![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Planowany jest wyjazd kibiców do Bielska na mecz piątej kolejki LSK.
Spotkanie organizacyjne odbędzie się 18.12.2007 (wtorek) o godz. 19 w kawiarni hali Centrum. Zbiórka przed halą . Mamy do dyspozycji autokar, który pomieści 52 osoby. Orientacyjny koszt przejazdu, to 12 zł. Wszystkich zainteresowanych wspomaganiem naszych siatkarek zapraszamy. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no i świetnie :) No to jedziemy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
12zł przejazd + bilet? xD
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chyba nie. 12 zł to cena tylko za przejazd (600 zł kosztuje wynajęcie autokaru)
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 71 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
przejazd dla jednej osoby to ok 12zl plus bilet na mecz (ulgowy 6 zl, normalny 10zl)to jest wyjazd wiec moze utargujemy dla calej wycieczki ulgowe:P nie zadawac glupich pytan tylko przyjsc na spotkanie we wtorek i sie zapisac.Mecz jest prawdopodobnie o 17 z tego co wyczytalem na stronie MKSu wiec powrot nie powinnien byc pozniej niz 22 ale to bedzie wiadome na spotkaniu KK
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Mecz jest prawdopodobnie o 17 z tego co wyczytalem na stronie MKSu wiec powrot nie powinnien byc pozniej niz 22 ale to bedzie wiadome na spotkaniu KK ja na stronie BB czytalem ze o 18 :) bilet by sie przydal ulgowy, szczegolnie, ze wiekszosc osob lapie sie na taki bilet (legitki szkolne ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Hmmmm a czy tylko KK może się zapisywać? :>
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wszyscy mogą
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
No i bardzo dobrze
![]() ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 90 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Strzemky Nr użytkownika: 921 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszyscy mogą jechać, ale jeden warunek... Nie oszczędzanie gardeł i głośny doping razem z nami...
![]() Pozdr... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Myślę, że każdy, kto pojedzie do Bielska będzie kibicował. (przypominam sobie wyjazdy do Krakowa i Chorzowa, gdzie było tylko słychać dąbrowskich kibiców).
Zapraszamy jeszcze raz - wtorek 18 grudzień godzina 19.00 pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Szewiec możesz być spokojny, że statystą to ja nie będe xD... W Krakowie na play offach pokazaliśmy co potrafimy :)
ooo Endriu mnie wyprzedził ![]() Ten post edytował szer nie, 16 gru 2007 - 15:48 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Przejrzałem bielskie forum z grubsza i mam takie spostrzeżenie. Z tego co wyczytałem to u nich z kibicowaniem na siatkówce nie jest najlepiej, nie mają fan klubu, zorganizowanego dopingu. Więc pewnie ich zakrzyczymy. Tylko jedno mnie dziwi...u nas na Pucharze Polski przecież to właśnie Bielsko dopingowało (m.in. Naszą drużynę) więc jak to jest? Czyżby tak jak u Nas? Że ludzie na wyjazdach czują się swobodniej, bo sąsiad nie widzi? Nie byłem na turnieju PP u nas, więc nie wiem jak to wyglądało z tym dopingowaniem przez bielszaczan, a moja opinia na początku wypowiedzi pochodzi z zasłyszanych wiadomości.
|
|
|
![]()
|
|
Hmmm na PP bielscy kibice byli wspaniali musze powiedzieć :). Przyszło do środkowego sektora 2 czy 3 gości i zaczeli kibicować Dąbrowie... Stworzyli ciekawe widowisko :)
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przejrzałem bielskie forum z grubsza i mam takie spostrzeżenie. Z tego co wyczytałem to u nich z kibicowaniem na siatkówce nie jest najlepiej, nie mają fan klubu, zorganizowanego dopingu. Więc pewnie ich zakrzyczymy. No to masz nieistniejący KK Bielska ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dosyć aktywny ten nieistniejący klub kibica
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pon, 17 gru 07 Skąd: Bielsko-Biała Nr użytkownika: 959 Płeć: Mężczyzna GG: 7013822 ![]() |
No to masz nieistniejący KK Bielska ![]() ![]() Hej wszystkim. Dokładnie to własnie jest nasz KK.Zdjęcie pochodzi akurat z sobotniego spotkania z Piłą na wyjeździe gdzie było nas ok 40 osób ale nasz klub liczy oficjalnie ponad 50 osób a kibicuje nawet do 100.Tak wiec zapraszamy do nas na meczyk i mam nadzieje ze razem stworzymy wspaniałą atmosferę. Pozdrowienia dla kibiców z Dąbrowy i do zobaczenia w BB |
|
|
![]()
|
|
no to przepraszam kibiców z Bielska, innego forum używacie czy jak?
