![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: śro, 19 mar 08 Nr użytkownika: 1,174 Płeć: Mężczyzna GG: 8456189 Skype: czesio-samo-zlo Tlen: brak ![]() |
witam, nagralem moja pierwsza piosenke, i poswiecilem ja mojemu ukochanemu miastu : Dąbrowie
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bit nie najgorszy, ale zrozumieć tekst ciężko....
Ten post edytował Kamil_ czw, 20 mar 2008 - 19:56 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: śro, 19 mar 08 Nr użytkownika: 1,174 Płeć: Mężczyzna GG: 8456189 Skype: czesio-samo-zlo Tlen: brak ![]() |
tutaj jest tekst w wersji ocenzurowanej ;d
Rozpoczynam ten kawałem dedykacją dla ciebie frajerze, zapraszam na Mydlice pozerze ! joł , podjeżdża beema , czarne szyby EMA EMA , Fele dwudziechy , skorzana tapicera … 2x: - to Dąbrowski styl życia, nasze klimaty , osiedlowe dramaty , jaranie skrętów z herbaty.. , nikt nam tego nie zabierze bo Dąbrowa – zawsze będzie w naszej wierze ! Mydlice, Manhattan , Gołonóg , Reden – tam się wychowałem , pierwsze skręty wyjarałem, pierwszy raz się naj*bałem , pierwszy raz zachorowałem, pierwszy oberwałem Mydlice ,osiedle to wielkie, ale i tak zawsze i wszedzie moim domem ono będzie. ziomy tu wspaniałe , pamiętam te dni, wspólne imprezy, ustawki, , łażenie bezsensu , ciosanie w bale … nie zapomniałem – było wspaniale . były gorsze dni, ale co ja będę mówić , czasem się hajs w klubie przegrało, czasem się w ryj oberwało , lecz i tak kocham to miejsce , tych ludzi ten klimat ! Dziękuje im za to , że są tu i teraz ze mną , za to że byli jak ich potrzebowałem , dlatego ich tak bardzo , zawsze kochałem . Refren 2x: Tutaj pijemy grubo, wszedzie leje się czyta , nasze biby SA ostre, nie ma takich w całej polsce, 2 kielony na raz, jak pije to grubo, ty po takim czymś już bys dawno leżał, obudzili by cie pałą i rozbudzili kijem, pozniej w szpitalu promili 2 i6 , co ci ku*wa jest ? jeee .jestem wariat , może poj*bany, często naj*bany , jak wychodze na miasto, ide na shopping ludzie mnie rozpoznaja, wszyscy się ze mna witaja i mnie podziwiaja. wielu chciało być takimi jak my,no w sumie nic, ale przecie tacy nie bedizecie, my mamy hajs , talent , wene, nas nie przebijecie , sorry ziomy … Refren 2x: Pozdrawiam cie pe*ale, i tak dostaniesz <hahaha> |
|
|
![]()
|
|
http://www.wrzuta.pl/audio/gbMTsDjaOY/qbeu...l_lepsza_jakosc
tutaj jest piosenka w lepszej jakosci, da sie juz zrozumiec tekst ;d |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:13 |