Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak dojechać do..?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Wieprzek01
Witam. Jak można dojechać do Worda z dworca w Będzinie?

Mod: temat przeniesiony i zmieniona nazwa
kursor
Witam!

Najpierw do Dabrowy dojedziesz a potem trzymasz się kierunku na ArcelorMittal ( dawniej Huta katowice ) na skrzyżowaniu przy aptece Świt skręcasz w prawo potem prosto przez rondko i już jesteś w WORD

pozdro
Wieprzek01
A jakim autobusem można tam dojechac?
Sebastian22
Z centrum DG:
27, 55, 175, 644 i 814....trzeba wysiasc na przystanku DG Gołonóg Zakład Energetyczny(4 przyst od Centrum) potem iść do prrodu (jak jedzie autobus). Po prawiej stronie bedzie Lidl i za Lidlem ten ładny budynek to jest WORD.
Dave
Ja bym wysiadł raczej na Kosmonautów - ale to chyba ta sama droga ;-)
Z dworca (PKM) w Będzinie na Kościuszki bezpośredniego autobusu nie ma: albo dojechać czymś do centrum DG (z dworca w Będzinie autobusy: 28, 260, 803, 806, 809 i 928) a potem tak, jak pisał Sebastaian22, albo ze Stadionu w Będzinie bezpośrednio autobusem linii 27 :)
Wieprzek01
Dzięki wszystkim :)
cezi
Witam mam pytanie czy wie kots jak dojechac na ulice Szklanych domow 2 znajduje sie tam firma produkujaca szyby chopdzi mi o dojazd z Centrum DG

i zbytnio niewiem jak tam dojechac i jak ten przystanek sie nazywa prosze o pomoc

pilne

Mod: Temat połączony z innym
kwintosz
Chodzi Ci zapewne o Saint Gobain. Tak więc, z centrum DG autobusem linii 634 w kierunku Sławkowa. Jeśli się nie mylę jest to przystanek o nazwie Strzemieszyce Fabryka.
cezi
a daleko jest d tego przystanku do tej fimy ??

ta ta firma dokładnie nazywa sie Saint-Gobain Sekurit HanGlas
kwintosz
Z tego co się orientuje (choć nie jechałem tamtędy autobusem) to przystanek jest niedaleko zakładu. Prawie pod samym zakładem się zatrzymuje.
Przy czym miej na uwadze że Saint Gobain to nie tylko Sekurit ale także m.in. chyba Glass. Nie wiem czy oni mają to samo wejście i hale. Ale na pewno Ci na bramie powiedzą
Master
Mój zakład wink.gif 634 drugi przystanek za drugimi torami w Strzemieszycach , Djazd 634 lub 933. Ewentualnie 84 i dosjc ok 1 km ;] Saint Gobain Sekurit i Glass osobne hale/wejscia ale ta sama brama , na Sekuricie pracuje znacznie wiecej osob niz na Glassie wiec napewno to chodzi .
cezi
CYTAT(Master @ pon, 12 lis 2007 - 23:56) *
Mój zakład wink.gif 634 drugi przystanek za drugimi torami w Strzemieszycach , Djazd 634 lub 933. Ewentualnie 84 i dosjc ok 1 km ;] Saint Gobain Sekurit i Glass osobne hale/wejscia ale ta sama brama , na Sekuricie pracuje znacznie wiecej osob niz na Glassie wiec napewno to chodzi .

jak rozumiem opracujesz tam a w kotrej firmie czy dziale jak to mozna nazwac bo ja bym szedł na kontrole jakosci i chce sie zdeka dowiedziec czy fajna praca
Dave
Do tych zakładów dojechać można też autobusem linii 984 w dni robocze w godzinach szczytu z Mydlic i centrum Dąbrowy - przystanek docelowy taki sam, jak dla linii 634 i 933 - Strzemieszyce Fabryka. Sam zakłąd jednak znajduję się nie koło przystanku, tylko z 10 minut spacerkiem w dół ulicy w stronę wielkich hal :)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.