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 71 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jutro na spotkaniu ,będzie przeprowadzona zbiórka pieniędzy na oprawę do Bielska.Za pieniądze ,które uda nam sie zebrac zakupimy niezbędne materiały które pozwolą nam w przygotować czegos ciekawego. Chciałem tutaj przypomniec ze 104zł ktore zebralismy tydzien temu sie nierozpłyneły, one dalej są ale jezeli chcemy pokazac sie Bielsku Białej z dobrej strony potrzebna jest większa gotówka!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 90 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Strzemky Nr użytkownika: 921 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam taką propozycję... Pamiętacie jak przyjechali do nas kibice z Kalisza... Mocne wejście mieli.... Może my zrobimy coś takiego w Bielsku? Bębny, i krzyk na całe gardło:
Jesteśmy wszędzie tam Gdzie nasza DĄBROWA gra lalalala lalalala:D co wy na to? pozdr ![]() |
|
|
![]()
|
|
Propozycję? Ja myślałem, że to będzie nasz obowiązek
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
dokładnie tak jak mówi szer :) Ciekawe co to za flage/baner przygotowuje Goły ;>
|
|
|
![]()
|
|
Nie ważne jaką, ważne, że bo tak z pustymi rękoma
![]() Ważne, by zarząd klubu tj. Pan Karlik dotrzymał obietnicy i byśmy dostali osprzętowanie tj. flagi i te koszulki... :). Sami też musimy coś zrobić, tylko musimy dobrze przemyśleć co to będzie... Wierze tutaj w talent graficzny koleżanki, która się podejmie tego wyzwania xD... To spotykamy się w sobote i do Bielska :). Pokażmy na co nas stać! Że umiemy kibicować, zarzyjmy to złe wrażenie, gdy ostatnio u nas kibice z Bielska byli... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: czw, 06 gru 07 Nr użytkownika: 930 Płeć: Mężczyzna GG: 7678372 ![]() |
Szykuje sie wspanialy meczyk i jeszcze wspanialszy doping :) Wierze w kolezanke
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To my ,fani z Dabrowy , za nasz klub wyjątkowy , za klub ! za MKS ! pójdziemy aż po życia kres x 2
Te słowa mają być przez wszystkich znane perfekt !!!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Transparent będzie odpowiedni do sytuacji
![]() ![]() !!WSZYSCY NA MECZ!! WSZYSCY NA BIAŁO!! Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Goły, nie żebym podważał Twój autorytet, czy coś w tym stylu, ale uważam że lepiej brzmi 'za KLUB NASZ..." a nie "za NASZ KLUB..." Ale to tylko taka moja uwaga, nie wiem co Ty o tym myślisz.
Co do tego malowania, Goły najlepiej się odezwij do tej koleżanki, bo mi dzisiaj mówiła, że w piątek nei ma czasu i jakby coś to albo jutro, albo w sobotę rano. Najlepiej się do niej odezwij i wszystko sobie uzgodnicie ![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiadomości dot. wyjazdu są nastepujące:
1. Mamy jeszcze 3 miejsca - chętnych na nie prosimy o kontakt z Endriu 2. Na mecz niestety nie dostalismy, żadnych wejściówk. Kupujemy bilety w cenie 12 i 8 zł. 2a. Prosimy przygotować odliczoną gotówke, bo zbieramy w autobusie i wchodzimy grupą, zgodnie z lista zapisanych, która jutro będzie przefaksowana go Bielska. 3. Mamy przygotowany sektor na trybunach. 4.Prosimy o zabranie dokumentu tożsamośći, który będzie wymagany przy wejściu na mecz. 5. Nie zapomnijcie o oświadczeniach dla nieletnich Powiadomcie pozostałe osoby, które jadą a nie mają dostepu do internetu. Ten post edytował Zibar czw, 20 gru 2007 - 13:45 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeżeli uzbiera sie cos ponad te 52 miejsca ?Przeciez dzisiaj i jutro zgodnie z plakatem prowadzone sa dodatkowe zapisy ! Mysle że na takie wyjazdy nie powinna byc najwazniejsza liczba miejsc w autokarze tylko liczba osób na sektorze ...
