![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 12 lis 07 Nr użytkownika: 878 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam. Jak można dojechać do Worda z dworca w Będzinie?
Mod: temat przeniesiony i zmieniona nazwa Ten post edytował kwintosz pon, 12 lis 2007 - 23:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Najpierw do Dabrowy dojedziesz a potem trzymasz się kierunku na ArcelorMittal ( dawniej Huta katowice ) na skrzyżowaniu przy aptece Świt skręcasz w prawo potem prosto przez rondko i już jesteś w WORD pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 12 lis 07 Nr użytkownika: 878 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A jakim autobusem można tam dojechac?
Ten post edytował Wieprzek01 pon, 12 lis 2007 - 15:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z centrum DG:
27, 55, 175, 644 i 814....trzeba wysiasc na przystanku DG Gołonóg Zakład Energetyczny(4 przyst od Centrum) potem iść do prrodu (jak jedzie autobus). Po prawiej stronie bedzie Lidl i za Lidlem ten ładny budynek to jest WORD. Ten post edytował Sebastian22 pon, 12 lis 2007 - 18:10 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja bym wysiadł raczej na Kosmonautów - ale to chyba ta sama droga ;-)
Z dworca (PKM) w Będzinie na Kościuszki bezpośredniego autobusu nie ma: albo dojechać czymś do centrum DG (z dworca w Będzinie autobusy: 28, 260, 803, 806, 809 i 928) a potem tak, jak pisał Sebastaian22, albo ze Stadionu w Będzinie bezpośrednio autobusem linii 27 :) |
|
|
![]()
|
|
Dzięki wszystkim :)
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 12 lis 07 Nr użytkownika: 879 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam mam pytanie czy wie kots jak dojechac na ulice Szklanych domow 2 znajduje sie tam firma produkujaca szyby chopdzi mi o dojazd z Centrum DG
i zbytnio niewiem jak tam dojechac i jak ten przystanek sie nazywa prosze o pomoc pilne Mod: Temat połączony z innym Ten post edytował kwintosz wto, 13 lis 2007 - 19:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Chodzi Ci zapewne o Saint Gobain. Tak więc, z centrum DG autobusem linii 634 w kierunku Sławkowa. Jeśli się nie mylę jest to przystanek o nazwie Strzemieszyce Fabryka.
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 12 lis 07 Nr użytkownika: 879 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a daleko jest d tego przystanku do tej fimy ??
ta ta firma dokładnie nazywa sie Saint-Gobain Sekurit HanGlas |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Z tego co się orientuje (choć nie jechałem tamtędy autobusem) to przystanek jest niedaleko zakładu. Prawie pod samym zakładem się zatrzymuje.
Przy czym miej na uwadze że Saint Gobain to nie tylko Sekurit ale także m.in. chyba Glass. Nie wiem czy oni mają to samo wejście i hale. Ale na pewno Ci na bramie powiedzą Ten post edytował kwintosz pon, 12 lis 2007 - 23:49 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mój zakład
![]() |
|
|
![]()
|
|
Mój zakład ![]() jak rozumiem opracujesz tam a w kotrej firmie czy dziale jak to mozna nazwac bo ja bym szedł na kontrole jakosci i chce sie zdeka dowiedziec czy fajna praca |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Do tych zakładów dojechać można też autobusem linii 984 w dni robocze w godzinach szczytu z Mydlic i centrum Dąbrowy - przystanek docelowy taki sam, jak dla linii 634 i 933 - Strzemieszyce Fabryka. Sam zakłąd jednak znajduję się nie koło przystanku, tylko z 10 minut spacerkiem w dół ulicy w stronę wielkich hal :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:18 |