![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziś na spotkaniu KK ustaliliśmy, że robimy nowy szalik. Ja zadeklarowałem się, że zrobię projekt [udostępnię go jutro].
Teraz jednak myślę, że lepiej by było, gdyby więcej osób włączyło się w to wszystko i dorzuciło coś od siebie (większy wybór). Proszę, żebyście zgłaszali swoje projekty w tym temacie. Mile widziane sugestie :) Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Małe sugestie, ale myślę że to chyba jasne.
![]() -pełna nazwa klubu! -herb klubu! -herb miasta! Nie muszę chyba wyjaśniać, że napisy muszą być łatwo widoczne tak aby w TV, czy z kilkunastu metrów na hali dało się go odczytać. Barwy jak najbardziej przypominające klubowe. Obawiam się tylko, czy obecne barwy w herbie, pozwolą zapewnić właśnie tą odpowiednią widoczność m.in. napisu tak by się wszystko nie zlewało w całość. A tak poza tym, to ani nie mam zdolności artystycznych ani się na tym nie znam.. ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Przyjrzałem się dotychczasowemu szalikowi z bliska i "w spoczynku" sprawia lepsze wrażenie niż z daleka, gdy go po prostu nie widać. W szaliku, jako "narzędziu" każdego kibica, moim skromnym zdaniem, najważniejsza jest jego część środkowa, spełniająca rolę prawie transparentu. Musi być ona zatem widoczna lub wręcz "bijąca po oczach", a więc ważny jest dobór KOLORU. Oba końce kibic trzyma w rękach i nie widać, co na nich namalowano. Zagęszczenie napisów, herbów i reklam sprawia w sumie wrażenie szarości, choćby one same były kolorowe.Kochani Kibice!Zbierzcie kilka projektów, wykonajcie z białego, nawet pakowego papieru ich kolorowe wzory w skali 1:1, a potem usiądźcie na przeciwległej trybunie i sami ocenicie co się najlepiej prezentuje.Nie zawsze to, co dobrze wygląda z bliska jest efektowne z daleka.Powodzenia! Jestem wirtualnie i na meczach razem z Wami i z naszym miastem. Sorry! z Miastem oczywiście, a nie miastem jak napisałem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na razie daję jeden projekt, bo tyle dziś zrobiłem. Postaram się pod wieczór coś jeszcze zrobić i zarzucić na forum.
#1 ![]() Wszystkich proszę o ocenę i sugestie co można jeszcze dodać, co usunąć, co zmienić ![]() |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
obawiam się że może być mało czytelny przez te ukośne paski w tle.. ale ogólnie nie jest źle
-------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
Wszystko można zmienić :)
Myślę, że czcionka raczej też nie ta by była ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Ja bym dodał obramowanie całości w kolorze niebieskim, taki cienki paseczek, aby całość była wykończona.
Mamy awers, a co z rewersem?? pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jako rewers proponuję jakieś typowo kibicowskie hasło, zawołanie et cetera.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 90 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Strzemky Nr użytkownika: 921 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Np. Tylko zwycięstwo?,albo coś w tym stylu... Ogólnie projekt nie jest zły
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Ukosne paski wedlug mnie nie pasuja. Nie wiem co by mozna za nie wstawic. Co do rewersu nie mamy jakiegos specyficznego hasla
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
#2 coś prostego
![]() można zrobić coś takiego jeszcze ![]() pozmieniać kolory, zmienić napisy itp. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Ten mi sie juz bardziej podoba :) tylko moze wieksze logo klubowe, mozna by jeszcze boki zakonczyc tymi 3 kolorami (czerwony, zielony, zolty) albo zrobic koncowki w takich kolorach. Ale to tylko moje zdanie
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: sob, 08 gru 07 Nr użytkownika: 934 Płeć: Mężczyzna ![]() |
NIe wiedziałem gdzie to napisać, więc zrobilem to tu...
Gdzie mogę zapisać się do klubu kibica?? Jakie warunki muszą zostać spełnione abym mógł z Wami kibicować? |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Wg mnie ten drugi szalik lepszy. Jeżeli chodzi o rewers to macie dobry pomysł żeby zrobić to tak jak na szaliku legii. Wydaje mi się że było by ok.
Ja bym jeszcze zmienił kolor czcionki na czerwony :) Xelo wystarczy przyjść na mecz do sektora klubu kibica i nie miłosiernie się wydzierać ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
czerwony bedzie lepiej widoczny i bedzie sie rzucal w oczy.
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
zeby czerwona czcionka została
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
W tym drugim projekcje zmienić tylko kolor?