|
|
|
![]()
|
|
Patrz pkt 2a. lista wysłana faksem + to co było na potkaniu o busach
Ten post edytował Zibar czw, 20 gru 2007 - 13:49 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
[...] 5. Nie zapomnijcie o oświadczeniach dla nieletnich [...] jaka ma byc tresc na oswiadczeniu wypisana przez matke ? O ktorej jest spotkanie przed hala ? -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Jaka treść? No że zezwala synowi/córce XYZ na wyjazd na mecz do Bielska, i ewentualnie dopisek że odpowiedzialność bierze na siebie, treść jest drugorzędna, najważniejszy jest podpis i to że pozwala
![]() A co do godziny, to z tego co pamiętam to 15.30. Pozdrawiam :) |
|
|
![]()
|
|
Oświadczenie np 21.122007 Dąbrowa G. tresc oswiadczenia to np. Wyrażam zgodę na udział mojego dziecka....(imię i nazwisko)na wyjazd do Bielksa Białej na mecz siatkówki i odpowiadam za jego zachowanie ![]() podpis rodzica |
|
|
![]()
|
|
Spotkanie godzina 15.30 pod halą, a wyjazd 16.00
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
a jakie wasze typy na ten mecz???
jak dla mnie przy dużym szczęściu(i przy waszym dopingu) 3-1, -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam dwa typy jeden jako wielki optymista i fan stawiam na wynik taki jak z Wisłą Kraków....3:2 dla nas i super prezent na święta a drugi jako realista 3:0 dla BKS'u no może uda się seta urwać.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mysle ze jak zdobedziemy w Bielsku 1 punkt to bedzie sukces. I ja wierze w to ze damy rade chodziaz tyle zdzialac :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 89 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 905 Płeć: Mężczyzna GG: 9925585 Tlen: micael89 ![]() |
wynik nie jest wazny jestesmy skazani na pozarcie w tym meczu wazne zebysmy sie pokazali jak dabrowa potrafi sie bawic no i powalczyc by sie przydalo . . . lecz kazdy dobbrze wie ze jezeli bedzie 3:1 dla BKS-u to bedzie dobrze . . . co nie oznacza ze 3:2 dla nas by mnie nie ucieszyło :) ogladalem mecz w srode BKS-u w pucharze CEV grali z jakimś rumuńskim zespołem naszpikowanym gwiazdami z innych krajów w tym z Kuby. . . poradzili sobie pokonali go 4:1 (3:1 - wygrana dzieki złotemu setowi który jest rozgrywany do 15 pkt) . . . pokazali dobra doswiadczona siatkowke. . .i sa bardzo dobrym zespołem na Europejskim poziomie. . . a co do kibicow to maja tez ekipe okolo 50 osobowa KK, naliczylem tez ok.6 bebnow roznej wielkosci ale to nie znaczy ze nie da sie ich przebic :) pokazemu co potrafimy w sobote do zobaczenia
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No będzie ciężej niż myślimy
![]() CYTAT Wspieramy naszą drużynę - wyjazd do Bielska 2007-12-20 21:00:00 Pierwszy raz w tym sezonie nasza drużyna zagra na wyjeździe przy wsparciu swoich kibiców, a wsparcie to będzie niezwykle potrzebne. Po pierwsze faworyta tego spotkania nie trzeba nikomu przedstawiać, a po drugie trener Wiesław Popik ma problem ze skompletowaniem składu. W nadchodzącym pojedynku zagrają ze sobą drużyny, które walczą o odmienne cele. BKS Aluprof Bielsko-Biała mierzy w tytuł mistrzowski i w tym sezonie jeszcze nie przegrał spotkania a ostatnia wygrana z Farmutilem budzi respekt, natomiast MKS Dąbrowa Górnicza jako cel na ten sezon ma utrzymać się w Lidze Siatkówki Kobiet i ma na swym koncie jedno zwycięstwo w ostatnim pojedynku z Gedanią Gdańsk, okupione jednak pewnymi startami. Po dzisiejszym treningu trener w rozmowie z nami podziękował dąbrowskim sympatykom za doping na ostatnim meczu i poprosił o podobny w czasie nadchodzącego spotkania, gdyż problemy zdrowotne nie ominęły dąbrowskiej drużyny. Dwie zawodniczki nie uczestniczyły w regularnych zajęciach z powodu wysokiej temperatury, ale poważniejszy problem jest z naszymi rozgrywającymi, gdyż jedna