![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem założyć ten temat. Mam na bieżąco pewne informacje na ten temat, wiec w razie jakichkolwiek pytań mogę odpowiedzieć na nie :)) Gram w kręgle już dość długo. Sport ten staje się coraz bardziej popularny. W naszym rejonie można pograć obecnie w Nemo jak i Orionie. Jeżeli chciałby ktoś uzyskać więcej informacji np o danej kręgielni , terminach turniejów, lidze bądź po prostu o kręglach piszcie !!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
ja to lubie od czasu do czasu ale zawsze popijajac piwka wiec wiecie jak zalezy na wynikach i nie mam sie czy chwalic
![]() Ile w Nemo kosztuje i czy jest duzo chetnych? Trzeba wczesniej rezerwowac czy nie ma problemu? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
hmmm to może ja pomogę....
1. cennika dokładnie nie pamiętam ale jeśli się nie mylę to są takie godziny w weekend w których 1h-40 zł ale 2-ga godzina gratis... więc można czasami załapać się na tańsze wejście :) 2. chętnych jest sporo zwłaszcza w weekendy :) w tygodniu bywa różnie 3. w weekend należy rezerwować tory, np. jeśli wybierasz się na godziny wieczorne 18-19-20 itd. należy zadzwonić na wszelki wypadek rano! i raczej nie ma mowy o spontanicznych odwiedzinach bo wtedy tory są już zarezerwowane na kilka godzin 4. najlepiej grać w 4-6 osób na dwie godziny gry albo 2-4 na jedną godzinę ps: jeśli tor jest zarezerwowany to można się spóźnić max. 10-15 minut bo potem jest on wynajmowany komuś innemu więc w razie spóźnienia najlepiej dzwonić numer do kręgielni pod którym można załatwić wszystko: (32) 639-05-96 na tej stronie są podane godziny otwarcia -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
Dzięki za pomoc Maryhna.
Co do cenników to miałem oba zarówno do Nemo jak i Oriona ale jakoś zapodziały mi się. Osobiście korzystam z jednej ceny dla uczestników ligi w Orionie bądź też zniżek dla uczących się, więc nie znam go na pamięć :)) W Nemo grywam rzadziej ale teraz startuje liga więc będę tam częściej. W sobotę turniej w Orionie a poniedziałek liga w Nemo więć wezmę ulotki z cenami i wrzucę je tutaj. Jeśli chodzi o rezerwację to faktycznie trzeba rezerwować na weekendy na godziny wieczorne. Jeżeli np w sobotę będziemy chcieli iść a nie mamy rezerwacji to mała szansa żeby było coś wolne po 18 :)) Wiąże się to też z porą zimową, nie ma co robić w domu więc ludzie tam spędzają czas przez co jest więcej rezerwacji. A propo turnieju :))) to jeżeli ktoś czuje sie na siłach to w sobotę będzie właśnie w Orionie. O 9 30 jest rozgrzewka o 10 startuje. Rozgrywa się 8 gier z czego liczy się suma wszystkich pinów. Koszt to 30 zł dla młodzieży uczącej się i 50 zł normalnie. Do wygrania atrakcyjne nagrody za 3 pierwsze miejsca. Przy 20 osobach gra się średnio do 14-15 godziny, więc trzeba trochę czasu zarezerwować. Zapomniałem jeszcze o jednym ![]() Maryhna widzę, że dużo wiesz, więc może też dobrze grasz :)). Może to turniej dla Ciebie?? :) heh Ten post edytował andy czw, 03 sty 2008 - 16:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
heh dzięki za zaproszenie ale już jakiś czas nie grałam
![]() poza tym heh lubię hardcore i gram z tipsami na rękach ![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja bym sobie z miłą chęcią pograł.
Jakaś liga dla amatorów/początkujących jest? ![]() |
|
|
![]()
|
|
uuu z tipsami to pewnie trzeba uważać, żeby nie odleciały z kulą hehe a ten turniej to raczej dla zaawansowanych, żeby być w trójce trzeba mieć średnią z 8 gier tak 160-170 - to absolutne minimum :))) Większość osób co tam przychodzi gra często, ale zdarza się że przychodzi ktoś kto po prostu chce pograć.:)))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zostanę przy pokerze
![]() Może za jakiś czas pogram, jak się podszkolę |
|
|
![]()
|
|
andy ty wiesz, że na kilka miesięcy gry tylko raz odpadł mi paznokieć
![]() ![]() hahaha i faktycznie, wtedy poleciał z kulą ![]() Ten post edytował Maryhna czw, 03 sty 2008 - 22:15 -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
hehe dobrze, że to nie był palec joke
![]() ![]() Ten post edytował andy czw, 03 sty 2008 - 22:24 |
|
|
![]()
|
|
aha... nie polecam zbyt dużej ilości alkoholu nawet w rozgrywkach amatorskich
![]() po 2 piwach istnieje spora szansa wylądowania tyłkiem w rynnie ![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
eee to taki dobry nie byłem nigdy
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: wto, 07 paź 08 Nr użytkownika: 1,708 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
29 Października w Fantasy Park Sosnowiec rusza Amatorska Liga Bowlingowa sławo "liga" może odstraszać osoby które nie grają dobrze w kręgle, jednak jest to błędne myślenie bo ta liga jest przeznaczona dla każdego, o różnym stopniu umiejętności system HANDICAP - dodatkowe punkty dla słabszych graczy wyrównują szanse rozgrywki odbywają się co środę o 19:00 (trzeba się zgłosić 15 minut wcześniej) przez 15 tygodni, po zakończeniu rozgrywek 16 najlepszych graczy przechodzi do finału Masters który odbędzie sie 04.03.2009 opuszczenie kilku rozgrywek nie pozbawia szans na wejście do finały Masters, do wygrania BARDZO ATRAKCYJNE NAGRODY!!!!!!!! notebook HP Pavilion DV6840EW, aparat cyfrowy Olympus MJU 1060, zestaw głośników JBL 2.1 Creature II regulamin ligi oraz wyniki na stronie www.alb.fantasypark.pl Mod: Jak to trudno poszukac na forum odpowiedniego tematu ? Pózniej przeniose ten post. Ten post edytował Zibar czw, 16 paź 2008 - 12:08
Załączony plik
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:11 |