Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sponsor KK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
endriu
Prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu odbędą się rozmowy ze sponsorem KK.
Bardzo proszę, abyście wyrazili swoje sugestie odnośnie współpracy z nim.
Na czym ta współpraca ma polegać, czego od sponsora oczekujecie.

Ze względu na szybki termin spotkania, proszę Was również o błyskawiczne zajęcie stanowiska w w/w sprawie.

pozdr...
siikor
Myślę że potencjalny sponsor powinien :

1. wesprzeć nas w uszyciu! flag naszego klubu (flag które zawisną na barierkach)
2. wspierać KK w zakupie balonów, kartonów, folii itp. ażeby trybuny były kolorowe
3. pomógł finansowo w uszyciu nowej serii szalików?

nie wiem.. to mi przyszło do głowy odrazu.. narazie tyle..

Z kibicowskiem pozdrowieniem!
Goły
Dla mnie może on robić co chce , ale NIECH ZAPOMNI ŻE BĘDZIEMY SKANDOWAC JEGO NAZWE W PIOSENKACH ! na koszulkach czy czymś tam logo jego może byc ( nie każdy musi takową koszulke mieć) biggrin.gif
Lui
niewiem np. jakieś czapeczki czy kapelusze no wiem coś takiego żeby pisała nazwa klubu i jego nazwa.. smile2.gif
Padziu
Może pomagał w jakiś sposób jeszcze bardziej promować mecze siatkówki w naszym mieście ( więcej plakatów do rozwieszania na mieście)
Może dogadał się z klubem w sprawie jakiś gadżetów z jego nazwą i herbem klubu (długopisy, notesy, itp.)

i oczywiście dawał duuużo kasy na oprawę meczową
szer
A ja powiem tyle: to co Siikor i Goły napisali ;p

Głównie współpraca powinna polegać na tym, by wspierali finansowo KK, ale głównie oprawy itp. Różne Flagi, balony, transparenty itd.... W tym sezonie daliśmy sobie świetnie radę z tym wszystkim, ale nie pociągniemy tak długo... Wszystko też zależy od tego ile wyłoży...

Ponadto jakieś szaliki, koszulki i inne gadżety... Może sklepik MKSu? Może i być wirtualny...
ario
Może przydałoby się parę sztuk czegoś takiego
w kolorach biało-niebieskich, z logo klubu albo miasta
Tylko niedużo. 5/6 egzemplarzy na dobry początek biggrin.gif
micael
Przede wszystkim powinien zzafundowac koszulki flagi balony ogolna organizacja oprawy meczowej oraz wspomagac nas w wyjazdach:)smile2.gif i promowac w naszym miescie imprezy takie jakimi sa mecze MKS-u:) i aby sprawił zeby reszta hali sie przylaczyła do naszego dopingu (wiem ze do tego jest potrzebny cud)wink.gif
Zibar
Od tego, żeby reszta hali się przyłączyła do zabawy jesteśmy my czyli KK, ale na to potrzeba cierpliwości i czasu, a dzięki dziewczynom mamy go całkiem sporo. Tym tematem równiez zajmiemy się na kolejnych spotkaniach
ario
CYTAT(micael @ wto, 01 kwi 2008 - 18:29) *
aby sprawił zeby reszta hali sie przylaczyła do naszego dopingu;)

Wiesz, do tego nie potrzebny jest sponsor. Tak ostatnio o tym myślałem i doszedłem do tego, że można by wysłać na inne sektory paru członków od Nas z KK, aby Ci rozkręcili trochę atmosferę. Mała mobilizacja by się przydała. Teksty typu "klaskać, śpiewać wszyscy razem..." i takie tam...

sry za OT
Goły
a nie lepiej jest sprawic aby w naszym młynie zasiadało po 100-150 chłopaków którzy beda darli sie przez cały mecz ?? to jest bliższe realizacji niż ruszenie tych pikników ...
Prosty
PAdziu pisze o plakatach ... to nasz sponsor KK robic ? to jest rola miasta/klubu raczej ...

co do sponsora, to nie bedzie mnie jutro na spotkaniu wiec napisze :
-dokladanie pieniedzy na wyjazdy/oplacanie wyjazdow
-zakupic/dolozyc do jakis flagibebnow i innych rzeczy, powiazanych z oprawa, tak jak bylo to teraz : np. jakby zakupil material
-moze zrobic nowe koszulki z dodatkowym jego logo ;D (np. biale na mecze na wyjazd)

w zamian za np. :
-jego logo na koszulkach ?
-jakas flaga z logo firmy ? (jak ma to bb i kalisz chyba)
Kamil_
Ja tylko mam nadzieję iż to nie będzie jakaś malutka firma, która "rzuci" nam grosze i będzie oczekiwała Bóg wie czego w zamian smile2.gif