z nich nabawiła się poważnej kontuzji i występ w Bielsku stanął pod znakiem zapytania. W dotychczasowych kontaktach z zespołem BKS-u w ramach przygotowań do ligi i w rozgrywkach Pucharu Polski dąbrowianki starły się pięciokrotnie, ale w żadnym z tych spotkań nie udało się im zwyciężyć. Planowany wyjazd kibiców do Bielska na mecz piątej kolejki LSK. Zbiórka przed halą Centrum sobota godz. 15.30 , wyjazd godz. 16.00 Mamy do dyspozycji autokar, który pomieści 52 osoby. Osoby niepełnoletnie zapisane na wyjazd prosimy o dostarczenie oświadczeń. Wracamy również przed halę. Bilety na mecz w cenie: 12 zł - normalny 8 zł - ulgowy. Źródło: (ZA)-informacja własna. tak, że musimy się zmobilizować i kulturalnym, ale głośnym dopingiem pomóc dziewczynom, żeby nie były osamotnione w walce nie tylko z rywalkami ale i z własnym zdrowiem. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dokładnie. pamiętajmy, jedziemy się tam przy okazji wspierania dziewczyn pobawić. Pokażmy w Bielsku że wiemy co to kibicowanie na wysokim poziomie. By móc z dumą zaśpiewać: "Tak się bawi, tak się bawi, Dąbrowa!" :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
ciekawe, jak zareagują na nasz doping
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
A jak mają zareagować??
|
|
|
![]()
|
|
Hyh dziwne teksty piszesz filip.... Doping jak to doping... Nie powali Bielszczan, ani naszych dziewczyn. Nasze dziewczyny będą miały wsparcie w nas, a w Bielsku zrobimy z tamtejszym KK ciekawe widowisko :)
|
|
![]()
|
|
co to wogóle za farmazony ? będzie dobrze jak przegramy 3-1 , doping nie powali tych i tamtych
![]() Ten post edytował Goły pią, 21 gru 2007 - 14:43 |
|
|
![]()
|
|
To jest nasz najbliższy wyjazd i pewnie jedyny w tym sezonie, na który wybierzemy sie w dobrej liczbie!dlatego też podczas tego meczu musimy zaprezentować sie jak najlepiej!!Nie ma obijania się nawet jezeli dziewczyny,będą przegrywały sety do 7!!Zdzieramy gardła i dajemy z siebie wszyskto!Nadchodzą święta wiec kazdy sobie odpocznie jak pozdziera gardła przez 1,5godzinki:))
|
|
|
![]()
|
|
tylko 1,5? A nie śpiewamy przed, i po meczu?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 89 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 905 Płeć: Mężczyzna GG: 9925585 Tlen: micael89 ![]() |
Przydało by sie tez zaspiewac ze wzgledow atmosfery lepszej a takze z tego wzgledu jak pokazali sie kibice Bielska u nas na Turnieju o Puchar Prezydenta Miasta czy w Pucharze Polski :
BKS też, BKS też przyjacielem Dąbrowy jest !! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przydało by sie tez zaspiewac ze wzgledow atmosfery lepszej a takze z tego wzgledu jak pokazali sie kibice Bielska u nas na Turnieju o Puchar Prezydenta Miasta czy w Pucharze Polski : BKS też, BKS też przyjacielem Dąbrowy jest !! Z takim dopingiem poczekamy, nic nie ustalamy! Wszystko zależy od tego jak będzie wyglądała atmosfera na tym meczu. To oczywiste ( przynajmniej dla kibiców Zagłębia Sosnowiec, patrz: piłka nożna) że BKS Bielsko to zgoda i zawsze panuje między nami miła atmosfera, więc powinno być na tyle dobrze abyśmy mogli coś takiego zaśpiewać. Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
CYTAT siatka.org
Przed wyjazdem do Bielska w Dąbrowie nie jest wesoło Dąbrowianki czeka kolejny wyjazd. Zagrają w Bielsku-Białej w meczu piątej kolejki LSK z miejscowym BKS Aluprof. Trener Wiesław Popik zapowiadał, że jego podopieczne pokażą się z dobrej strony. Czy dotrzyma słowa? Będzie to trudne, gdyż ma obecnie w zespole „szpital”. Pierwszy raz w tym sezonie MKS zagra na wyjeździe przy wsparciu swoich kibiców, a wsparcie to będzie niezwykle potrzebne. Po pierwsze faworyta tego spotkania nie trzeba nikomu przedstawiać, a po drugie trener Wiesław Popik ma problem ze skompletowaniem