nam grosze i będzie oczekiwała Bóg wie czego w zamian
![]() Co do sklepu kibica, pewnie by się przydał, na początek z jakimiś drobiazgami. Typu długopisy, smycze etc. Na ewentualnie większe rzeczy w nim, przyszedł by czas. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
wiadomo że nie plakaty to już jest obowiązek klubu my możemy tylko drukować dodatkowy typu jedz z nami do.. itd
No a tak szczerze mowiąc to ten sklepik kibica to nie głupi pomysł jakieś makotki czy cos takiego by sie przydały i to dodatkowy zysk dla nas.. ![]() ------------------ Ten post edytował Lui wto, 01 kwi 2008 - 21:01 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
pytanie - kto gdzie i kiedy miałby sprzedawać w tym sklepiku kibica
Bo że długopisy , smycze itd. to już wiem |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie to nawet ktoś z nas mógłby, przed meczem, bądź po. Bo po co i częściej, jak i zainteresowanie nie było by pewnie bardzo wielkie. Nie wiem jak kwestie prawne wyglądają z tym. Ale myślę że sprawa do dogadania.
|
|
|
![]()
|
|
Przyjść przed meczem 1.5 godziny wczesniej rozłożyć się tam gdzie wtedy wydawali szaliki no i niewiem kto by sprzedawał , nawet ja mogę ale napewno jakby to doszło do skutku to by sprzedawał np. Goły i "spółka"..
![]() Ten post edytował Lui wto, 01 kwi 2008 - 21:47 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
to już sprawa drugorzędna. Tylko wiesz, logo klubowe to pewnie znak zastrzeżony jest (choć i to nie jest pewne), także klub by musiał wydać zgodę na używanie znaku/herbu. Ale to by pewnie nie był problem.
Ciekawe kto to może być tym potencjalnym sponsorem... |
|
|
![]()
|
|
Z tymi plakatami chodziło mi o to żeby dogadali się z klubem żeby było ich więcej (zawsze ich jest mało i są słabo widoczne)
Co do sklepiku to kto będzie sprzedawał to raczej nie ważne pomyślcie raczej nad asortymentem bo na długopisach smyczkach czy notesach długo to nie będzie istniało |
|
|
![]()
|
|
Noo to się ugada na spotkaniu , no wiadomo że sie na smyczach itd. długo nie pociągnie ale od czegoś trzeba zacząć..
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:24 |