Co do sklepu kibica, pewnie by się przydał, na początek z jakimiś drobiazgami. Typu długopisy, smycze etc. Na ewentualnie większe rzeczy w nim, przyszedł by czas. smile2.gif
Lui
wiadomo że nie plakaty to już jest obowiązek klubu my możemy tylko drukować dodatkowy typu jedz z nami do.. itd

No a tak szczerze mowiąc to ten sklepik kibica to nie głupi pomysł jakieś makotki czy cos takiego by sie przydały i to dodatkowy zysk dla nas.. smile2.gif

------------------

Padziu
pytanie - kto gdzie i kiedy miałby sprzedawać w tym sklepiku kibica

Bo że długopisy , smycze itd. to już wiem
Kamil_
Jak dla mnie to nawet ktoś z nas mógłby, przed meczem, bądź po. Bo po co i częściej, jak i zainteresowanie nie było by pewnie bardzo wielkie. Nie wiem jak kwestie prawne wyglądają z tym. Ale myślę że sprawa do dogadania.
Lui
Przyjść przed meczem 1.5 godziny wczesniej rozłożyć się tam gdzie wtedy wydawali szaliki no i niewiem kto by sprzedawał , nawet ja mogę ale napewno jakby to doszło do skutku to by sprzedawał np. Goły i "spółka".. smile2.gif
Kamil_
to już sprawa drugorzędna. Tylko wiesz, logo klubowe to pewnie znak zastrzeżony jest (choć i to nie jest pewne), także klub by musiał wydać zgodę na używanie znaku/herbu. Ale to by pewnie nie był problem.

Ciekawe kto to może być tym potencjalnym sponsorem...
Padziu
Z tymi plakatami chodziło mi o to żeby dogadali się z klubem żeby było ich więcej (zawsze ich jest mało i są słabo widoczne)
Co do sklepiku to kto będzie sprzedawał to raczej nie ważne pomyślcie raczej nad asortymentem bo na długopisach smyczkach czy notesach długo to nie będzie istniało
Lui
Noo to się ugada na spotkaniu , no wiadomo że sie na smyczach itd. długo nie pociągnie ale od czegoś trzeba zacząć.. wink.gif
Kamil_
Dziś spotkanie, ciekawe czy stać nas będzie teraz na samolot na wyjazdy wink.gif)
Padziu
Może ktoś by napisał co ustaliliście na tym spotkaniu ??
Zibar
Na spotkanie dotarliśmy, ale się nie odbyło, ponieważ ten pan który ma temat prowadzić z przyczyn losowych nie mógł przyjść. W przyszłym tygodniu mamy uzgodnić nowy termin spotkania.
Lui
I wiadomo już coś na temat tego sponsora , bo słuch o nim zaginął. smile2.gif

------------------

endriu
Tak zaginął, nie mamy od niego wiadomośći, pomimo, obiecał sie do nas odezwać. Pożyjemy zobaczymy. Należy tylko czekać. Może ktoś inny sie trafi. W niedługim czasie będziemy znać stanowisko klubu odnośnie wspierania KK.

pozdr...
ario
Dzisiaj na spotkaniu poruszyliśmy temat sponsoringu. Nikt nic nie mówił. Ja w drodze do domu przypomniałem sobie o jednej rzeczy.
Znam osobę, który prowadzi firmę na Mydlicach. W sumie to dwie tongue.gif
1. Perfectmoto.pl - http://perfectmoto.pl/
2. Auto-Latos - http://www.autolatos.kia.pl/
Coś takiego się nadaje?

Może by tam poszukać sponsora?
Mógłbym popytać, tylko że muszę wiedzieć na czym ma polegać sponsoring.
endriu
Sponsor ma sponsorować, czyli kasa na stół bez szemrania.
A tak na poważnie, jeżeli gość jest chętny sie spotkać to należy spotkanie zrealizować. I wszystko omówić.
Nam jako klubowi potrzebna jest kasa na wyjazdy i oprawę meczów. W zamian możemy na trybunach reprezentować jego firme poprzez np. transparent, logo na koszulkach itp. Wszystko do dogadania.
pozdr...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.