składu. W nadchodzącym pojedynku zagrają ze sobą drużyny, które walczą o odmienne cele. BKS Aluprof Bielsko-Biała mierzy w tytuł mistrzowski i w tym sezonie jeszcze nie przegrał spotkania a ostatnia wygrana z Farmutilem Piła budzi respekt, natomiast MKS Dąbrowa Górnicza jako cel na ten sezon ma utrzymać się w Lidze Siatkówki Kobiet i ma na swym koncie jedno zwycięstwo w ostatnim pojedynku z Gedanią Gdańsk, okupione jednak pewnymi startami. Po dzisiejszym treningu trener podziękował dąbrowskim sympatykom za doping w ostatnim meczu i poprosił o podobny w czasie nadchodzącego spotkania, ponieważ będzie on niezbędny. Problemy zdrowotne nie ominęły dąbrowskiej drużyny. Dwie zawodniczki nie uczestniczyły w regularnych zajęciach z powodu wysokiej temperatury, ale poważniejszy problem jest z rozgrywającymi, gdyż jedna z nich nabawiła się poważnej kontuzji i jej występ w Bielsku stanął pod znakiem zapytania. - "Nasz cel to przyjechać i pokazać, że umiemy grać siatkówkę. Wiadomo kto jest faworytem tego meczu, a nam akurat jakoś nie wychodzą spotkania z ligowymi potentatami" - powiedział dla portalu SportoweBeskidy.pl trener Wiesław Popik. - "Zdarzało się, że dziewczyny przegrywały mecz już w szatni. Mam nadzieję, że jutro będzie inaczej, a pięciosetową potyczkę wziąłbym dziś w ciemno." W dotychczasowych kontaktach z zespołem BKS-u w ramach przygotowań do ligi dąbrowianki starły się pięciokrotnie, ale w żadnym z tych spotkań nie udało się im zwyciężyć. Jedynie podczas turnieju o Puchar Prezydenta Dąbrowy Górniczej urwały popularnym „Stalówkom’ jednego seta. Jak zaprezentują się siatkarki MKS-u w najbliższą sobotę? Ich kibice przekonają się o tym wkrótce. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
alez pogrom 2:0 25:14 25:18 6:0...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
no i koniec.... 3:0no i koniec... 3:0
-------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
Może i 3:0 w Bielsku, ale nasz doping był....hehe wspaniały xD. Se trochu gardło zdarłem xD
|
|
![]()
|
|
szkoda przegranej, no ale wyjazd udany :) Nie ma to jak: "Weeesoołych Świąaat"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Doping elegancki, ale zawsze moze byc lepiej. Kto nie byl niech zaluje!!
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
Ktoś kręcił filmiki także fajnie by było jakby wrzucił na neta :)
|
|
|
![]()
|
|
Gardła chyba zdarte mamy :). I racja, kogo nie było niech żałuje!
I wszyscy razem "weeeesołych świąąąt, weeeesołych świąąąt, wesołych, wesołych, wesołych świąt" ;d Aha i teraz tylko czekać na fotki robione naszej ekipie xD. Chyba Endriu takowe robił :) Ten post edytował szer sob, 22 gru 2007 - 21:10 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
racja Endriu robił, ale taka baloniada czy konfetti to świetnie wygląda na filmikach, nie proporcjonalnie lepiej niż na zdjęciach, ale i tymi nie pogardzę
![]() PS. Hala mi się wcale nie podobała, i to nagłośnienie, u nas jest za głośno, a tu? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ta hala to jakaś studnia
![]() Źle się oglądało, bo to jakieś filary tutaj stały.... Miejsca na samej górze, no ale spoko xD... I tak pokazaliśmy co potrafimy :). I frekwencji w tym BB to zbytnio dużej nie mieli :). Wiele pustych miejsc było -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie no było super chyba dłużej się zadomowię w klubie kibica, szkoda tego wyniku ale dopingowanie szło całkiem nieźle:)
|
|
|
![]()
|
|
[...] chyba dłużej się zadomowię w klubie kibica[...] Nie ma to tamto, w KK się jest do końca ;p. Nie ma już odwrotu ;d -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Hala beznadziejna, nie dosc, ze filary, mala ilosc miejsc bo zaledwie 1000. A pozatym z jednej strony trybun nie widac juz drugiej, tragedia.
