Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: D±browski styl
Forum Mieszkańców D±browy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
QbeU
witam, nagralem moja pierwsza piosenke, i poswiecilem ja mojemu ukochanemu miastu : D±browie biggrin.gif wiem ze piosenka jest jeszcze nie najlepsza ale zaczynam dopiero i jak kupie nowy lepszy mikrofon to nie bedzie slychac tego szelestu . zeby zrozumiec slowa trzeba sie troche wsluchac bo na poczatku szelest moze przeszkadzac . jakby ktos nie zrozumial slow to niech napisza ja wrzuce tekst ;dno tak ... linka wam zapomnialem dodac xD http://qbic93.wrzuta.pl/audio/9Ucobmzqi2/q..._dabrowski_styl
Kamil_
bit nie najgorszy, ale zrozumieć tekst ciężko....
QbeU
tutaj jest tekst w wersji ocenzurowanej ;d

Rozpoczynam ten kawałem dedykacj± dla ciebie frajerze, zapraszam na Mydlice pozerze ! joł , podjeżdża beema , czarne szyby EMA EMA , Fele dwudziechy , skorzana tapicera …

2x:
- to D±browski styl życia, nasze klimaty , osiedlowe dramaty , jaranie skrętów z herbaty..
, nikt nam tego nie zabierze bo D±browa – zawsze będzie w naszej wierze !
Mydlice, Manhattan , Gołonóg , Reden – tam się wychowałem , pierwsze skręty wyjarałem, pierwszy raz się naj*bałem , pierwszy raz zachorowałem, pierwszy oberwałem

Mydlice ,osiedle to wielkie, ale i tak zawsze i wszedzie moim domem ono będzie. ziomy tu wspaniałe , pamiętam te dni, wspólne imprezy, ustawki, , łażenie bezsensu , ciosanie w bale … nie zapomniałem – było wspaniale . były gorsze dni, ale co ja będę mówić , czasem się hajs w klubie przegrało, czasem się w ryj oberwało , lecz i tak kocham to miejsce , tych ludzi ten klimat !
Dziękuje im za to , że s± tu i teraz ze mn± , za to że byli jak ich potrzebowałem , dlatego ich tak bardzo , zawsze kochałem .

Refren 2x:

Tutaj pijemy grubo, wszedzie leje się czyta , nasze biby SA ostre, nie ma takich w całej polsce, 2 kielony na raz, jak pije to grubo, ty po takim czym¶ już bys dawno leżał, obudzili by cie pał± i rozbudzili kijem, pozniej w szpitalu promili 2 i6 , co ci ku*wa jest ? jeee .jestem wariat , może poj*bany, często naj*bany , jak wychodze na miasto, ide na shopping ludzie mnie rozpoznaja, wszyscy się ze mna witaja i mnie podziwiaja. wielu chciało być takimi jak my,no w sumie nic, ale przecie tacy nie bedizecie, my mamy hajs , talent , wene, nas nie przebijecie , sorry ziomy …

Refren 2x:

Pozdrawiam cie pe*ale, i tak dostaniesz <hahaha>
QbeU
http://www.wrzuta.pl/audio/gbMTsDjaOY/qbeu...l_lepsza_jakosc

tutaj jest piosenka w lepszej jakosci, da sie juz zrozumiec tekst ;d
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.