![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Skoro jest okazja, myślę że warto założyć nowy temat.
Ze strony www.strategia.dabrowa-gornicza.pl ulotki reklamowe: OGIEŃ1 OGIEŃ2 WODA1 WODA2 POWIETRZE1 POWIETRZE2 ZIEMIA1 ZIEMIA2 i link do filmiku.. FILMIK Muszę przyznać że jestem pod wrażeniem. ![]() ![]() Ciekaw jestem w jakim nakładzie były drukowane owe ulotki, i czy były one gdzieś rozdawane.. chodzi mi o miejsca poza naszym miastem. Może jakieś targi turystyczne czy cuś takiego..? ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 08 cze 2007 - 12:59 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Super te mateirały! Profesjonalizm jak sie patrzy! Filmik robi wrazenie - jedynie co to niewiem czy tak jest czy brak mi kodeków ale nie miałem żadnych wrazen sluchaowych podczas projekcji, ale i tak brawo! Wreszcie ktoś zrobił coś dobrze.
Nawet wcześniej nie widziałem tej strony "Strategia 2020" - wziałem udział w ankiecie, zobaczymy co z moich postulatów będzie brane pod uwagę. Pisałem o inwestowaniu w "małą architekturę", inwestycji w komunikację tramwajową (obecną jak i nową), zachowaniu przyrody, szczególnie okolic naszych jezior, a także tworzeniu nowych miejsc pracy. Troche mało miejsca jak na takie pytania na które mozna pisać referat. Ten post edytował Sebastian22 pią, 08 cze 2007 - 14:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: czw, 15 mar 07 Skąd: centrum/reden Nr użytkownika: 563 Płeć: Kobieta ![]() |
Co do ulotek to się zgadzam - są ładne i przejrzyste, ale filmik to tylko 5 zdjęć z efektami przejścia i animowane napisy. Nic konkretniejszego, żadnych dodatkowych atutów, które zachęcałyby do przyjazdu.. ale i tak idziemy w dobrą stronę.
-------------------- Viva! - międzynarodowy ruch na rzecz zwierząt - Jedne kochamy, drugie zjadamy! Epuls.pl - Najlepsza na 100%* Polska strona sieci - Nie bądź żyłą, skoro sieć tętni naszym pulsem! *naszym zdaniem |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ulotki są super, ale filmik to porażka :/ Przecież trzeba było połączyć kilka ujęć z różnych miejsc i wydarzeń sportowo-kulturalnych + fajna podkład muzyczny i film byłby naprawdę super :)
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Ulotki reklamowe jak ulotki, natomiast pomysł na zestaw
5-ciu prawie egzotycznych fotek bardzo ciekawy, ale to nie film. Lapidarny komentarz z kilku napisów robi wrażenie! U mnie również zero dźwięku. Czekam na dobre zdjęcie z lotu ptaka, na którym zobaczymy Pogorię od I do IV. Wrażenie gwarantowane! Pomysł przekazuję gratis. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Ej ale nie wzięliście pod uwagę jednej kwestii.. może o niej nie wiecie więc powiem.
Filmik ten nie powstał do puszczania go w TV. Filmik ten powstał i jest on emitowany specjalnie na lotnisku w Pyrzowicach. Nie wiem jakim tam dysponują sprzętem (wyświetlacz) ale sądzę, że nic lepszego po prostu nie potrzeba było robić. Pozdrawiam -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W Pyrzowicach są ekrany LCD i takie duże plansze przesuwne, więc pewnie na tym sprzęcie jest to puszczane.
A tak w ogóle to na jednej planszy jak się idzie na I piętro w stronę restauracji i tarasu widokowego od hmm 2/3 lat wisi reklama naszego miasta :) Zawsze to coś ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no niezle - do czasu aż sami nie wybudujemy sobie lotniska mozemy sie tam reklamowac - moze np. w Losniu kiedys takie powstanie - wiem ze to moze i absurd ale kto wie...
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Nie mam nic przeciwko "przesuwnym fotkom".
Na lotnisku z pewnością wypadają one lepiej, niż gdyby to był zbyt absorbujący podróżnych film. Jako reklama naszego miasta pomysł zaskakujący i o to chodzi! Gratuluję autorom właśnie pomysłu i doboru tematów! |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Ja 26 lecę do Londynu z Pyrzowic to zobaczę jak się prezentujemy :)
Ten post edytował syzio sob, 09 cze 2007 - 11:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
dobra robota. Dobry pomysl na filmik "filmik" ale mogly by byc lepsze fotki.
Ja w swojej sygnaturce "promuje" troche inne haslo ![]() PS. strona strategii zrobiona w Joomli ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: czw, 15 mar 07 Skąd: centrum/reden Nr użytkownika: 563 Płeć: Kobieta ![]() |
To może by tak mała próba sił? :) Sądzę, że wiele osób tutaj z forum potrafiłoby stworzyć własny filmik reklamujący nasze miasto. xD
-------------------- Viva! - międzynarodowy ruch na rzecz zwierząt - Jedne kochamy, drugie zjadamy! Epuls.pl - Najlepsza na 100%* Polska strona sieci - Nie bądź żyłą, skoro sieć tętni naszym pulsem! *naszym zdaniem |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
To może by tak mała próba sił? :) Sądzę, że wiele osób tutaj z forum potrafiłoby stworzyć własny filmik reklamujący nasze miasto. xD moglaby byc fajna zabawa ![]() tylko kto ma na to czas -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:24 |