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
No cóż :). My się możemy cieszyć, że mamy jedną z najlepszych hal w lidze :)...
Hala kijowa, ale za to jaki zespół mają :). Jeden z pretendentów do mistrzostwa.... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
ano tak nasza hala niczego sobie w porownaniu do bielskiej :)) meczy mógł być troche lepszy ale doping super, gardło siada :))
Ten post edytował andy sob, 22 gru 2007 - 21:44 |
|
|
![]()
|
|
Gardło siada, aż sobie przypominam play-offy w Krakowie
|
|
![]()
|
|
Jeżeli chodzi o hale to macie racje że jest do kitu:P Nasz doping dobry w niektórych momentach nawet bardzo dobry!Gdyby osoby,które siedziały po boku zszedły obok Gołego to jeszcze byłoby głosniej!Nagłośnienie na hali tragedia(pod względem puszczanych decybeli)niekiedy myślałem,że pękną mi bębenki:P Frekwencja słaba,ale nie mozna było sie spodziewać tłumów skoro drużyna gra z beniaminkiem.Kibice Bksu coś tam krzyczeli,ale ledwo co ich słyszałem bo oczywiście nasz "Fanatyczny" doping ich zagłuszał:)Oprawa jak na pierwszy raz może być.Z tego co słyszałem wykonanie chłopakom tego transu "Dąbrowianie" i Mksu na kartonach zajęło prawie 10godz,dlatego szacunek dla nich za poświęcony czas!Można było się spodziewać szybkeigo meczu i tak się stało.Dużo błędów po stronie MKSu ,ale także kilka przebłysków chociażby przy prowadzeniu 3:0.Żałuje,że mecz nie transmitowała żadna stacja. Dziękówka z mojej strony dla tych którzy byli i wspierali dziewczyny.
|
|
|
![]()
|
|
Hmmm troche było takich miejsc gdzie byliśmy wogóle cicho :|... Z boku to między innymi ja siedziałem, a raczej stałem, ale było tam naprawde głośno
|
|
![]()
|
|
Dąbrowa ale ale
Weeesołych świąt, wesoołych świąt ![]() Co do meczu, porażka była oczywista, ale 2 set był wyrównany :) bardzo zdenerwowala mnie piłka oddana za darmo na koniec boiska i nasze stracenie punktu ... albo dwie dziewczyny biegły do piłki i czasem to odbicie wychodziło tragicznie, albo zdjęte piłki do przyjęcia. Dzięki za wyjazd Ten post edytował Prosty sob, 22 gru 2007 - 22:01 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
jak tak opowiadacie to żałuje ze mnie tam nie bylo
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
No i żałuj, żałuj :). Mecz się zakończył, a my jeszcze z 20 minut dalej się darliśmy :). "Tak się bawi, tak się bawi DĄBROWA!"
Wielkie dzięki wszystkim za wyjazd wspólny :). Kolejny przystanek Hala Centrum :) Ten post edytował szer sob, 22 gru 2007 - 22:13 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
jak ktos ma fotki i filmiki to podawac adresy, bo chetnie obejrze :)
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Co do meczu to niestety widać brak ogrania, dziewczyny wyraźnie są zestresowane grając z lepszym rywalem. Kompletnie nie funkcjonował dziś blok (prócz paru wyjątków) a większość ataków była poprostu źle wyprowadzona, nie wiem może myślały już o świętach. Pozatym takie małe spostrzeżenie kibicując i krzycząc umyka wiele fragmentów meczu..ale warto:) Szkoda że dziewczyny nie podeszły po meczu pod nas...ale pewnie były zbyt zmęczone, wyczerpane i w nie najlepszych humorach. Tak czy inaczej gratulacje i do zobaczenia w sobotę....yyy zebranie KK jest w czwartek o 17? Tak? Wobec tego do czwartku:)
PS. widzę że jest przyklejony temat z tabelami rozgrywek, mała uwaga dlaczego są tam wszystkie tabele tzn. koszykówka, piłka nożna skoro temat jest siatkarski? Chętnie zajmę się robieniem na bieżąco tabeli coś na ten kształt. ![]() Dzięki temu nie trzeba będzie klikać tylko od razu będzie cała tabela. Ten post edytował neodg sob, 22 gru 2007 - 23:09 |
|
|
![]()
|
|
trochę rozmywamy temat neodg, ale w tabeli musi być koniecznie umieszczona też liczba meczów...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: czw, 06 gru 07 Nr użytkownika: 930 Płeć: Mężczyzna GG: 7678372 ![]() |