![]() czy jak ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
będzie lepiej widoczny, ale ogólnie wrażenie estetyki spadnie, bowiem czerwony z niebieskim się gryzie
![]() Myślę że herb MKS'u powinieneś Ario trochę powiększyć, bo jest chyba trochę mniejszy od miejskiego. I jeszcze na końcach szalika dodał bym paski w barwach MKS'u Pozdrówko uzupełniające. |
|
|
![]()
|
|
niekoniecznie ale moze by pogrubic kontury liter w tym drugim
|
|
![]()
|
|
Myślę że herb MKS'u powinieneś Ario trochę powiększyć, bo jest chyba trochę mniejszy od miejskiego. No to potrzebuję go w większych rozmiarach ![]() PROSZĘ O DUŻE LOGO KLUBU ![]() a co do tych pasków to myślę, że to nie jest dobry pomysł. w ogóle to nie będzie pasować |
|
|
![]()
|
|
gdzie by teraz znaleźć wieksze logo. hmmm.........
-------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
hahaha, avatar
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: sob, 08 gru 07 Nr użytkownika: 936 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Moja propozycja na rewers szalu ;P ![]() Ten post edytował pkonik2 sob, 08 gru 2007 - 20:11 |
|
|
![]()
|
|
hahaha, avatar ![]() jutro może ci go wyśle tylko daj mi swojego maila tutaj albo wyślij na prywatną wiadomość ![]() Ten post edytował filip13 sob, 08 gru 2007 - 20:09 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
Panowie (i Panie?). Co dalej z tym szalikiem?
![]() Dwa projekty były, wszystko ucichło. Ja kompletnie nie mam pomysłu na coś nowego. Proszę Was o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() #2 ![]() #3 przód: ![]() tył: ![]() Trzy szaliki, nie mam już weny. Proszę wybierać. Gdyby ktoś jeszcze miał jakiś swój projekt, to proszę go tutaj zamieścić :) Ten post edytował ario nie, 16 gru 2007 - 17:34 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: śro, 12 gru 07 Skąd: IX Nr użytkownika: 944 Płeć: Mężczyzna GG: 5855609 Tlen: zskywalker@o2.pl ![]() |
Primo : witam wszystkich, w końcu nowy jestem na forum, mimo że w Dąbrowie żyję 16 lat (od urodzenia
![]() A w temacie, to myślę, że trzeci szalik jest najczytelniejszy i dobrze widoczny, poza tym jest na nim dość duży herb miasta i MKSu. JEdynie czcionka trochę nie domaga ![]() Ten post edytował Karolyfer nie, 16 gru 2007 - 17:39 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
#3 jest ok, glosuje na #3
![]() po dluzszym zastanowieniu : przód z szalika tył #3 a tyl to szalik 1 byloby jakos kolorowo i zywo Ten post edytował Prosty nie, 16 gru 2007 - 21:31 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
według mnie mogą być od razu wszystkie trzy
|
|
![]()
|
|
w 3 jakby dodać jeszcze jakieś nawiązanie do MKS oprócz herbu to myślę że by było ok. Ale jak i gdzie, to nie wiem, nie mam wizji
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
chyba wszyscy uznają że 3 typ jest the best xD
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Jeśli miałbym wybierać, to zdecydowanie wersja 3.
Przód - dobrze, że pośrodku jest herb, czyli coś kolorowego. Tył - proponuję cały czerwony z emblematem w środku (boki emblematu granatowe, więc bedzie kontrast). W ten sposób uzyska się z jednego szalika 2 wersje, którymi można w czasie meczu manipulować! Wersja w ukośne, granatowobiałe pasy byłaby z daleka tak samo mało czytelna jak dotychczasowa. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 90 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Strzemky Nr użytkownika: 921 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dokładnie... Trójeczka
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Jesli cos to tylko number 3.
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
1.... 2..... 3 !! Zdecydowanie 3
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #11 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 110 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 908 Płeć: Mężczyzna GG: 9263959 ![]() |
też jestem za 3
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
no to już chyba przesądzone
|
|
![]()
|
|
przod :
![]() i tyl : ![]() taka moja propozycja -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Ja bym ten trzeci projekt zostawił taki jak jest.
Wolałbym nie kombinować |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Popieram projekt przedstawiony wyżej ... wybór projektu do czwartku 20.12.2007 r . i przy okazji wyjazdu do Bielska można zapisywać się na szaliki .
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: czw, 29 lis 07 Nr użytkownika: 915 Płeć: Mężczyzna GG: 9831873 ![]() |
Popieram i akceptuję.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przypiąlem ankietę - tak będzie wygodniej głosować, jesli Wam pasuje napiszcie do kiedy ma trwać głosowanie.
Jeszcze jedno, tak spojrzałem na wzór # 3 i mi sie nasunęło, czy na stronie z logo mks zamiast drugi raz napis DG, moze lepiej KK ? Ten post edytował Zibar pon, 17 gru 2007 - 18:51 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gdańsk/DG Nr użytkownika: 906 Płeć: Mężczyzna GG: 3176132 ![]() |
To ja mam jeszcze jedną propozycję co do szalika: wzór 3 calkiem fajny kolorystycznie tylko myśle, że lepiej by było jak by był napis Dąbrowa MKS Górnicza, a na końcach szala byly herby z jednej strony miasta, a z drugiej klubu tak jak to jest przy wzorze 2, a jeżeli do wyboru są te trzy wzory to ja stawiam na numer 2.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:21 |