![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 40 Dołączył: pon, 17 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 88 ![]() |
czesc
wlasnie sie zarejestrowalem na tym forum i mam nadzieje na ciekawa i owocna wspolprace. postaram sie wniesc cos od siebie jak i promowac ta strone w kazdy mozliwy sposob. pozdrawiam ocet -------------------- Rzeczywistość dostarcza więcej wrażeń niż fikcja.
|
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
yo,
Witamy serdecznie. Im wiecej ludzi na forum tym lepiej (ciekawsze dyskusje) :) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
Wielkie joŁ Ocet!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Cze ocet, witamy i zapraszamy na wirtualnĄ wÓdkĘ
![]() -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Witam kolegĘ. ProponujĘpodyskutowaĆ na temat Twojej sygnaturki, ktÓra mi siĘnie podoba. Nasuwa niemiŁe skojarzenia. JeŻeli Polska ponad wszystko, to przede wszystkim ponad CO?
Pozdrawiam olo |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
Jashi Ty lepiej nie pij bo wiesz czy moŻe siĘto skoĹczyĆ
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 40 Dołączył: pon, 17 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 88 ![]() |
wirtualna wodka, ciekawe wole realana ale skoro nie ma moze byc wirtualna
olo napisal: QUOTE Witam kolegĘ. ProponujĘpodyskutowaĆ na temat Twojej sygnaturki, ktÓra mi siĘnie podoba. Nasuwa niemiŁe skojarzenia. JeŻeli Polska ponad wszystko, to przede wszystkim ponad CO? Pozdrawiam olo co to za niemile skojarzenia ? czyzbys nie kochaj swojej ojczyzny ? poprostu wkurwiaja mnie ludzie zapatrzeni na zachodnie gowno i tylko tyle jak ma byc dobrze w tym kraju skoro kazdy szuka okazji zeby go okrasc, wystarczy dobrze dbac o swoje interesy i jesli kazdy bedzie tak robil poprawa bedzie od razu widoczna. no i to wsumie takie krotkie ideologiczne wytlumaczenie tej sygnatury, jest to tylko moj punkt widzenia i nikt nie musi sie z nim zgadzac. -------------------- Rzeczywistość dostarcza więcej wrażeń niż fikcja.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
"Niemcy, Niemcy ponad wszystko" to jest to niemiŁe skojarzenie. Nie z wojnĄ a zjawiskiem socjologicznym, ale o tym by moŻna dŁugo. Ja aŻ tak bardzo nie kocham swojej ojczyzny. Na pewno nigdy ojczyzna ponad syna, ŻonĘ, matkĘ. Nigdy ponad upokorzenie. Ojczyzna jest tam gdzie chleb i moi najbliŻsi, a Polska jest dla mnie jedynie paĹstwem, ktÓre stwarza dla mnie i mojej rodziny jako takie warunki egzystencji. Niczym wiĘcej i niczym mniej. Zapatrzenie w "zachodnie gÓwno", jak piszesz, nie oznacza braku szacunku dla ojczyzny. To forum, jako forma porozumiewania siĘ, nie przyszŁo ze wschodu. RÓwnieŻ kradnie nasz cenny czas i czasem nie przynosi nic poza frustracjĄ.
Pozdrawiam CiĘserdecznie olo |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
ALe gadka. Przeciez i tak wszyscy wiedza ze: KULT UBER ALLES 8) 8)
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE(rafi) ALe gadka. Przeciez i tak wszyscy wiedza ze: KULT UBER ALLES 8) 8) JuŻ jutro o 20. W Sosnowcu zaczĘli graĆ 15 min. wczeŚniej wiĘc i wczeŚniej warto siĘwybraĆ na ZielonĄ ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Ocet widzĘŻe zrobiŁeŚ mocne wejŚcie, dawno nic tak nie poruszyŁo Ola ...
![]() Witam i mam nadziejĘŻe Twoja aktywnoŚĆ na tym forum nie zakoĹczy siĘna obecnym temacie. 8) 8) 8) -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
Eee tam,
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:34 |