Wyjazd fajny. Szkoda ze nas tak posadzili. Nasz doping w porownaniu z BKS wypadl duzo lepiej. Malo co bylo ich slychac, a zeby nie krzyczec zagluszali bebnami/werblami co bylo dosyc tanie
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
http://video.google.pl/videoplay?docid=-65...28040&hl=pl
Mod: Można wklejać filmiki bezpośrednio na forum Link do instrukcji -> TUTAJ Ten post edytował Zibar nie, 23 gru 2007 - 10:41 |
|
|
![]()
|
|
Krotkie filmiki
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
no no z tego co czytam i widze to KK odwala kawal dobrej roboty
![]() tak dalej a powoli KK wyrabia juz sobie marke w LSK -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Czy ja wiem czy roboty? :> Dla nas to zabawa :). Nawet świetna zabawa :). Oby taka była teraz już zawsze :). Jak zabawa w sobote będzie super to powiem tacie by nakręcił nam filmik :)
|
|
![]()
|
|
Tak czytałem wypowiedzi naszych zawodniczek po meczu szukając jakiegoś podziękowania za to że byliśmy z nimi w Bielsku no ale się nie doszukałem. Szkoda nie liczyłem na zbyt wiele wystarczyło by skromne..dziękuje.
|
|
|
![]()
|
|
Hmmm dziewczyny raczej są nam wdzięczne za to, że byliśmy, więc nie wiem po co doszukiwać się takiego czegoś :|... Raczej nie będą co wypowiedź dla prasy dziękować kibicom za to, żę byli...
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ja wiem czy roboty? :> Dla nas to zabawa :). Nawet świetna zabawa :). Oby taka była teraz już zawsze :). Jak zabawa w sobote będzie super to powiem tacie by nakręcił nam filmik :) Oprócz dopingu i podnoszenia juz gotowej oprawy jest jeszcze jej przygotowanie co zdecydowanie można nazwać "pracą". |
|
|
![]()
|
|
Podsumowująć wyjazd do Bielska, chciałem podziękować za ekstra zdyscyplinowanie.
Nikt się nie spóźnił, zbiórka pieniędzy za przejazd i na bilety poszła sprawnie, w imieniu swoim i endriu wszystkim bardzo dziękuję Oby tak dalej... to pokusimy się o wyjazd dalej, niż do Bielska :) Wszystkim kibicom, życzę Wesołych Świąt, a szczęśliwego Nowego Roku będziemy sobie życzyć na meczu ze Stalą. PS Nadmienię, zę w Bielsku poza przepychaniem samochodu ![]() Miejscowy KK przywitał nas w hali. Dziękujemy i zapraszamy do hali Centrum. Tak generalnie można zaśpiewać: i Bielsko też , naszym przyjacielem jest... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
gdzie i kiedy znajdziemy zdjecia z Bielska i filmy. . . nie chodzi mi na youtubie np. najlepiej wrzucic wszystko na jakis serwer spakowane najlepiej.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nastepny wyjazd do Bydgoszczy !! od meczu ze Stalą mozna juz robić zapisy , wtedy przez tak dlugi okres czasu info o wyjezdzie dotrze do kazdego ! a jeśli chodzi o pozdrawianie to pomimo tego że Bielsko to przyjaciel pozdrawiania nie ma ...ystalone jest odgórnie , BKS Aluprof to jakis dziwny twór , gdyby to była dawna Stal to owszem .
|
|
|
![]()
|
|
Z tego co widać, to całkiem nieźle nam ten doping wyszedł
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
niezle niezle bylo w Bielsku. A propo to gdzie mozna sie na dluzej zapisac do kk?? bo nie zapisany jestem :)
|
|
|
![]()
|
|
Myślę, że na zebraniu :). W czwartek o 17.00 jest :)
|
|
![]()
|
|
Odświeżam temat najbliższego meczu (wszyscy jakoś o Stali piszą) a tu przeciez jeszcze trzeba urwać punkty liderowi
![]() Farmutil mógł ![]() Winiary przed Centrostalem Muszynianka przed Mielcem to prawem serii domagam się, aby i u nas coś takiego się przydarzyło ![]() Dziewczyny do dzieła ! Ten post edytował Zibar wto, 04 mar 2008 - 07:20 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Przyszły może już do klubu informacje na temat przyjezdnych kibiców?
|
|
|
![]()
|
|
UWAGA !! UWAGA !! UWAGA !!
8 marca 2008 roku w Hali Widowiskowo Sportowej "Centrum" odbędzie się mecz Ligi Siatkówki Kobiet pomiędzy MKS Dąbrowa Górnicza a BKS Aluprof Bielsko-Biała . Od tego meczu dla siatkarek z Dąbrowy kończy się zabawa a zaczyna prawdziwa siatkówka -czyli walka o utrzymanie w krajowej elicie !! DLatego też na tym meczu musi być atmosfera , która sprawi ,że lider LSK będzie się bał wyjść na parkiet !! Klub Kibica serdecznie zaprasza na to spotkanie osoby , które chca swoim głośnym dopingiem pomóc siatkarkom w odniesieniu jak najlepszego wyniku... Namawiajmy kolegów,braci, siostry,wujków,szwagrów,ojców!Zapraszamy na sektor Klubu Kibica i zachęcamy do głośnego śpiewu ! Prosimy o założenie białych koszulek /bluz oraz o zabranie barw ! KAŻDY PRAWDZIWY DĄBROWIANIN , KTÓREMU CHOĆ TROCHE ZALEŻY NA SPORCIE W NASZYM MIEŚCIE MUSI TAM BYĆ !!!!!!! I tak jak przed meczem z Białymstokiem ! Przesyłamy w formie łańcuszków na gg , wysyłamy maile , ustawiamy date spotkania na opisach gg,epulsach, naszych klasach itp !! MUSI NAS BYĆ JAK NAJWIĘCEJ !! |
|
|
![]()
|
|
I nie zapomnijcie przekazać, że w tym dni kobitki mają wjazd na mecz free
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zrobiłem trailer na mecz:
http://www.youtube.com/watch?v=An06NRtQPwI Może wydawać się słaby, bo pierwszy raz coś takiego robiłem ![]() Zibar: Pozwoliłem sobie wykorzystać w kalendarzu na stronie głownej. Fajnie wyszło !! Ten post edytował Zibar śro, 05 mar 2008 - 20:57 |
|
|
![]()
|
|
-------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Można przyjść po plakaty na portiernię?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
No ja dziś właśnie porozwieszałem z kolegą plakaty byliśmy w Gimnazjum nr. 1,3,4,5 i w Sportowej
![]() ![]() Ten post edytował Lui śro, 05 mar 2008 - 19:11 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Noooo niezły rozmach... 3 na mydlicach, 1 w centrum, 4 na alejach, nieźle pozwiedzaliście miasto ^^
Ale dobrze, w szkołach chyba zawsze wezmą plakaty na mecz ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: wto, 04 mar 08 Skąd: Bielsko-Biała Nr użytkownika: 1,134 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przyszły może już do klubu informacje na temat przyjezdnych kibiców? Przyjedziemy, przyjedziemy ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: czw, 29 lis 07 Nr użytkownika: 915 Płeć: Mężczyzna GG: 9831873 ![]() |
Zapraszamy!!!
Przybywajcie:) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 948 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przybywajcie:)powiadommy kolegow kolezanki ,znajomych ,rodzinki aby przybywali w sobote na hale kibicowac naszym dziewczyna.mam nadzieje ze doping tym razem niezawiedzie i powalczymy o kazda pilke.mała sugestia z mojej strony......jest to dzien kobiet wiec moze odspiewac 100 lat dla pań (grajacych i nietylko)ale to tylko moja sugestia i mysle ze chlopaki z KK i nietylko wiedza co zrobic.serdeczne pozdrowienia dla pana DJ.mamy nadzieje ze poderwie pan publicznoosc do glosnego dopingu.miejmy nadzieje ze bez wzgledu na wynik atmosfera w tym dniu (szczegolnym dla kobiet)bedzie wspaniala.serdecznie pozdrawiam kibicow z BB i mam nadzieje ze tym razem u nas bedziemy dobrze sie bawic.serdecznie ZAPRASZAMY!!!
|
|
|
![]()
|
|
Ciekawe ilu z Was pojawi się z nami w Mielcu .... bo podlizywać sie kazdemu KK ktory do nas przyjezdza i pisac jak ma wygladac doping umie każdy !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:25 |